Diskusijos Grožis ir sveikata

Raudonplaukiai

Vartotojo avataras

welniuke121

Apšilinėjantis

Klaipėda

1,023.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 04, 20:33

Visai gražu. :up:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2011 Lap 04, 22:53

Heh as pati esu naturali raudonplauke, bet juk tai nuostabi spalva! Nors dazau plaukus raudona arba oranzine spalva, bet naturali "ryza" turi savotisko zavesio. Tik kai raudonplaukiai nuseti strazdanomis nelabai grazu (man pasiseke ir strazdaneliu negavau), bet kuo si spalva uzkliuna aplinkiniams supratimo neturiu :?

Vartotojo avataras

Ieva.13

Dalyvis

2,810.34 Lt

Standartinė » 2011 Lap 04, 22:56

Vat aš irgi nesuprantu,kodėl yra užgauliojami raudonplaukiai? Raudonplaukiai juk irgi yra žmonės ;)

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2011 Lap 05, 13:19

tas pasakymas" raudonplaukiai irgi yra žmonės" : DD damn:D
um, man tai gražu tokie tamsiai tamsiai raudoni, kai pas vieną mergą natūraliai tokie, tai wau. :up:

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 05, 16:16

HotMess rašė:Heh as pati esu naturali raudonplauke, bet juk tai nuostabi spalva! Nors dazau plaukus raudona arba oranzine spalva, bet naturali "ryza" turi savotisko zavesio. Tik kai raudonplaukiai nuseti strazdanomis nelabai grazu (man pasiseke ir strazdaneliu negavau), bet kuo si spalva uzkliuna aplinkiniams supratimo neturiu :?

matai, tu sakai kad šiaip gražu, tik ne kai su strazdanom. Juk tau suprantama, kodėl negražu raudonplaukiai su strazdanom? Tai kitiem kai negražu ta oranžinė plaukų spalva yra irgi visiškai suprantama. Man tai šiaip žiauru yra, kai pasako pvz ''myliu apyrankes ir neįsivaizduoju kaip galima nešioti žiedus..''. Tai čia tas pats. Vat ko aš neįsivaizduoju, tai kaip galima šitaip nesuprasti, kad žmonėms patinka skirtingi dalykai, ir kaip vienam akivaizdu vienas dalykas, taip kitam kitas, ir tai yra natūralu ir normalu. Man aasmeniškai yra tas pats kokia yra plaukų spalva, ji arba tinka žmogui prie veido arba ne, ir viskas. Vieni raudonplaukiai atrodo tobulai, kiti - baisiai. Bet taip pat yra ir su blondinais, brunetais ir šatenais. Nematau skirtumo BET visiškai suprantu kaip kitiems tai gražu arba tragiška

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2011 Lap 05, 19:15

Pukuse, turejau omenyje, kad MAN ASMENISKAI nepatinka strazdanos, o ne kad jos yra negrazu. Netaip issireiskiau, sorry :)

O jeigu lyginant raudonplaukius su kitomis plauku spalvomis skirtumo nematau, svarbiausia, kad zmogui tie plaukuciai tikru, o kokios jie spalvos nesvarbu, jei tinka tai ir zali plaukai gerai :)

Vartotojo avataras

bulvike04

Lankytojas

Klaipeda

531.45 Lt

Standartinė » 2011 Gru 10, 22:01

musu sulei tai specialiai mergos dazos ryzai, gal net puse is ju ryzos ;]

Vartotojo avataras

Simonna

Aktyvus dalyvis

Kaunas

6,188.45 Lt

Standartinė » 2011 Gru 10, 23:30

Mano viena buvusi klasiokė nusidažė plaukus raudonai, tai jei tinka labai.

Šiaip manau bet kokia plaukų spalva yra savotiškai graži jei tam žmogui ji tinka...

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 11, 02:11

antrinu ; d

Vartotojo avataras

agyness

Dalyvis

3,908.87 Lt

Standartinė » 2011 Gru 12, 22:44

Ar čia apie ryžus? Nu nežinau, bent man tai eilinė plaukų spalva, tokia pati kaip juoda, ruda, ir t.t.
Ir iš kur čia kiti išsitraukė tokius standartus ryžas - tragedija..
Šiaip turiu vieną tokią draugę raudonplaukę (kaaai susirimavo ;o), tai ką žinau, normali, faina, draugiška. Aišku, gal ir ne visi ugniniai tokie, bet visokių žmonių pasitaiko, ir tai manau nepriklauso nuo plaukų spalvos.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias