Kodėl visi nekenčia emo? EMO nekenčiu,
bet jie man netrukdo. Ne, na man vistiek neprimtina, kokia prasmė pjaustytis? Didžiausi .. tik taip pasielgt gali. Aišku, žiauru, kai papasakoja, kaip matė, kaip EMO muša. Žiauriai skinai ten su jais elgiasi... Na bet sakau, man jie netrukdo. Jų fizionomijos nepakeisi. Taigi. Perskaičiau visus atsakymus ir nusprendžiau aš pasisakyt. Emo tai pankų ir gotų mišinys. Atsiradęs apie 1990 metais. Emo banga vis plito, kol pasieke Lietuvą. Lietuvoj buvo didelis susižavėjimas jais. (Bet nežinau, dėl ko, gal todėl, kad venas pjaustėsi?). Tai buvo apie 2006 kada į Lietuvą atėjo ir Tokio Hotel (Fu!). Galiausiai Emo užvaldė Lietuvą ir žmonių žavėjimasis jais dingo, nes jų prisiveisė per daug. (Maždaug per metus). Žmonėms pradėjo įkyrėti Emo ant kiekvieno kampo. Tai ir pradėjo jų nebemėgt. Tai ir viskas. Per žiemą galiu pasakyt emo labai sumažėjo. Į meet'us ateina vos keli emukai.
Turiu pasakyt, kad tikrų Emo Lietuvoj buvo labai mažai, duaguma Scene (tas pats, kas Emo tik dziaugiasi gyvenimu ir nesipjausto venų) arba Fake'ai (apsimetėliai). Taigi aš Emo niekad nebuvau. Dabar gal aš kokia pispankė .
EMO is 1.Kod VISI?
Man emo netrukdo.Tik nepatink tik tie,kurie pjaustos. O šiaip.. Pasisakau. Iš tiesų emo yra labai sveikuoliški [ bent tikri turėtų būti ].Nerūko,neegeria.Tik gaila,gal 'lietuviški' emo labiau gilinasi į gražiau užsegtą rūžavą kaspinėlį,nei į tuos stereotipus. Kaip sakant [tiksliau kaip aš sakau] emo varškėčiai. Vaikai. Maždaug iš vidutinės klasės. Rengiasi (absurdiškai) juodai. Turi (absurdiškas) šukuosenas. Skundžiasi, kad jų niekas nesupranta. Galima teigti, kad jie skundžiasi pelnytai, nes tik kitas emo gali suprast visas tas nesąmones, dėl kurių verkiama. Naudoja skambias angliškas frazes. Turi absurdišką anglišką slapyvardį (Deathnessness, SunkenInBlood, NotLoved ir panašiai). Klausosi bjaurios muzikos. Pjaustosi venas (patarimas skaitančiam emo: pjaukis ne skersai riešą, bet išilgai, iki alkūnės. kitą dieną tu nieko nesiskūsi), bet nusižudyt bijo, nes kaip tada kam nors skūsis?
Nepagrįsta informacija: Žemės Imperijos mokslinikai mano, kad emo vienu metu išsivystys į kitą žmonijos atšaką. Del nuolatinio vienos akies dengimo pranyks vienas regos organas, arba pasislinks. Plaukų ragas ilgainiui taps kietas (kaip pas raganosį). Turės storą riešų odą. Veidas bus atomatiškai perkreiptas. Man EMO nervuoja , nes pasaulis ne toks blogas kaip jie mano , o jie visi sako , kad kai venas pjaustosi jiems maziau skauda negu aplinkuj ... Kas juos cia taip skriaudzia ... Pavyzdziui kokia panele susigalvoja buti emo , kad pasimaivyti pries drauges ir sako as emo ... Nu cia jau fake ... Na man pernelyg neidomu tie emo tiesiog issreiskiu savo nuomone
![]() ‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |

wa kad kaj juos palieka "antra puse" taj jie nusizudo....
cia del to taj jie tikraj durni....