Šis bei tas Pašnekesiai

Kodėl visi nekenčia emo?

Vartotojo avataras

hipis

Dalyvis

Rokiškis

11,088.83 Lt

Standartinė » 2007 Gru 02, 15:17

Vieni rūko, kiti vartoja, o treti pjaustosi. Tas pats š....

--------------------------------------

Vartotojo avataras

IzZyHilton

Lankytojas

Kanapiu Plantacija

780.00 Lt

Standartinė » 2007 Gru 02, 17:56

Pasaulis maztis ir nera ko cia varzytis ^^ :D :love:

Vartotojo avataras

hipis

Dalyvis

Rokiškis

11,088.83 Lt

Standartinė » 2007 Gru 02, 18:56

Avatarą pasikeisk. Būk žmogus. Taip, pasaulis mažas. Tačiau varžytis reik. Konkurencija vis dėlto... :)

Sako

Patyręs forumietis

348.00 Lt

Standartinė » 2007 Gru 02, 18:58

matyt IzZyHilton tikrai nesivaržo kad toki avatara dedasi :D

Vartotojo avataras

sernas

Lankytojas

dzembulas

131.30 Lt

Standartinė » 2008 Sau 25, 14:54

kuo jum tie emo nepatinka ;D buna tokiu apsimeteliu, pwz, atrodo kaip emo bet toki dar linksmi, bet nieko nera blogiau uz istwirkusi(-a) emo :lol: wa kad kaj juos palieka "antra puse" taj jie nusizudo.... :piktas: cia del to taj jie tikraj durni....

Vartotojo avataras

Kristuse

Aktyvus dalyvis

12,637.40 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2008 Sau 25, 16:47

Aš tai nieko prieš EMO neturiu... :) Man tai pavyzdžiui kaip tik įdomiau. Taigi būtų tikrai neįdomu jei gatvėse visi vaikščiotų vienodai... O dėl to pjaustymosi tai whatever... :D Ne ne nu ką padarysi jei pjaustos tai pjaustos bene ką nors pakeisi. :D

Vartotojo avataras

Lisa*

Aktyvus dalyvis

Vilnius.

17,194.63 Lt

Standartinė » 2008 Sau 26, 10:49

EMO nekenčiu,
bet jie man netrukdo.
Ne, na man vistiek neprimtina,
kokia prasmė pjaustytis? :cry:
Didžiausi .. tik taip pasielgt gali.
Aišku, žiauru,
kai papasakoja, kaip matė,
kaip EMO muša.
Žiauriai skinai ten su jais elgiasi...
Na bet sakau, man jie netrukdo.
Jų fizionomijos nepakeisi. :lol:

Vartotojo avataras

Kane

Dalyvis

Kaunas

699.63 Lt

Standartinė » 2008 Sau 27, 00:32

Taigi. Perskaičiau visus atsakymus ir nusprendžiau aš pasisakyt. Emo tai pankų ir gotų mišinys. Atsiradęs apie 1990 metais. Emo banga vis plito, kol pasieke Lietuvą. Lietuvoj buvo didelis susižavėjimas jais. (Bet nežinau, dėl ko, gal todėl, kad venas pjaustėsi?). Tai buvo apie 2006 kada į Lietuvą atėjo ir Tokio Hotel (Fu!). Galiausiai Emo užvaldė Lietuvą ir žmonių žavėjimasis jais dingo, nes jų prisiveisė per daug. (Maždaug per metus). Žmonėms pradėjo įkyrėti Emo ant kiekvieno kampo. Tai ir pradėjo jų nebemėgt. Tai ir viskas. Per žiemą galiu pasakyt emo labai sumažėjo. Į meet'us ateina vos keli emukai.
Turiu pasakyt, kad tikrų Emo Lietuvoj buvo labai mažai, duaguma Scene (tas pats, kas Emo tik dziaugiasi gyvenimu ir nesipjausto venų) arba Fake'ai (apsimetėliai). Taigi aš Emo niekad nebuvau. Dabar gal aš kokia pispankė xD.

EMO is :love:

Vartotojo avataras

Frunde

Patyręs forumietis

Vilnius.

11,521.23 Lt

Standartinė » 2008 Sau 27, 13:49

1.Kod VISI?
Man emo netrukdo.Tik nepatink tik tie,kurie pjaustos. O šiaip.. Pasisakau.

Iš tiesų emo yra labai sveikuoliški [ bent tikri turėtų būti ].Nerūko,neegeria.Tik gaila,gal 'lietuviški' emo labiau gilinasi į gražiau užsegtą rūžavą kaspinėlį,nei į tuos stereotipus. Kaip sakant [tiksliau kaip aš sakau] emo varškėčiai.

Sako

Patyręs forumietis

348.00 Lt

Standartinė » 2008 Sau 27, 15:18

Vaikai. Maždaug iš vidutinės klasės. Rengiasi (absurdiškai) juodai. Turi (absurdiškas) šukuosenas. Skundžiasi, kad jų niekas nesupranta. Galima teigti, kad jie skundžiasi pelnytai, nes tik kitas emo gali suprast visas tas nesąmones, dėl kurių verkiama. Naudoja skambias angliškas frazes. Turi absurdišką anglišką slapyvardį (Deathnessness, SunkenInBlood, NotLoved ir panašiai). Klausosi bjaurios muzikos. Pjaustosi venas (patarimas skaitančiam emo: pjaukis ne skersai riešą, bet išilgai, iki alkūnės. kitą dieną tu nieko nesiskūsi), bet nusižudyt bijo, nes kaip tada kam nors skūsis?
Nepagrįsta informacija: Žemės Imperijos mokslinikai mano, kad emo vienu metu išsivystys į kitą žmonijos atšaką. Del nuolatinio vienos akies dengimo pranyks vienas regos organas, arba pasislinks. Plaukų ragas ilgainiui taps kietas (kaip pas raganosį). Turės storą riešų odą. Veidas bus atomatiškai perkreiptas.

Vartotojo avataras

augeboo

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

9,006.10 Lt

Standartinė » 2008 Sau 27, 15:23

Oi, kietai čia pavarei Sako... Aš jų ne nekenčiu, o tik nesuprantu. Man jie nemaišo, tegu gyvena.

Vartotojo avataras

XzibitX

Apšilinėjantis

Panevezys

1,596.60 Lt

Standartinė » 2008 Sau 28, 14:51

Man EMO nervuoja , nes pasaulis ne toks blogas kaip jie mano , o jie visi sako , kad kai venas pjaustosi jiems maziau skauda negu aplinkuj ... Kas juos cia taip skriaudzia ... Pavyzdziui kokia panele susigalvoja buti emo , kad pasimaivyti pries drauges ir sako as emo ... Nu cia jau fake ... Na man pernelyg neidomu tie emo tiesiog issreiskiu savo nuomone ;)

POAD

Įsijaučiantis

silute

1,271.83 Lt

Standartinė » 2008 Sau 28, 22:43

nesuprantu kuo jum emo nepatinka.as tik manau kad juos iszudyt reikia ir viskas :mad: :mad: :twisted:

Vartotojo avataras

raminta

Patyręs forumietis

0.00 Lt

Standartinė » 2008 Sau 28, 22:53

Na, nebežino vaikai kaip dėmesio daugiau begaut. :roll:

''Have a good time. Just kill EMO'' :lol:

auge

Dalyvis

760.00 Lt

Standartinė » 2008 Vas 08, 15:58

Kas sakė, kad visi nekenčia emo? Man jie nei trukdo, nei ką.. Kiekvieno žmogaus reikalas, kaip jis nori, taip atrodo, taip elgiasi.. Aš nesu nei prieš, nei už kokius kitus neformalus.

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių