MiegasHmm.. Štai:
1. Kai reikia į šūlę, stnegiuos eiti miegoti orentuotis į 22:00 ir pan. nes kitaip keltis man yra katastrofa. 2. Nesu išmatavusi tų kaip sakant tavo rekordų, nes be miego aš neišgyvenčiau. Miegas yra grožis. Kuo daugiau miegi tuo gražesnis sveikesnis ir linskmesnis esi. Taigi aš sakau, kad visi tie ''kietuoliai nemiegaliai'' iš tikro yra lėvi zombiai, kurie mieliau laiką leidžia prie kompo. :> Stngiuosi miegoti apie 9-10h [šokiadieniais] , kad rytinis kėlimasis nebūtų pati didžiausia katastrofa.
Vakare guluosi apie 22h. , nes dažniausiai tokiu metu jau kojos linksta ir akys merkiasi. Laisvadieniais dažniausiai einu vėliau gulti , o keliuosi apie 8-9h. Gal ilgiausiai išmiegojusi apie apie 14-15h ar daugiau
Rekordų nežymiu. O nemiegojusi apie 20 kelias valandas siaip tai as kai į mokyklą reikia, tai kažkur apie 12 užmiegu. nes dar pasimokyt reikia, tai vis dėlto anksti nenueinu. savaitgaliais miegu 10-12 valandų
na bet man reikia išsimiegot, nes per visa mokslo savaitę tikrai labai pavargstu, tai reikia atsigriebt uz prarastą miego laiką. ir siaip man ryte labai sunku atsikelti, nes megstu pamiegoti. ilgiausiai tai esu miegojus 18 valandų, kai buvo ekskursija su klase, buvom su nakvyne, o paskui as grizau labai pavargusi, nes miegojau nepilnai 3 valandas. taigi teko gerokai snustelt ![]() Ilgiausiai buvau nemiegojus apie 36 valandas.
Su drauge išgėrem Kiko (energinio gėrimo),tai visą dieną,naktį ir visą sekančią dieną nemiegojom D
Taip buvo kelis kartus jau,manau bus ir daugiau D
O vat kiek ilgiausiai išmiegojau,neprisimenu... Kai einu į šūlę,užmiegu apie 12,savaitgaliais apie 4. Savaitgaliais galimybės išsimiegot neturiu,tai keliuosi apie devintą. Praeitą savaitę dėl išsekimo didelį nuovargi jaučiau,bet kitaip negaliu D‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

Savaitgaliais nemiegu iki pietų, tiesiog man gaila laiko, kurį pramiegosiu... 
savaitgaliais po 12 arba 14 valandu pamiegu o ilgiausiai esu ismiegojusi 18 ar 19 valandu
"truputi ilgai"