Ilgiausiai esu nemiegojus 4 paras ( na per jas gal 5 valandos tokio poilsio kai tik pasnaudi) buvo siaubinga, bet tokios aplinkybės susiklostė
MiegasŠiaip miegu 6-7 valandas ir man to užtenka.Miegu ramiai ir pakankamai giliai, nebent atsiranda dalykų, aie kuriuos mąstau ir mąstau ir neina net užmigti...
Ilgiausiai esu nemiegojus 4 paras ( na per jas gal 5 valandos tokio poilsio kai tik pasnaudi) buvo siaubinga, bet tokios aplinkybės susiklostė --------------------------------------
Kiek valandų miegi?Miegu apie 10-9 valandas.
Kiek esi laiko daugiausiai nemiegojęs, kiek laiko daugiausiai miegojęs? Daugiausiai nemiegujusi esu 15 valandu,o ilgiausiai 12. Ar turi miego sutrikimų?Ne. Ar visą naktį nemiegojęs jauti dideles pasekmes, ar ne? Jaučiu.Plyšta galva,jaučiuosi mieguista ir išsiblaškiusi. ![]() Šiokiadieniai miegu apie penkias valandas. Savaitgaliais apie dešimt valandų. Man to laiko visiškai neužtenka. Daugiausia esu nemiegojus gal penkiasdeįimt valandų. Bet po to atsigulus visvien neužmigau, nors labai norėjau. Miego sutrikimų turiu. Miegojimo laikas daugmaž normalus, tik miegu netom valandom kaip reikia. Vasarą pavyzdžiui nuo aštuonių ryto iki dienos ketvirtos valandos. Visą naktį nemiegojus jaučiuosi keistai. Jei ramiai sėdžiu labai miegot norisi, o jeigu kalbuosi su kuonors, tai didelis aktyvumas paima, bet jaučiuos lyg pagyrios būtų.
![]() ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

Ilgiausiai miegojau gal 13h, o kiek nemiegojau tikrai nepasakysiu
Priklauso nuo to, kodėl nemiegojau..