Gyvūnai neturintys prieglobsčio
75 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kažkaip žmonės pasidarė nežmoniški tiek kitiems žmonėms tiek ir patiems gyvūnams. Negaliu suprasti tokių žmonių , kurie išmeta katinus ar šunis į gatvę. Jau geriau kam nors padovanotų ar atiduotų į prieglaudą. Nors ir ten nemanau, kad pačios geriausios sąlygos, tačiau vis didesnė galimybė, kad gyvūnėlį kažkas priglaus, nes iš gatvės gyvūnus žmonės retai priima baimindaniesi lygų, blogo charakterio ir pan.
iš tikrųjų reiktų steigti daugiau gyvūnų globos namų, nes valkataujančių kačių gausybė. Na kaip pati matau tai šunų , kurie yra išmesti yra mažiau, tačiau vis vien yra . Labai skaudu matyti šiuos gyvūnėlius ir nieko nedaryti. Gerais norais bei gailesčiu gyvūnų neišgelbėsi. Reikia veiksmų, kurių nematau .... Va mano pusseserė tipo nusipirko(nu atidavė ten dykai gal..) šuniuką,tai tas myžo ir kakaliojo namie,jam dar net metų nebuvo,tai suprantama , kad dar jis taip darys namie..o jie negailestingi ta šūny išvežė į negyvenamą kaimą..retai ten atvažiuoja..tai žiauru.Man lb gaila tokių gyvūnų..
Mano močiutė augino katiną tiesiog iš gatvės paimtą. Toks naglas buvo. Pro atvirą langą į automobilį įšoko..Tai negi išvarysi.
Tai priglaudė..Bet užsimušė po kelerių metų vargšas..O dabar pas ją irgi 2 katinai. Vienas berods laiptinėj ant kilimėlio rastas, o kitas net nežinau...bet irgi iš gatvės.ira tu givunu prieglaudu.. tik ten truksta pinigu pasirupint tais givunais nes valstybe neduoda pinigu..
pvz.. http://www.pifas.org/ http://www.animal.lt/globa/kaunas ce galima ir paaukoti pinigu kurie bus skirti givunu globai.. Aš taip pat manau, kad trūksta gyvūnų prieglaudų. Ir tikiuos kad gal kas padarys gyvūnų prieglaudą nes būtų labai gerai.pavyzdžiui aš gyvenu soduose, tai čia pas mus labai daug niekieno neprižiūrimų katinų. Ir jie kaip sakė nešioja ligas ir patys kankinas badu. Aš tokių žmonių nepriimu kurie nusiperka gyvūna ir veliau paima ir juos kur nor išveža. Tokiu žmonių nemėgstų
nes taip elgtis na man atrodo blogai. tai bent jau kam nors atiduok ar nuvešk į gyvūnų prieglaudą. Tikrai manau kad dar reikią gyvūnų prieglaudos namų.
75 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai |

Tai priglaudė..Bet užsimušė po kelerių metų vargšas..O dabar pas ją irgi 2 katinai. Vienas berods laiptinėj ant kilimėlio rastas, o kitas net nežinau...bet irgi iš gatvės.