Įvairūs Gyvūnai

Gyvūnai neturintys prieglobsčio

Vartotojo avataras

vikuse159

Apšilinėjantis

1,386.90 Lt

Standartinė » 2007 Gru 28, 16:11

man atrodo kad kai zmones ismeta gywunelius lauk iš tiesų turetu jie gauti didziausias baudas nes negalima elgtis taip su gywunelias!!! :cry: :roll:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Canderella

Aktyvus dalyvis

Kaunas.

15,666.23 Lt

Standartinė » 2007 Gru 28, 16:20

Kažkaip žmonės pasidarė nežmoniški tiek kitiems žmonėms tiek ir patiems gyvūnams. Negaliu suprasti tokių žmonių , kurie išmeta katinus ar šunis į gatvę. Jau geriau kam nors padovanotų ar atiduotų į prieglaudą. Nors ir ten nemanau, kad pačios geriausios sąlygos, tačiau vis didesnė galimybė, kad gyvūnėlį kažkas priglaus, nes iš gatvės gyvūnus žmonės retai priima baimindaniesi lygų, blogo charakterio ir pan.
iš tikrųjų reiktų steigti daugiau gyvūnų globos namų, nes valkataujančių kačių gausybė. Na kaip pati matau tai šunų , kurie yra išmesti yra mažiau, tačiau vis vien yra .
Labai skaudu matyti šiuos gyvūnėlius ir nieko nedaryti. Gerais norais bei gailesčiu gyvūnų neišgelbėsi. Reikia veiksmų, kurių nematau ....

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2008 Kov 25, 18:38

Va mano pusseserė tipo nusipirko(nu atidavė ten dykai gal..) šuniuką,tai tas myžo ir kakaliojo namie,jam dar net metų nebuvo,tai suprantama , kad dar jis taip darys namie..o jie negailestingi ta šūny išvežė į negyvenamą kaimą..retai ten atvažiuoja..tai žiauru.Man lb gaila tokių gyvūnų..

Vartotojo avataras

Karla

Lankytojas

Vilnius

526.90 Lt

Standartinė » 2008 Bir 09, 00:30

Reiktų įsteigti daugiau gyvūnų prieglobsčių namų.
Bet ten būtų vienos katės...
Juk lauke bene visada vaikšto tik benamės katės. :dry:

Vartotojo avataras

Strawberry Swing

Moderatorė

Vilnius

29,266.26 Lt

Standartinė » 2008 Bir 09, 00:32

Šunų irgi yra. Pakankamai.

Vartotojo avataras

ievuzia

®espect

Vilnius

3.00 Lt

Standartinė » 2008 Bir 09, 07:54

Norėjau auginti gyvūną iš prieglaudos. Kokį mielą mišrūną. Bet kur tau....gavau grynaveislę ir dar labiau ją išlepinau. :D
Dažnai matau kokį benamį šunį ar katę, pasižiūriu į akis ir taip negera pasidaro...O dar blogiau, kad nieko taip ir nedarau...

Vartotojo avataras

knopke

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

18,752.74 Lt

Standartinė » 2008 Lie 03, 11:52

Jau geriau tegul gyvunai lauke lakstio negu juos nuskandina arba uzmigdo

Vartotojo avataras

DarkMia

Aktyvus dalyvis

Vilnius

9,954.81 Lt

Standartinė » 2008 Lie 21, 19:01

Manau kad ''Pifas'' yra daug geriau negu bet kokie globos namai kurie po penkliolikos dienų (jei per ta laiką nieks nepaima) nužudo... :(

Vartotojo avataras

ievuzia

®espect

Vilnius

3.00 Lt

Standartinė » 2008 Lie 21, 20:20

knopke rašė:Jau geriau tegul gyvunai lauke lakstio negu juos nuskandina arba uzmigdo

Jei jau šunį užmigdo, jis bent nesiskankina gatvėj maisto ieškodamas. Nors ir žiauru.

Vartotojo avataras

akivaras

Forumo gyventojas

O._.O

3,077.60 Lt

Standartinė » 2008 Lie 21, 20:21

Esu buvęs priglaudęs du gyvūnus kurie neturėjo namų 8)

Vartotojo avataras

ievuzia

®espect

Vilnius

3.00 Lt

Standartinė » 2008 Lie 21, 23:14

Mano močiutė augino katiną tiesiog iš gatvės paimtą. Toks naglas buvo. Pro atvirą langą į automobilį įšoko..Tai negi išvarysi. :sweet: Tai priglaudė..Bet užsimušė po kelerių metų vargšas..O dabar pas ją irgi 2 katinai. Vienas berods laiptinėj ant kilimėlio rastas, o kitas net nežinau...bet irgi iš gatvės.

Vartotojo avataras

cappuccino

Dalyvis

kazkur toli toli...

4,736.19 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 03, 22:33

ira tu givunu prieglaudu.. tik ten truksta pinigu pasirupint tais givunais nes valstybe neduoda pinigu.. :piktas:

pvz..
http://www.pifas.org/
http://www.animal.lt/globa/kaunas

ce galima ir paaukoti pinigu kurie bus skirti givunu globai..

Vartotojo avataras

ievuzia

®espect

Vilnius

3.00 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 04, 00:21

Cappuccino, avatarą tai galėtum ir susimažint.
Tikrai reiks paremt.

Vartotojo avataras

silvija;>

Įsijaučiantis

Mažeikiai

3,060.11 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 05, 18:57

Aš taip pat manau, kad trūksta gyvūnų prieglaudų. Ir tikiuos kad gal kas padarys gyvūnų prieglaudą nes būtų labai gerai.pavyzdžiui aš gyvenu soduose, tai čia pas mus labai daug niekieno neprižiūrimų katinų. Ir jie kaip sakė nešioja ligas ir patys kankinas badu. Aš tokių žmonių nepriimu kurie nusiperka gyvūna ir veliau paima ir juos kur nor išveža. Tokiu žmonių nemėgstų :piktas: nes taip elgtis na man atrodo blogai. tai bent jau kam nors atiduok ar nuvešk į gyvūnų prieglaudą. Tikrai manau kad dar reikią gyvūnų prieglaudos namų.

Vartotojo avataras

Vika.

Dalyvis

Vilnius

3,041.14 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 17, 21:25

Aš visada dėl šito dalyko... :(:(:(.Esu didelė šunų mylėtoja,todėl man labai gaila kiekvieno šuniuko palikto,išmesto..OMG.Aš ir vėl graudinuosi :(.

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių