Diskusijos Grožis ir sveikata

Dėvėti rūbai

Vartotojo avataras

Hoeski

Patyręs forumietis

The land of joy

5,089.70 Lt

Standartinė » 2011 Spa 17, 18:14

nu aš tai neperku ten, bet tikrai nieko prieš neturiu

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Uoga.*

Aktyvus dalyvis

6,454.03 Lt

Standartinė » 2011 Spa 19, 08:22

candella. rašė:Brangesnėse padėvėtose tikrai rastum savo dydžių. :}

Manyčiau tos brangesnės būtu: humana ir gausa, bet kažkodėl mano dydžio drabužių ten nerasta.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 19, 20:51

O dieve tu mano nu tai apsiverk

Vadinasi arba paklausiausias tavo dydis, arba mažiausiai tokio dydžio rūbų priduoda

Vartotojo avataras

Uoga.*

Aktyvus dalyvis

6,454.03 Lt

Standartinė » 2011 Spa 20, 18:38

O dieve tu mano! Tau pasakius imsiu ir verksiu.

Jau verkiu

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2011 Spa 23, 17:02

Nelabai megstu tokias parduotuves, i jas einu pirkti tik tokiu rubu, kuriuos zinau, jog sugadinsiu ir tiesiog nesinori pinigu daug leisti vienadieniui drabuziui

Vartotojo avataras

bukgeras

Lankytojas

Vilnius

219.00 Lt

Standartinė » 2013 Kov 24, 18:06

Lapatynai yra gėris :boogie: Iš ten dauguma mano megztinių. Praeitais metais mama nupirko megztinį už 15litų ir šiais metais panašaus stiliaus buvo ir tose "krūtose" parduotuvėse ir kaina buvo jau kelis kart didesnė. Ir šiaip iš ten drabužiai man jei nusibosta, ne taip gaila išmest.

Vartotojo avataras

Emiliuks69

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

3,677.55 Lt

Standartinė » 2013 Bir 01, 22:54

Beveik kiekvieną savaitę ten lankausi. Pusė mano spintos iš ten, o kai prie mano namų apie 7 labdarynės tai iš viso rojus. Ne vieną megztuką nusiperku už litą, už du litus, o atėjus į mokyklą visos klasiokės stebisi iš kur tokių nerealių rūbų turiu ir visom sunku patikėt, kad čia labdarynės galia ;). Tik reikia turėti kantrybės, nes sunku rasti ten gerų rūbelių, bet tikrai įmanoma :).

Ratsyte

Lankytojas

285.00 Lt

Standartinė » 2013 Lie 09, 09:14

Man labai patinka :) beveik visa apranga yra būtent iš tokių parduotuvių. Tiek avalynė, tiek ir drabužiai. Bet pastebėjau, jog ne to paties tinklo parduotuvės, sakykim Vilniuje, skirtinguose rajonuose pasižymi ir skirtinga drabužių kokybe. Geresniuose rajonuose, arba tuose, kur lankose masės žmonių yr a pateikiami geresnės kokybės drabužiai :)

joana93

Apšilinėjantis

712.00 Lt

Standartinė » 2013 Gru 13, 01:44

nematau reikalo pirkti padeveta ruba ir uz ji moketi kokiu 30lt jei panasu gali rasti kad ir kokioj varle.lt, bet aisku jis ten bus naujas

Rita3

Lankytojas

117.00 Lt

Standartinė » 2015 Rgp 26, 10:17

Aš irgi tokios nuomonės, kad second hand drabužiai yra kaip tik labai geras pasirinkimas kiekvienai šeimai, norint įsigyti kokybiškus ir nebrangius drabužėlius. Jau kurį laiką perkame dėvėtus drabžius urmu Kaune įmonėje Lencas, tai tikrai džiaugiamės, o ir vaikščioti po parduotuves nebereikia.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių