Placebo marškinėlius už 2lt. Nenunešioti visiškai ir dar mano dydžio.
Aooooooooooaoaoaoaoaoaoa. \o/
Dėvėti rūbai
deja deja. pasitaiko ir tokių pat drabužių kaip ir centruose. Ten būna privežta juk ir iš vero modų ir pan.;p o šiaip pati susidūriau,bet čia jau seniai. kai aš pirkau bridžus mėlynus, o mano geriausia draugė tokius pat turėjo. vat ir buvo siurprizas;D Bet šiaip net pati nustebau,kad Humanoj, kurioje brangesni drabužiai nei paprastuose PC, galima kažką normalaus rast(nors ir būna ten 100kartų viskas atrinkta), kadangi yra "laimės pusvalandis", ar kaip ten;D ,kur visos prekės po 5Lt. Jo, paskelbia (tada kai prisirenka daug žmonių:D) mažd "Visi rūbai po 5Lt, geresnės kokybės 50% nuolaida) bet net keista,kad radau tikrai gražių. Reikia tikrai LABAI gerai pasiknaisiot,apžiūrėt ir kažką tikrai įmanoma rast.
Tas pusvalandis tęsėsi kelias valandas šiaip, nes vis kartojo ir kartojo:D Paskutinį kartą redagavo *AgnyČy 2011 Bir 12, 14:18. Iš viso redaguota 1 kartą.
Man tai ištikro labai nerealu raustis po visokius neaiškių dydžių ir paskirčių drabužius ir atrasti ką nors GERO. neprilygsta įprastai parduotuvėj, kur atrodo tik ir sukabinta viskas kas gražu, bet nieko taip išsirinkti ir negali:D vakar įsigyjau suknelę gėlėtą už 25lt, dabar tokia patenkinta grobiu jaučiuos:D
Aš tai va, vakar pasiknisau po 2lt krūvą, tai palaidinę naują gėlėtą ir suknelę radau, iškart griebiau, kai pamačiau kad tinkamas dydis, nes po 2lt tokius du grožius rast tai čia afigieenai. aš išvis pastaruoju metu labai retai apsipirkinėju naujų rūbų parduotuvėse, nes yra dvi galimybės: pirkt prekyvietėse, iš kur rūbus perka 80% miesto arba eit po skudurynus. Nu, dar yra ten a la tokios geresnės parduotuvės, kur veža geresnės kokybės drabužius, mažiau dydžių būna, mažesnė tikimybė, kad kažką panašiai apsirengusį sutiksi, bet ten nieko sau nesu radus. Tai prasinešu po turgų sekmadieniais arba šeštadieniais. Kokią gerą valandą pavaikštai, gerai paknisi ir randi ką nors gero.
PATARIU NEPIRKT DEVETU RUBU URMU IS,KAUNE ESANCIOS URMINES NETOLI AVENOS PARD.RUBAI IS KARO METU,SUPLYSE,NE VIENO GERO O SVARBIAUSIA NUSUKA KILOGRAMUS...ARBA JEI JAU PASIRYSIT TEN APSILANKYT VEZKITES SVARSTYKLES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PARASAU JU NR.860541782 ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |