Diskusijos Mobilieji telefonai

HTC išmanieji telefonai

DainiusGi

Apšilinėjantis

489.00 Lt

Standartinė » 2011 Bal 20, 10:17

Puikūs telefonai, visai neseniai sukūrė naują modelį Sensation

--------------------------------------

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2011 Bal 20, 10:27

Norėčiau išbandyti desire, kažkaip gerą nuomonę esu susidaręs tai reikia įtvirtinti :) Pagal mane tai htc gerai atsižvelgia į vartotojų reikalavimus ir lūkesčius, gerai tai išpildo :)

DainiusGi

Apšilinėjantis

489.00 Lt

Standartinė » 2011 Bal 21, 10:36

Dar viena HTC naujovė pakeisinti mobiliųjų telefonų rinką.

Vartotojo avataras

iBlonde

Lankytojas

349.05 Lt

Standartinė » 2011 Bal 27, 18:47

Sveiki, gal kas esat turėję (ar turit) HTC Tattoo? ;)
Užkabliavo, nes turi Android OS ir kaina nebloga.
Bet kažkur esu skaičiusi, kas šituose HTC'iukam dėl androidų nelabai gerai bluetooth'as veikia

musicx

Įsijaučiantis

Vilnius

1,563.78 Lt

Standartinė » 2011 Gru 30, 00:29

Gabe* rašė:Vienas didelis pliusas, kad jeigu skambina nepageidaujamas asmuo ar netinkamu metu, padejus ekranu i apacia issijungia garsas:D o minusas, kad ziauriai ilgai isijungineja. Ir dar uzlagina, nezinau ar man vienai taip ar ne.

Visi išmanūs telefonai ilgai įsijunginėja ir išsijunginėja :)

Vartotojo avataras

xxKiWeexx

Aktyvus dalyvis

bham

965.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 02, 02:02

Turėjau HTC desire Z, man patiko viskas tvarkoj buvo , lengva naudoti, nereikia spausti iš visų jėgų ekraną kad kažką padaryt :D . Kitakart irgi pirksiu HTC bet kitokį modelį, nes šitas pasirodė gan didelis , netilpo į kišenę ir šiaip nervino toks dydis.

Pou

Lankytojas

232.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 02, 14:44

Brolis neseniai irgi HTC kažkokį modelį iš varles pasiėmė, nes jiems dabar nuolaida , tai irgi liko labai patenkintas. :) net man davė truputi pažaist tai tikrai labai patiko tai dabar ir aš šios firmos telefono užsimaniau. :D

Vartotojo avataras

Emiliuks69

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

3,677.55 Lt

Standartinė » 2012 Bir 26, 13:10

Tėtis buvo parvežęs išbandymui HTC one V. Kai tik pamačiau labai užsinorėjau jo, labai patiko, bet po kelių dienų atsibodo. Na, funkcijų jis turi tikrai gerų, bet iš tiesų labai greit pabodo. Taigi, nepatinka.

Ilonaaa

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2012 Gru 11, 19:07

Sveiki,o as pirkau telefona HTC ir man pradejo nei is sio nei is to prasyti slaptazodzio,kad atrakinti,nors visai tokio nekuriau... gal kas turejo panasia situacija ir gali man pagelbet ???aciu is anksto..

lukrecija12

Lankytojas

250.00 Lt

Standartinė » 2015 Kov 13, 12:52

O kiek laiko HTC mobiliųjų telefonų baterijos? Ar atlaiko bent 2d? Nes turiu darbą Samsungą, tai vos vieną dieną ištempiu :)
Paskutinį kartą redagavo lukrecija12 2015 Bal 02, 16:12. Iš viso redaguota 1 kartą.

Prikolas

Lankytojas

488.00 Lt

Standartinė » 2015 Kov 13, 16:26

Sunku pasakyti kiek išlaiko visi, nes skiriasi procesoriai, ekranai ir t.t. Dėl tavo telefono tai neaišku, koks modelis, koks procesorius, ekranas, wi-fi galingumas, ryšys ir galiausiai baterijos talpa. Gali būti, kad tiesiog kažkokia detalė sugedo (nežinau kokia, telefonų netaisau ir jie man neįdomūs) ir nerodo kiek tiksliai baterijoj yra %, o jei jau nori, kad telefonas ilgai laikytų, tai nusipirk ten kokį sony ericsson su mygtukais, tarkim elm modelį ir tūrėk ar jau taip gėda, kad atsineši neišmanūjį? :DDD aš taip pat nešiojuosi su mygtukais, bet plančetę turiu, o tas elm mano jau 4 metų senumo ir batareika orginali, o su pajungtu wi-fi 3g laiko 1 savaitę, prieš tai pilnai įkrauni. P.S nepamiršk, kad telefonas skirtas skambinimui, o ne pasirodyt draugams koks aš kietas/kieta...

Diskusijos Mobilieji telefonai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių