HTC išmanieji telefonai
26 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Visi išmanūs telefonai ilgai įsijunginėja ir išsijunginėja O kiek laiko HTC mobiliųjų telefonų baterijos? Ar atlaiko bent 2d? Nes turiu darbą Samsungą, tai vos vieną dieną ištempiu
Paskutinį kartą redagavo lukrecija12 2015 Bal 02, 16:12. Iš viso redaguota 1 kartą.
Sunku pasakyti kiek išlaiko visi, nes skiriasi procesoriai, ekranai ir t.t. Dėl tavo telefono tai neaišku, koks modelis, koks procesorius, ekranas, wi-fi galingumas, ryšys ir galiausiai baterijos talpa. Gali būti, kad tiesiog kažkokia detalė sugedo (nežinau kokia, telefonų netaisau ir jie man neįdomūs) ir nerodo kiek tiksliai baterijoj yra %, o jei jau nori, kad telefonas ilgai laikytų, tai nusipirk ten kokį sony ericsson su mygtukais, tarkim elm modelį ir tūrėk ar jau taip gėda, kad atsineši neišmanūjį?
DD aš taip pat nešiojuosi su mygtukais, bet plančetę turiu, o tas elm mano jau 4 metų senumo ir batareika orginali, o su pajungtu wi-fi 3g laiko 1 savaitę, prieš tai pilnai įkrauni. P.S nepamiršk, kad telefonas skirtas skambinimui, o ne pasirodyt draugams koks aš kietas/kieta...
26 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Diskusijos ‹ Mobilieji telefonai |

. Kitakart irgi pirksiu HTC bet kitokį modelį, nes šitas pasirodė gan didelis , netilpo į kišenę ir šiaip nervino toks dydis.