Įvairūs Studijos, mokykla

Mokyklinės uniformos. Už ar prieš?

Vartotojo avataras

Sigillum

Apšilinėjantis

1,152.00 Lt

Standartinė » 2012 Spa 26, 22:45

:up: mokykloje mokinys turi atrodyti tvarkingai, o uniforma man asmeniškai gražu.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2012 Lap 10, 17:57

Bet dar priklauso nuo to, ar ta uniforma graži. Pvz pas mane gimnazijoje tai uniforma graži, man patinka ji, ir šiaip patogi. Bet pvz mano buvusioj mokykloj irgi šiais metais atsirado uniformos (ačiū dievuj, baigiau 8 klases jau ir nebeturiu ten mokytis), bet ten tokios tragiškos. Žalia spalva, čia dar nieko, bet pati forma jos tragiška, nu tragiškas švarkelis toks, ir dar emblema uždėta, bet per didelė. Žodžiu, atrodo bent man tai šlykščiai.

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2013 Vas 13, 20:34

čia dar nieko :P pas mus anksčiau būdavo dar baisesnės uniformos ;) tokie žali beveik vilnoniai megztiniai.. vieniem dar gan normaliai tiko, o kiti vaikščiojo kaip su maišais :D

Vartotojo avataras

demencija

Lankytojas

329.00 Lt

Standartinė » 2013 Gru 02, 23:39

Nežinau. Nei už, nei prieš. Pliusai tokie, kad nereikia galvoti, kuo apsirengti, mokiniai atrodo estetiškai. Minusai - na, bent jau mūsų mokyklos švarkai labai varžo judėjimą, yra nelabai geros kokybės ir kartais tas identiškumas erzina.

Vartotojo avataras

aisteu0

Dalyvis

Wonderland

172.71 Lt

Standartinė » 2013 Gru 21, 20:50

Manau esu daugiau už nei prieš.
Uniuformos tikrai atrodo estetiškai (bent dauguma jų),tvarkingai, jei visi mokiniai jas nešioja, nebelieka patyčių dėl drabužių.
Mano mokykloje mokiniai turi nešioti mėlynus megstukus su mokyklos emblemomis, bei nešioti tamsiai mėlynas arba juodas kelnes, ar sijonus. :sweeet:

Vartotojo avataras

UgneB13

Lankytojas

712.00 Lt

Standartinė » 2014 Lie 02, 22:12

Už. Mokykla yra kaip darbas. Turi sudaryti protingo, tvarkingo ir išsilavinusio žmogaus įspūdį. O tą padatyti padeda švarkas. T.y. uniforma.

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių