Įvairūs Studijos, mokykla

Užsienio kalbos

Vartotojo avataras

newisai_protinga

Patyręs forumietis

Kaunas

0.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 23, 16:16

Tik anglų, žiauriai jos nemoku ir nežinau kaip išmokt...Žiūriu angliškus serialus su angliškais subtitrais, tikiuos iki egzo bus iš to naudos.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Meja

Dalyvis

Vilnius

3,439.75 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 23, 18:02

Mokiaus anglų ir šešis metus vokiečių. Vokiečių visiškai nepašnekėčiau/neparašyčiau dabar nieko o.o absoliučiai neišmokau...
o nuo šių metų universitete griebsiu ispanų ^^

Vartotojo avataras

monė.

Apšilinėjantis

1,184.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 25, 11:32

Mokausi anglų ir rusų. Su anglų kalba problemų kaip ir nebėr, nes mokytoja griežta, puikiai išaiškina, todėl ir pažymius pas ją turiu visai neblogus.
Rusų kalbą irgi labai mėgstu, bet tik per vasarą pradėjau ją suprast. O padėjo rusiški filmai, šiek tiek rusiškos televizijos žiūrėjimas ;]
Dar labai labai norėčiau išmokt kokią nors kalbą, bet nežinau kokią pradėt mokytis: vokiečių ar italų. Vasarą buvau truputį pradėjus mokytis italų, bet užleidau šitą reikalą..

Vartotojo avataras

Kvirli

Įsijaučiantis

870.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 07, 10:33

Anglų ir rusų-mokykloje,o namie savarankiškai studijuoju švedų, kad ir kaip keistai tai skambėtų.

Vartotojo avataras

M!SS_K!SS

Dalyvis

kažkur toli toli...

2,549.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 07, 12:37

Anglų ir vokiečių. Vokiečių žiauriai nekenčiu dėl mokytojos ir artikeliai labai painiojasi, bet kaip kalba tai vokiečių man labai patinka. Dar vis galvoju japonų savarankiškai mokytis, bet vis neprisiruošiu.

Vartotojo avataras

Tėja

Dalyvis

2,009.41 Lt

Standartinė » 2012 Bal 07, 18:23

Anglų ir prancūzų. Iki 11 klasės dar mokiausi vokiečių. :D

Vartotojo avataras

Emiliuks69

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

3,677.55 Lt

Standartinė » 2012 Bal 17, 11:34

Beveik kaip ir visi mokinuos anglų ir rusų, nei viena nepatinka, o ypač rusų. Mokytoja nieko neišmokina, jau trečius metus rusų mokinuos ir net sakinio normalaus nemoku pasakyt. Anglų irgi nesiseka, nes keista man ta kalba ir sunki. Labai norėčiau išmokti prancūzų :love: . Ten tokie žodžiai, kad liežuvį galima nusilaužti, tačiau kalba man asmeniškai labai graži.

kovi

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2013 Lap 18, 00:55

Visos kalbos įveikiamos, tam reikia įkvepiančio mokytojo ir įdomios programos, kaip pvz: www.vokieciukalbosnamai.lt, bandžiau ir likau patenkinta tuo, kad kalbos mokiausi tik noriai :)

Vartotojo avataras

Rugi

Įsijaučiantis

Aalborg

2,097.58 Lt

Standartinė » 2013 Lap 21, 11:30

Anglų kalbu pakankamai gerai, o rusų per daug metų mokykloje taip ir neišmokau, mokytoja nebuvo nei įkvepianti nei gerai paruošianti. Bet kažkaip praslydau su ta kalba iki pat 12 klasės. O dabar mokausi danų kalbą, nors ir nelabai populiari kalba, bet mano aplinkoje labai reikalinga :-)

Minrac

Lankytojas

142.00 Lt

Standartinė » 2014 Kov 24, 11:14

Aš pvz anglų kalbą ir mokykloj gan stipriai mokausi, o pvz prancūzų ir italų einu papildomai į kursus kalbų mokykloj (http://www.ames.lt). Šiaip ir mokykloj prancūzų turiu, bet ten labai silpnai moko, tai kažkaip noris normaliau išmokt :) o italų tai pradėjau domėtis nuo tada, kai pora vasarų italijoj pas gimines praleidau - kalba gan lengva, bet gramatikos pasimokyti reikia su mokytojais, pats taip neišmoksi :)

Vartotojo avataras

Lauryte32

Lankytojas

154.00 Lt

Standartinė » 2014 Bal 09, 20:03

Visos užsienio kalbos reikalingos. Pvz. lietuvoje išties reikalingos rusų, anglų kalbos, dirbantiems logistikoje praverčia norvegų ir vokiečių kalba.

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių