Įvairūs Studijos, mokykla

Užsienio kalbos

vishmwish

Lankytojas

19.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 16, 12:04

Jei kas norėtų pasimokint suomių per skype, parašykit man į až :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Kyberiz

Patyręs forumietis

Molėtai

7,044.50 Lt

Standartinė » 2011 Vas 18, 22:27

Mokausi anglų ur rusų. Pastarąją tikrai, jei būtų galimybė, keisčiau į gražesnę kokią, pavyzdžiui prancūzų ar italų :)

sandruke

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 23, 17:50

Gyvenu Anglijoje todel girdziu visokiu kalbu aplinkui ir jau pramokau portugaliskai,kurdiskai,lenkiskai,kroatiskai,arabiskai,rusiskai. Gerai moku anglu,latviu,lietuviu. Beje lietuviu ir kitos kalbos turi panasius zodzius bet skirtingas reiksmes :D. Pvz (lenkiskai) .. zinot ka reiksia o portugaliskai tai reiskia turn :DDD. Labai patinka mokytis kitas kalbas,gali suprasti ka kiti sako. Kitais metais pradesiu studijuoti travel and tourism tai kalbos labai pravers. :)

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2011 Kov 24, 13:30

sandruke rašė:Gyvenu Anglijoje todel girdziu visokiu kalbu aplinkui ir jau pramokau portugaliskai,kurdiskai,lenkiskai,kroatiskai,arabiskai,rusiskai. Gerai moku anglu,latviu,lietuviu. Beje lietuviu ir kitos kalbos turi panasius zodzius bet skirtingas reiksmes :D. Pvz (lenkiskai) .. zinot ka reiksia o portugaliskai tai reiskia turn :DDD. Labai patinka mokytis kitas kalbas,gali suprasti ka kiti sako. Kitais metais pradesiu studijuoti travel and tourism tai kalbos labai pravers. :)

Nuuuuuuuuuuu :D Dar portugalai dažnai sako-karalius :D O pas juos reiškia kažkokį keiksmažodį :D Turbūt yra tekę girdėti :D

Vartotojo avataras

Same

Įsijaučiantis

Šiauliai

1,045.08 Lt

Standartinė » 2011 Kov 28, 13:52

Anglu ir rusu
P.s. rusu nemėgstu:D

Vartotojo avataras

balti.drambliai

Dalyvis

303.00 Lt

Standartinė » 2011 Bal 29, 19:45

Mokykloje mokiausi anglų, rusų (3 metus), prancūzų (2 metus).
Gailiuosi, kad nelaužiau savęs rusų kalboje, kadangi dabar jos tikrai prireiktų tiek studijose, tiek gyvenant Vilniuje. O prancūzų kalbos taip pat nepramokau.
Studijų metu vienus metus mokiausi lotynų kalbos, bet ganėtinai specializuotos ir elementarios.
Prieš kelis metus buvau užsidegusi išmokti ispanų, bet ryžtas kažkur dingo. Bet, manau, kažkada jis grįš.
O šią savaitę pradėjau mokytis vokiečių kalbos. Šiokius tokius pradmenis išmoksiu programos pagalba, o sunkesnę gramatiką aiškinsiuosi ir mokysiuosi pas mokytoją.:)

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Bal 30, 16:19

mokausi anglų ir prancūzų, nuo kitų metų ir lotynų

Vartotojo avataras

Ugg*

Dalyvis

1,232.28 Lt

Standartinė » 2011 Geg 11, 17:48

Anglų ir vokiečių.
Dieve Dieve, kaip nekenčiu vokiečių kalbos. Sakinius suprast galiu, bet jau jų gramatika... O tų artikelių iki šiol nemoku. :piktas:

Vartotojo avataras

Euthanasia

Dalyvis

Kaunas

4,111.33 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 20, 19:44

Dabar tik anglų mokaus. Rusų atsisakiau, nes per keturis metus visiškai nieko neišmokau, tai kažin ar ir per tolesnius būtų kažkas geriau.
Mokykloje, ne pamokų metu dar ir ispanų moko, bet nesu labai kalbom imli(išskyrus anglų), taip kad apsieisiu.

Vartotojo avataras

Simona♥

Aktyvus dalyvis

2,441.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 21, 20:17

Aš mokaus anglų ir rusų. Myliu rusų kalbą. Ir sekas gerai ir patinka. Gal čia nuo mokytojos priklauso, nes labai gerą turim. Anglų kiek prasčiau sekasi. Žodžius suprantu, tik va tie laikai man mirtis. Turbūt niekada jų nesuprasiu.

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 21, 21:08

nuo 11 klasės rusų nebesimokau ir buvo viena situacija šią vasarą, kai man jos prireikė, tačiau tiek, kiek aš ją moku (o dar kiek primiršus) nepadėjo

Vartotojo avataras

agyness

Dalyvis

3,908.87 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 21, 21:54

Mokausi rusų bei anglų. Negaliu pakęsti rusų, niekada neapkenčiau nė pačios Rusijos, nė tuo labiau jos kalbos. O dar ir mokytoja labai prasta, tai žodžiu, nieko gero..
O anglų gerai, ir patinka ir sekasi, ir pati mokytoja dažnai mums bajeriukų kokių priskaldo :DD

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 22, 17:58

aš tai norėčiau rusų išmokt, bet nuo 6kl turiu vokiečių, o 11 dar ir neleido b lygiu pasiimt jos. tai tik anglų liko

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 22, 20:36

o aš norėčiau geriau vokiečiu mokytis, bet durnė rusų pasirinkau

Vartotojo avataras

JustuShe

Forumo gyventojas

0.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 23, 10:51

Rusų ir anglų ;3 rusų nelabai patiko mokytis, bet užtat dabar praverčia.

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių