Meilė tarp bendraklasių.
39 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
Nepritariu meilėms mokykloje. Turėjom ir mes gražių porų kurios kartu ir mokyklą baigė, bet daug daugiau pavyzdžių kai viskas baigėsi jog klasiokai nebesikalbėdavo tarpusavyje. Nes po "skyrybų" visi į dvi grupes pasidalina ir tada melodramos prasideda... Mokykloje reikia mokytis, o ne meilės ieškot.
-------------------------------------- Metų turiu pakankamai, kad nebesėdžiu mokyklos suole, bet pati žinau kaip būdavo. Turėjau simpatijų ir ne vieną, bet visada žinojau limitus, kad su klasiokais geriau net neprasidėti ir niekada nesigailėjau savo sprendimo. Gal kiek pakvailiodavom, paflirtuodavom, bet reikia duoti laiko tokiem vaikinam ir suprasti ar tikrai verta pradėti, ar tai daugiau nei simpatija ar tik trumpalaikis susižavėjimas. Dabar kai pagalvoju, tai ir džiaugiuosi, kad su nei vienu iš jų nepradėjau nieko rimto, nes vėliau po išsiskyrimo būtų buve sudėtinga toliau mokytis kartu.
Nesakau, kad tai neįmanoma ar neverta bandyti, tačiau visada tokį sprendimą reikia gerai apmąstyti, juk vis dėlto matysitės kiekvieną dieną Aš čia gal ne į temą,bet visgi paklausiu:) Kaipgi suprasti tuos vaikinus ,kaip atskirti ar jiems patinki? PPries pora metų,į klasę atėjo naujokas,kazkaip labai jo nemėgau,jis man atrode kvailokas,taciau veliau jis pradejo man rodyti demesį ,apsikabindavo,sypsodavosi,kalbedavo su manim,kiti klasiokai viska matydavo ir sako , kad as jam patinku,taciau jis to man nesako. Klasiokams jis sako , kad jam patinku,o kai jo paklause klasioke ar as jam patinku ,jis pasake , kad ne.. Tai kaip suprast tokį elgesį?:( O man jis dabar labai patinka,as į mokykla einu vien tam kad pamatyciau jį ,mes labai gerai bendraujam , bet jis man nepasako ar jam patinku.....Padėkit....!
Manau viskas čia pakankamai aišku: tu jam patinki. O vaikinai irgi drovūs, ne tik merginos, todėl bijo pasakyti tiesą. Draugams gal jis ir pasakė jog patinki (nemanau, kad vaikinai draugams apie tai meluotų, nėra dėl ko), o jei mergina klasiokė paklausė jis paprasčiausiai nenorėjo tiesiai atsakyti, nes žinojo jog ji tau pasakys. Trumpai tariant žmonės meluoja, kai nenori komplikuoti situacijų. Na bent jau čia mano nuomonė. Bet jei tikrai patinki parodys jis ir daugiau dėmesio. O šiaip palauk ir pamatysi, kur gi skubi
mano klasei buvo porele is pradziu viskas buvo normaliai jie vaiksciojo visur susikibe rankom tai dar veliau jie pradejo vos ne kas desimt min buciuotis veliau is viso ten pradejo layzytis uz kampo tai va bet ji jam pasake tu man nusibodai pas mus nieko neiseis
ir po keliu dienu ji jau susitikinejo su kitu jos buves buvo labai stiprus ir pradejo jai grasinti ji pasake kad jo nebijo bet veltui ji taip pasake jis kita diena sugadino jos spintele ir ismete jos daiktus ji issigando nes ant jos spinteles duru buvo parasyta as tave nuzudysiu kale mat jis mate jog ji buciuojasi su kitu tai viskas liovesi kai prasidejo vasaros atostogos dabar jie net nesisneka tad as nemanau jog gera ideja susitikinet su klasioku ![]() sveiki,
taigi, man labai patinka mano klasioke ir as jai patinku, bet pasnekejom, kad draugaut su bendraklasiu nejauku, o po išsiskyrimo išvis. Draugaut norim abu, bet nezinom kaip elgtis. Atrodo, kad be jos buti negaliu. Na ir dabar yra tie apsikabinimai, buckiai kartais, pasikandziojimai. Net kiti klasiokai ir klasiokes sako, kad tinkam vienas kitam, nors jų nuomone nelabai svarbi. Gal turit kas pasiulymų kaip mum reiktų elgtis? Kai pora normali, jaučia kur randasi ir elgiasi tinkamai - man netrukdo, bet pats nedraugaučiau su klasioke, nes jei būtų taip, kad tektų baigt draugystę, sunku būtų nusėdėt pamokose matant ją kas dieną.
O jūs neskubėkit, stebėkit bendravimą, ar kažkas keičiasi. Niekada nėra per vėlu.
39 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |

Be to, nežinau kiek tau metų, bet mokykla jau nebėra ugdymo įstaiga. Greičiau priežiūros įstaiga.
ir po keliu dienu ji jau susitikinejo su kitu jos buves buvo labai stiprus ir pradejo jai grasinti ji pasake kad jo nebijo bet veltui ji taip pasake jis kita diena sugadino jos spintele ir ismete jos daiktus ji issigando nes ant jos spinteles duru buvo parasyta as tave nuzudysiu kale mat jis mate jog ji buciuojasi su kitu tai viskas liovesi kai prasidejo vasaros atostogos dabar jie net nesisneka tad as nemanau jog gera ideja susitikinet su klasioku