Šis bei tas Pašnekesiai

Meilė tarp bendraklasių.

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2011 Spa 10, 15:11

Žinau, buvo panaši tema, bet šita truputį kitokio pobūdžio. :]
Norėčiau paklausti, ar susitikinėtumete su savo klasioku/e? Na pvz nebūtinai su tais su kuriais nuo pirmos klasės, o tarkim su naujoku/e. Gal jūsų klasėje yra poros? Kaip tai vertinate?
:)
Paskutinį kartą redagavo Kerry. 2011 Spa 12, 21:50. Iš viso redaguota 2 kartus.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2011 Spa 10, 15:33

Prieš kelis metus, kai dar kitoj mokykloj mokiaus, turėjom klasėj porelę. Na ką, man netrukdo, kol nepradeda pamokos metu kišt liežuvius viens kitam į burnas.
O šiaip tikrai nesu prieš tokius santykius, svarbu jausti ribas su meilės išraiškomis.

Vartotojo avataras

newisai_protinga

Patyręs forumietis

Kaunas

0.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 10, 15:59

Aš esu prieš. Gal dėl to, kad su manim pačia buvo panaši situacija (?). Nieko gero, žmonės, nedraugaukit su klasiokais :D. Nors pliusas tas, kad nieks nieko neprikišinėja, ir su juo jokių nesąmonių dabar. Tik iš pradžių buvo baisu eit po vasaros į mokyklą. O šiaip klasėje dabar dvi poros, o jei dar ir su iš paralerinių tai išvis nemažai.

Vartotojo avataras

green_snow

Aktyvus dalyvis

6,253.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 10, 18:41

buvo klasėj pas mus porelė, bet nelabai jiem kas išėjo. kol nebuvo klasiokai, viskas buvo gerai, o kai jais tapo, santykiai atšalo. mano draugė pati sakė, kad tiesiog susitikę nebeturėdavo ką vienas su kitu šnekėti, tiesiog nusibosdavo vienas kitam.
o šiaip man netrukdo, tik kaip jau kažkas sakė aukščiau - turi jausti ribas.

Vartotojo avataras

LadyAis

Patyręs forumietis

Kelmė

3,237.18 Lt

Standartinė » 2011 Spa 10, 21:16

Savo klasėje neturiu nė vienos porelės. Niekada tokios ir nebuvo. Tačiau vyresnėje klasėje yra viena pora. Jie abu eina į vieną klasę ir jų santykiai labai rimti. Niekada nemačiau jų mokykloje laikantis už rankų ar bučiuojantis. O už mokyklos ribų, laisvalaikiu, mačiau tai jau ne sykį. Va, jei tokie santykiai, tai tuomet viskas liuks.

Vartotojo avataras

Fregatta*

Forumo gyventojas

Zarasai

822.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 17, 16:05

Nesenai draugavau su savo klasioku,na aišku mums nieko neišėjo tai kai išsiskyrėm bendraujam šeipkai niekur nieko,bet jau geriau iš vis būtume nepradėję,nes bendrauvime jaučiasi,kad viskas ne taip kaip buvo.. : )

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2011 Spa 17, 16:52

...
Paskutinį kartą redagavo Kerry. 2015 Gru 19, 16:47. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2011 Spa 17, 20:57

Pas mane senoj šūlėj irgi buvo porelė, kuri gal jau 5 metus draugauja.
Šiaip, ką žinau, fainai manau. Man gražu, kai mokykla suveda jaunuolius. O dar sako mokykla pragaras:D
Betai blem atsibostų jaučiu viens kitam, ir prie visų kažkaip nežinau;x

Vartotojo avataras

^DanZa^

Dalyvis

2,050.35 Lt

Standartinė » 2011 Spa 17, 21:29

Visada buvau prieš, bet taip pasisuko gyvenimas, kad pati dabar su klasioku draugauju. Nu ką galiu pasakyti širdžiai neįsakysi. Kol buvo vasaros atostogos viskas kaip ir buvo gerai, bet dabar kyla vis daugiau problemų. :|

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Spa 17, 23:14

Kerry. rašė:Dabar aš pasireikšiu. Perėjau šiais metais į naują mokyklą, nu ir užsimezgė su vienu klasioku santykiai. Mes šiek tiek ir iš anksčiau buvom pažįstami, bet nedaug. Kažkaip nuo pirmos dienos pradėjom bendraut, na ir susiklostė santykiai tarp mūsų ir dabar pora esam. Na, bet nėra taip, kad visos pamokos mums kartu, nes lygiai ir pamokos dažnai skirtingos būna. Iš pradžių tai nejauku buvo, kai sužinojo klasiokai, kad draugaujam, bet dabar vienodai jau. And klasėj dabar yra dvi poros. Šiaip niekada nemaniau, kad susitikinėsiu su klasioku, bet gyvenimas pilnas netikėtumų ir taip jau išėjo. Bet tikrai nėra taip, kad bučiuojamės per pamokas, man tai nėra priimtina ir šiaip mokomės mes per pamokas.) Nebent tai koridoriui pasibučiuojam kokiam tamsiam ir tai žmonių nebūna ten. :) Įdomu, tiesiog koks kitų požiūris į tokius santykius. :)

Kelintokė tu? Nebijai, kad, jei išsiskirsit, bus sunku eiti į mokyklą ir kasdien jį matyti?

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2011 Spa 18, 16:20

Vienuoliktokė. Man mama tą patį sakė, o aš net nežinau, manau vistiek nekokia tai ten 7 klasė, pakankamai suaugę esam, priprast prie visko galima. Iš pradžių, tai gal ir sunku aišku būtų, bet tai neaišku, kiek ta mūsų draugystė tęsis. :)

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Spa 18, 22:32

Aš tai išprotėčiau, jeigu reikėtų matyti kasdien žmogų, kurį neseniai bučiavau, kuris buvo mano, kurį vis dar myliu... Tikrai mesčiau vaikščiot į mokyklą. ;oo

Vartotojo avataras

Simona♥

Aktyvus dalyvis

2,441.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 19, 22:02

Aš kažkaip neįsivaizduoju kaip galėčiau draugaut su klasioku. Man klasėj tikrai yra gražių vaikinų, visai mano skonio, bet tikrai nenorėčiau su jais pradėt kažką rimčiau. Manau tikrai greit atsibostumėm vienas kitam. Ir šiaip, jausčiau pareigą gauti gerus pažymius ir visada viską padaryti teisingai ;D

Vartotojo avataras

moni-xo

Apšilinėjantis

Raseiniai

560.61 Lt

Standartinė » 2011 Lap 14, 20:07

esu prieš.pati turėjau panašų atvėjį, na nebuvome visiški klasiokai, aš einu į A klasę, o jis į B, bet mus būna daug pamokų kartu. Prieš metus pradėjome "draugauti" viskas buvo gražu, bet išsiskyrėme.. ir ką? iki šiol keista būti kartu su juo vienoje klasėje.iš pavydo gaunasi visokie stūmimai ir ect..:)

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

1,004.53 Lt

Standartinė » 2011 Lap 30, 18:42

atėjo naujokas į klasę ir taip susiklostė, kad draugaujam jau 2 mėnesius :D viskas rimta, gražu :) nėra jau taip blogai,kad klasiokai esam :D

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Antoninas, Putinas, Sangailė, Viktorina

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių