Įvairūs Mistika

Psi galios

Vartotojo avataras

Diabolic

Įsijaučiantis

544.00 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 04, 20:09

Atsimerkus man kažkaip lengviau, nes jeigu užsimerkiu galiu užmigti :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

EnergyMix

Aktyvus dalyvis

2,344.00 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 04, 21:52

man rodos tu ir turi toki sugebejima del treciosios akies :) o del chakru pravalimo esu girdejas kad reikia medituot kas kaip ten... nu nzn tiesiog tu nueik i psi wiki ten gal bus kokios informacijos
http://psi.wikia.com/ pats neziurejau apie chakru pravalima tik apie ju atidaryma bet gal surasi ka nors panasaus

NeoN

Dalyvis

2,988.00 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 04, 22:52

Ka patarsit?Kai noru daryt psi kamuoly as tiesiog jauciu kad jo nepadarysu atrodo kad vaizduode uzsikisus..Taip pat kai bandau paskuti psi wheel tiesiog nezinau to jausmo neina ysivaizduot..

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 05, 08:28

Diabolic rašė:Negaliu matyti. Nežinau dėl čakrų nieko, bet tada klausimas, kaip jas reikėtų pravalyti ? :D
Ai ir beja tu užsiminei apie trečią akį, gal žinai kaip ją atidaryti?
Man tai žiauriai patinka ir kažkaip nenormaliai traukia, tarsi būčiau apie tai žinojus ankščiau ar darius. Tiesiog tokie reikalai, kaip astralinės kelionės ir pan, mane be galo traukia ir tikrai turi pavykti, žinau tai :up:

Pas mane ji ir taip aktyvi 3 akis, jinai irgi yra viena iš septynių čakrų. Nu aš tikrai nesu visko žinovas, tai nežinau, kaip atidaryt. Reiks interente paieškot, nes man nebuvo tokių problemų.

Vartotojo avataras

EnergyMix

Aktyvus dalyvis

2,344.00 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 05, 10:56

NeoN rašė:Ka patarsit?Kai noru daryt psi kamuoly as tiesiog jauciu kad jo nepadarysu atrodo kad vaizduode uzsikisus..Taip pat kai bandau paskuti psi wheel tiesiog nezinau to jausmo neina ysivaizduot..

tu turi tiketi kad ji padarysi nes kitaip neiseis

Vartotojo avataras

EnergyMix

Aktyvus dalyvis

2,344.00 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 05, 10:59

Diabolic rašė:Negaliu matyti. Nežinau dėl čakrų nieko, bet tada klausimas, kaip jas reikėtų pravalyti ? :D
Ai ir beja tu užsiminei apie trečią akį, gal žinai kaip ją atidaryti?
Man tai žiauriai patinka ir kažkaip nenormaliai traukia, tarsi būčiau apie tai žinojus ankščiau ar darius. Tiesiog tokie reikalai, kaip astralinės kelionės ir pan, mane be galo traukia ir tikrai turi pavykti, žinau tai :up:

gal koki deja vu jausma jauti? :D

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 05, 12:33

Slaidas rašė:
Pas mane ji ir taip aktyvi 3 akis, jinai irgi yra viena iš septynių čakrų. Nu aš tikrai nesu visko žinovas, tai nežinau, kaip atidaryt. Reiks interente paieškot, nes man nebuvo tokių problemų.

Pro čia gali http://psi.wikia.com/wiki/chakras arba pro čia http://psi.wikia.com/wiki/Third_Eye ,aš bandžiau per chakros meditacija bet kažkas pajutau ,paskui norejau atmerk trečia akį bet vistiek energijos nemaqtau ,tai dabar dariau awekining 1 ir 2 tikiuosi pavyks atmerkti ta "pineal glad/3dh eye" :roll:

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 05, 12:35

EnergyMix rašė:
gal koki deja vu jausma jauti? :D

Argi deja vu jausmas negali būt ,kai sapnai pranašauj ateitį ? :roll:

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 05, 12:42

...
Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2013 Rgp 05, 12:51. Iš viso redaguota 3 kartus.

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 05, 12:43

Diabolic rašė:Atsimerkus man kažkaip lengviau, nes jeigu užsimerkiu galiu užmigti :D

Nesvarbu ,gali usimerkus arba atsimerkus ,tik naudokis vaizduote

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 05, 12:50

Vienos chakros atidarymas:

isvaziduok chakra kuria nori atidarynt ,kaip švytintis komulis (su ta spalva ,kuria chakra isirinkot) energijos ,toje vietojo kurioje jūsų chakra yra.Isivazduok tas švytejimas švečia švesiau ir švesiau ,kol apšviečia tavo visą vidinį tavo kūną

Chakru atidarymas:

isivaizduok visas chakras visose tinkamose vietose ir tinkamos spalvos (,isivaizduok kad tos chakros susproksta tavyje ir duoda energyja ir visos tos chakros susimaišo ir tampa baltos ,po darant turėtum pajust pastiprinta jausma ir tokia energynga ,kaip kokai fizikiniai veiklai atlikt

Chakrų vietos,spalvos ir jų elimentinė sureguliavimas

Kariunos chakrą; ant viršaus galvos,Išmintigūmas,violietinė

Triečiosios akies chakrą; vidurije kaktoje,tamsiai mėlyną/indigo,protas ,vieta visi tavo psi

Gerklės chakrą; gėrklei,eteris/damgus,žydras

Širdies chakrą;viduri krūtinės,žalia,vėjas

Saulės rezginio chakra;viduryje viršutineje kūno dalyje,geltona,ugnis

Kryzmėns chakrą; 3cm po bambos/prieš dan tien,oranžinė,vanduo

Šaknies chakrą;viduryje dubens,raudoną,žemė

meditacijos chakros atidarymas

atsigult su savo nugarą ,galim ant lovos ,rankios šononse ir delniai žiūri į viršų .Pradėk medituot ,įkvepk pro nosį ,ir iškvepk pro burną

Susikaupk ties "šaknies chakros" ties stuburo pagrindo. Pradek šia mantra garsiai garsiai, "om" ("ooommmmmmmmmmmmmm", per kaskart 5 sekundes), ir leisk šią mantrai energizuot ir vibruot toi chakrai. Susikaupk ant raudonos spalvos. Naudok ketinimą apsukt Praną(-enerigija) aplink toi chakrai prieš laikrodžio rodyklę. paskutinai mantrai "om", isivaizduok raudona gėlė žydi ant stuburo pagrindo. Tęsk kol pajusi kad chakra atsidarė

Susikaupk ties "kryzmėns chakros" po bambos. Pradek šia mantra garsiai, "om" , ir leisk šią mantrai energizuot ir vibruot toi chakrai. Susikaupk ant oranžinės spalvos. Naudok ketinimą apsukt Praną aplink toi Chakrai prieš laikrodžio rodyklę. paskutinai mantrai "om", isivaizduok oranžinė gėlė žydi ant kryžmėns . Tęsk kol pajusi kad chakra atsidarė

Susikaupk ties "saulies rezginio chakros" po krūtine. Pradek šią mantrą garsiai, "om", ir leisk šią mantrai energizuot ir vibruot toi Chakrai. Susikaupk ant geltonos spalvos. Naudok ketinimą apsukt Praną aplink toi chakrai prieš laikrodžio rodyklę. paskutinai mantrai "om", isivaizduok geltoną gėlė žydi ant renzginio. Tęsk kol pajusi kad chakra atsidarė

Susikaupk ties "širdies chakros" krūtineje. Pradek šią mantrą garsiai, "om" , ir leisk šią mantrai energizuot ir vibruot toi chakrai. Susikaupk ant žalios spalvos. Naudok ketinimą apsukt Praną aplink toi chakrai prieš laikrodžio rodyklę. paskutinai mantrai "om", isivaizduok žalia gėlė žydi ant širdies.Susikaup ant besąlygiškos meilės idėjos žydi ant širdies centro .Tęsk kol pajusi kad chakra atsidarė

Susikaupk ties "gerklės chakros" gerklėje. Pradek šią mantrą garsiai, "om" , ir leisk šią mantrai energizuot ir vibruot toi chakrai. Susikaupk ant žydros spalvos. Naudok ketinimą apsukt Praną aplink toi chakrai prieš laikrodžio rodyklę. paskutinai mantrai "om", isivaizduok žydrą gėlė žydi ant gerklėje.Tęsk kol pajusi kad chakra atsidarė

Susikaupk ties "trečios akies chakros" viduri kaktoje. Pradek šią mantrą garsiai, "om" , ir leisk šią mantrai energizuot ir vibruot toi chakrai. Susikaupk ant tamsiai meėlynos spalvos. Naudok ketinimą apsukt Praną aplink toi chakrai prieš laikrodžio rodyklę. paskutinai mantrai "om", isivaizduok tamsiai mėlyną gėlė žydi ant trečios akies.Tęsk kol pajusi kad chakra atsidarė

Susikaupk ties "karūnos chakros" ant galvos. Pradek šią mantrą garsiai, "om" , ir leisk šią mantrai energizuot ir vibruot toi chakrai. Susikaupk ant violetinės spalvos. Naudok ketinimą apsukt Praną aplink toi chakrai prieš laikrodžio rodyklę. paskutinai mantrai "om", isivaizduok violetinė gėlė žydi ant karūnos kuri yra ant tavo galvos.Tęsk kol pajusi kad chakra atsidarė
Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2013 Rgp 05, 14:13. Iš viso redaguota 14 kartus.

Vartotojo avataras

EnergyMix

Aktyvus dalyvis

2,344.00 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 05, 14:13

lukas11xxf rašė:
Argi deja vu jausmas negali būt ,kai sapnai pranašauj ateitį ? :roll:

deja vu tai kai ka nors darai ar kur nors buni ir tau atrodo kad viskas vyko nors niekada to nedarei/nebuvai toj vietof. :-)

Vartotojo avataras

EnergyMix

Aktyvus dalyvis

2,344.00 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 05, 14:14

man paciam toks jausmas anksciau labai daznai kartodavosi :D

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 05, 18:46

man irrgi ,pamenu tik kad mokylai nutiko ,ligtai ta pati darem kažkur :D

Vartotojo avataras

EnergyMix

Aktyvus dalyvis

2,344.00 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 05, 21:06

cia tas deja vu jausmas kas kaip susija su tavo praitais gyvenimais ar kaip ten :)

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 2 nariai :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 2 svečių(iai)
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių