Psi galios
Panašiau į Naruto, nes gali valdyt genus, gravitaciją, smėlį, elektrą. Tapk hokage ant ko nori ![]() Metu... Gal 20...
kiekvienas zmogus kitaip. Pvz as jau 2 metus mokinuos, galiu tik psi rata sukt ... Bet uztat nesenai supratau, kad moku jaust energijas objektu ivairiu tai turetu lengviau but, nes pajauciu energija ir jauciu, kad kontroliuoju ta objekta, bet va be psi rato daugiau nieko kazkaip..oho... cia tikra avataro busena...
as tai ismokau veja pakelt nuliest per 1 diena (meditavau 2 valandas paskui dariau visokius pratimus ir t.t) vakarom pavyko pakelt ir nuliest veja. Kelias savaites taip ir treniravausi ir visai neseniai pradejau daryti veja salta/silta. dabar beveik ismokau pakelti didesni veja ( D) jau gerai keisti jo temperatura ir beveik is mokau pakeisti jo krypti. Paskui mokinsiuosi vejo kamuoliuka padaryt. patinka man aerokineze esu oro zmogus ![]()
aš tai atveriau chakras,o negali jos kartais usidarint automatiškai (nors tu nenori to),gal dari priežastys kodel ? ,beja aš atidariau chakras tuo metu medituojant ir pajutau kaška , bet va 3 aakį tai išvis noriu atmerk jia , bet kiek bandžiau vistiek nematau ta nergija, gal bades kaškos video geriau atmerk ,o gal net binaurelias bangos (binaural beats) ar kaip jos vadinasi ? ![]()
uzsidaryt jos gali. http://www.mindbodygreen.com/0-91/The-7 ... nners.html paskaityk, ten bus parasyta kaip kiekviena chakra tave veikia. Jei pamatysi, kad neturi kazkurio pozymio, reiskia ta chakra neatidaryta, bet nors viena visada buna atidaryta ir jei tai vienintele atverta tai jos pozymiai buna labai stiprus. ‹ Įvairūs ‹ Mistika |