Įvairūs Mistika

Psi galios

Vartotojo avataras

EnergyMix

Aktyvus dalyvis

2,344.00 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 03, 17:43

lukas teisus. Reiks isteleportuot traskucius :D

--------------------------------------

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 03, 17:52

Jo , bet geriau visa paruotuves prekias nuteleportuot ,o paskui savinikas parduotuves iš rusijos pasikviest ektrasensius , kad išeiskentu kas nukniso visas prekias ,ir bila butu baigta kai atrastuiš kur ta energija panaudojo (kuris žmogus) :D

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 03, 17:53

NeoN rašė:http://www.youtube.com/watch?v=MTTlSUTiLL8

Stai telekinezei jei kam reikia :)

man kšakaim telekineze atrodo kad š.., bet nesakiau kad netikiu ,sakiau kad kažkaip atrodo man nesveika (paaiškinsiu veliau ,ka turiu omeni) :D

Deividas270

Aktyvus dalyvis

2,853.82 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 03, 17:58

Teleportacijos technikos jei kam idomu :D http://psi.wikia.com/wiki/Teleportation . Bet nepriimkit VISKO cia kaip teisybes..

Deividas270

Aktyvus dalyvis

2,853.82 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 03, 18:04

lukas11xxf rašė:Jo , bet geriau visa paruotuves prekias nuteleportuot ,o paskui savinikas parduotuves iš rusijos pasikviest ektrasensius , kad išeiskentu kas nukniso visas prekias ,ir bila butu baigta kai atrastuiš kur ta energija panaudojo (kuris žmogus) :D

nieks nieko nesuzinos jei nedarysi to fiziškai ir savo energija galima pridenkti kito energija... Pvz, kad pagalvotu jog kubilius taip padare :DD bet cia labai sudetingas dalykas.

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 03, 18:06

Deividas270 rašė:Teleportacijos technikos jei kam idomu :D http://psi.wikia.com/wiki/Teleportation . Bet nepriimkit VISKO cia kaip teisybes..

PAbandysiu aš , bet labai pavojingą ,nes galiu lik paskui be galvos :lol:

Vartotojo avataras

EnergyMix

Aktyvus dalyvis

2,344.00 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 03, 19:02

man pravers. isvoksiu milka sokolada.

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 03, 20:55

Aš tai pagalvojau, kad makinsiuos Gravitokinezės. :twisted:

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 03, 21:39

nesivaldysiu savo galies ir po to slaidai noresi isipilt sultis kokias kur jos skrist po kambarį,ir po to "išbegs" jos ,ir po to tu "palauk...... ai nera gravitacijos" :cha: :twisted:
Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2013 Rgp 03, 21:39. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

EnergyMix

Aktyvus dalyvis

2,344.00 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 03, 21:54

hmm... gera kineze :D

Vartotojo avataras

Diabolic

Įsijaučiantis

544.00 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 04, 19:20

Slaidai, nežinau, bet berods, kad po poros dienų praktikos pajutau delnuose Psi ball :lovegif: Tai džiaugsmas buvo begalinis, bet dabar vėl nebeišeina, neturiu galimybių kiekvieną dieną praktikuoti :/// Tai, kaip man reikės dar ir kinezes įvaldyti :D Šiaip stengiuosi, kai mamos nebūna namuose, tai praktikuoti, bet kai gyvensiu universiteto bendrabutį, tai nekažką... Gal turi patarimų, kaip tvirčiau išmokti kurti Psi ball ir geriau išlavinti vaizduote? Nes kartais man ne itin išeina jausti energija savo kūnu, tik matyti akymis dažniau :(

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 04, 19:37

Diabolic rašė:Slaidai, nežinau, bet berods, kad po poros dienų praktikos pajutau delnuose Psi ball :lovegif: Tai džiaugsmas buvo begalinis, bet dabar vėl nebeišeina, neturiu galimybių kiekvieną dieną praktikuoti :/// Tai, kaip man reikės dar ir kinezes įvaldyti :D Šiaip stengiuosi, kai mamos nebūna namuose, tai praktikuoti, bet kai gyvensiu universiteto bendrabutį, tai nekažką... Gal turi patarimų, kaip tvirčiau išmokti kurti Psi ball ir geriau išlavinti vaizduote? Nes kartais man ne itin išeina jausti energija savo kūnu, tik matyti akymis dažniau :(

Gali matyti? Arba tu kuri matomą arba matai per 3čią akį. Nu nežinau, ką ir patarti. Man tai nebūna, kad nejausčiau energijos, gal pas tave užsikimšo čakros, tai reikia jas pravalyt. Susirask kokią mėgstamą kinezę ir ją praktikuok, kinezės tikrai nėra sunkiau nei psi-kamuolys, čia tik tavo susikurta iliuzija. Jei darai, tai kas smagu tai ir eina greičiau, tai turi būti menas, o ne darbas.
Aš tai vadovaujuosi posakiu "practise makes perfect". O dėl mamos, ar univero tai nebūtina rankas laikyt kokioj mandroj pozoj, teisiog padėk ranką ant sofos, tarsi tu ilsiesi ir kaupk į tą vieną. :D Sėkmės

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 04, 19:40

arba dar gali daryti prieš einant miegot :D

Vartotojo avataras

Diabolic

Įsijaučiantis

544.00 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 04, 19:50

Negaliu matyti. Nežinau dėl čakrų nieko, bet tada klausimas, kaip jas reikėtų pravalyti ? :D
Ai ir beja tu užsiminei apie trečią akį, gal žinai kaip ją atidaryti?
Man tai žiauriai patinka ir kažkaip nenormaliai traukia, tarsi būčiau apie tai žinojus ankščiau ar darius. Tiesiog tokie reikalai, kaip astralinės kelionės ir pan, mane be galo traukia ir tikrai turi pavykti, žinau tai :up:

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 04, 20:07

taigi kaip supratau tau labiau patinka vizualiuoti atsimerkus... apie čakras aš nieko nežinau... yra tokie kaip deividas ir lukas kurie žino ši bei ta

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių