Anekdotai apie blondines
14 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Visi mes žinome anekdotų apie blondines tai kodėl gi jų neparašius čia
-------------------------------------- -Kaip blondinės žudo žuvis?
-Skandina. *** Blondinė klausia pardavėjo: - Kiek kainuoja televizorius? -Mes blondinėms nesakome, kiek kainuoja televizorius! -Bet vis dėlto, kiek kainuoja televizorius? -Blondinėms mes nesakome! -O kodėl? -Todėl, kad čia mikrobanginė!!! *** - Kodel blondinė neišlaikė vairavimo egzamino? - Todėl, kad tik atsidarius dureles iš karto šokdavo ant galinės sėdynės... *** Ateina blondinė į parduotuvę, ilgai stovi eilėje. - Man du kilogramus obuolių. - Mes blondinėms obuolius neparduodame. - O kodėl? - Nes čia vaistinė. *** Kaip vadiname tokį reiškinį, kai blondinė tampa brunete, nusidažiusi plaukus? -Dirbtinis intelektas... *** Kodėl blondinės į filmus suaugusiems vaikšto tik grupėmis, didesnėmis nei aštuoniolika? Iki aštuoniolikos neįleidžia. *** Važiuoja blondinė mašina ir klausosi radijo. Staiga radijas groja šaukinį: Jūs klausotės radijo stoties M-1. Blondinė: O iš kur jie žino??? *** Kodėl blondinė stovi prie lango ir šypsosi, kai žaibuoja? Nes galvoja, kad ją fotografuoja. Kodėl blondinės šluodamos lapus susilaužo kojas?
Dėl to, kad iškrenta iš medžių. Klausimas: Ką daryti, kai į tave blondinė meta granatą? Atsakymas: Ištraukti žiedą ir mesti atgal! Atėjo blondinė į kirpyklą, nori susidėti cheminį. Klausosi ausinuko, kirpėja prašo nusiimti. Blondinė sako ne...., Kirpėja paprašo vėl nusiimti, blondinė sako ne. Kirpėja be leidimo nuima ausinuką. Blondinė krenta negyva. Kirpėja galvoja, kas atsitiko - paėmusi ausinuką pasiklausė kas ten skamba. O ten žodžiai: "įkvėpt, įškvėpt...... " Klausimas: Kam Dievas sukūrė blondines? Atsakymas: Nes guminės lėlės ir katės iš šaldytuvo negali atnešti alaus. Klausimas: O kam tada sukūrė brunetes? Atsakymas: Nes blondinės irgi negali. Važuiuoja blondine automobiliu ir klausosi radijo.Staiga per radją: -Jūs klausotes M-1! Blondinė nustebusi riktelejo: -O, iš kur jie žino???!!! Pasikvietė vaikinas merginą(blondinę) į svečius. Atėjusi mergina apžiūrėjo vaikino butą ir priėjusi prie lango sako: -Pro tavo langą matytusi puikus vaizdas, jei jo neužstotų kalnai. - Kodėl anekdotai apie blondines yra trumpi? - Kad ir vyrai suprastų! Klausimas: Kaip atskirti, kad blondinė sėdėjo prie kompiuterio? Atsakymas: Klaidos monitoriuje ištaisytos pieštuku, ant džoistiko lūpdažių žymės, o prie pelės padėtas sūris. Mis blondinės konkursas. Suvažiavo blondinės iš viso pasaulio. Dalyvės- blondinės, publika- irgi blondinės. Vyksta talentų šou. Vedantysis klausia vienos iš pretendenčių: -Kiek bus du kart du? -Devyni. -Ne. Bandykite dar kartą. Visos salėj esančios blondinės šaukia: -Dar kartą! Dar kartą! -Na tada gal šeši. -Dar kartą, dar kartą! -Galbūt keturi?! -Dar kartą! Dar kartą! Klausimas:kodėl blondinės smegenys žirnio dydžio? Atsakymas:todėl, kad ištinusios. Vieną kartą trys blondinės rado stebuklingą lempą, patrynė ją ir iššoko džinas. Jis leido kiekvienai sugalvoti po norą. Pirmoji sako: - Aš noriu būti truputi protingesnė negu dabar ir jinai pavirto brunete. Antroji sako: - Aš noriu buti protingesnė už pirmąją ir jinai pavirto šatene. O trečioji sako: - Aš noriu būti protingesnė už pirmas dvi ir jinai pavirto vyru. -Tu žinai, Petras papuolė į ligoninę? -O kas atsitiko? Dar vakar aš jį mačiau su gražia blondine. -Jo žmona irgi matė... Supykusi blondinė sekretorė ginčijasi su savo šefu. Ranka trinktelėjusi jam per petį šaukia: -Daugiau čia kojos nekelsiu! Kaip jaučiasi blondinės galvoje smegenų ląstelė? Labai vieniša. "Tai bent vibratorius!" - pagalvojo blondinė, pamačiusi kelininką su pneumatiniu kūju Dvi blondinės susitiko. Viena klausia: - Tai kur eini? - Į parduotuvę. Vakar ten nusipirkau šaliką, bet jis man spaudžia - paprašysiu, kad pakeistų. Kelios nėščios blondinės nuėjo pas ginekologą pasiklausti, kokios lyties bus jų vaikai. Ginekologas, pamatęs, kad jos visiškos kvailelės, nutaria per daug nesigilinti. Klausia pirmosios: - Sakykite, kokioje pozoje jūs pastojote? - Jis buvo viršuje... - Tai jums gims berniukas. Klausia kitos to paties. Ta atsako: - Aš buvau viršuje... - Tai jums gims mergaitė. Tuo tarpu trečioji staiga sukūkčioja, ima raudoti. - Kodėl jūs verkiate? - Klausia ginekologas. - M... m... man t... turbūt gims šššuniuuukas... Prie šaligatvio krašto stovi blondinė ir kažką užsirašinėja. - Ką jūs čia užsirašinėjate? - pasidomėjo praeivis. - Aš turiu pereiti į kitą gatvės pusę, todėl užsirašau visų pravažiuojančių automobilių numerius ir, jei kuris nors mane suvažinės, tai žinosiu, iš ko reikalauti kompensacijos. Blondinė pasakoja draugei apie keistą nuotykį: – Įsivaizduoji, sėdžiu namie vienut vienutėlė. Staiga pasigirsta durų skambutis – Ant slenksčio stovi gražus, visiškai nepažįstamas vaikinas ir klausia: “Ar vyras namie?” Aš, suprantama, sakau teisybę – kad vyro nėra, kad jis komandiruotėje. Tada vaikinas drąsiai įeina į butą, čiumpa mane glėbin ir neša į miegamąjį… Na, o paskui apsirengia ir išeina. Žinai, įdomiausia – aš iki šiol nežinau, kam jam reikėjo mano vyro. Batų parduotuvės pardavėja klausia blondinės: - Kokį dydį jūs dėvite? - Mano batų dydis 36-as, bet aš taip gerai jaučiuosi su 37-o dydžio bateliais, kad visada perku 38-o… Taigi atneškite man 38-o dydžio batelius, bet šiek tiek didesnius Blondinė, pusdienį važinėjusi po parduotuves, grįžta namo labai įsiaudrinusi ir pasakoja vyrui: – Įsivaizduoji, brangusis, šiandien gatvėje sutikau Elis, su kuria nesimatėme visą amžinybę. – Ir kaip ji gyvena? – gana abejingai palaiko pokalbį vyras. – Ji gyvena gerai, bet štai abi mašinas teks atiduoti į metalo laužą. Blondinei pagaliau nusibodo, kad ją visi įžeidinėja dėl plaukų spalvos. Nusprendė ji įrodyti, kad nėra kvaila. Nusidažė plaukus tamsiai ir išvažiavo į kaimą. Žiūri blondinė – piemuo gano avis. Prieina prie piemens ir klausia: - Jeigu aš tiksliai suskaičiuočiau, kiek tavo bandoje yra avių, ar vieną man padovanosi? - Gerai, skaičiuok. Jei teisingai suskaičiuosi – atiduosiu tau avį, - sako piemuo. Blondinė suskaičiavo. - Trisdešimt trys avys. - Teisingai, bet jei aš atspėsiu, kokia tavo plaukų spalva, avį man grąžinsi? – siūlo piemuo. - Gerai, spėk, - sutiko blondinė apsidžiaugusi, kad laimėjo avį. - Blondine, grąžink mano šunį! Eina kartą dvi blondinės vieškeliu. Iš abiejų pusių laukai, kažkokie rugiai auga. Staiga žiūri blondinės, lauko viduryje, valtyje sėdi kita blondinė ir kad irkluoja, kad irkluoja. Viena blondinė sako: - Na ir nervina tokios debilės. Per tokias visi ir juokias iš blondinių... - Aha, - pritaria antra, - mokėčiau aš plaukti, tai nuplaukčiau ir paskandinčiau ją... Ateina blondinė pas seksopatologą. Pasiskundžia, kad taip ir anaip, vyras jos nemyli. Seksopatologas jai pasiūlo: - Žinote ką? Aš jus įtrauksiu į naujų vaistų tyrimo programą, išrašysiu jums tokių tablečių, kurias reiks duoti jūsų vyrui kartą per dieną. Bet žinokite, kad tai visiškai neištirtas preparatas, todėl tiksliai laikykitės instrukcijų! Ir kas dieną ateikit pas mane papasakoti, kaip einasi! Blondinė gavo buteliuką tablečių ir patenkinta išėjo namo. Kitą dieną atėjo pas gydytoją: - Oi, daktare, jūsų vaistai tiesiog nuostabūs! Bet tos tabletės buvo tokios mažytės... Aš pagalvojau, kad nuo tokių mažų tablečių nelabai kas gausis, todėl daviau vyrui visą buteliuką... - Na, ir kas buvo? - Oi, daktare, tai stebuklingi vaistai! Aš juos daviau jam prieš pietus, tai jis mane pamylėjo, užvertęs ant stalo su valgiais, paskui, dar kartą ir dar kartą! O paskui parvertė ant grindų ir dar kartą! O tada mes sėdome pietauti ir jis mane pamylėjo dar penkis kartus, bevalgant! O po pietų dar du kartus! Ir vakare, prieš numirdamas, dar tris kartus! Blondinė netyčia užtrenkė mašinos dureles, palikdama viduje raktelius. Laimei, paliko truputį pravirą langą. Taigi, nuėjo į artimiausią benzino kolonėlę ir paprase ten buvusio darbuotojo ilgos vielos, su kuria bandys išimti raktelius. Po kelių minučių į benzino kolonėlę įlekia vaikinas ir juokiasi, net žandai plyšta. Kolonėlės darbuotojas klausia, kas jį taip prajuokino, o šis atsako, kad blondinė, kuri bando viela išimti raktelius. Kolonėlės darbuotojas atsako, kad nemato čia nieko juokinga, kad čia geras sumanymas - viela išimti raktelius ir kad pirmą kartą sutiko tokią protingą blondinę. - Taip - atsako vaikinas, bet mašinoje sėdi kita blondinė ir sako pirmai: "truputį į dešinę, truputį į kairę..."! - Aš manau, kad po mumis teka Nemunas.
- O aš manau, kad Neris,- net pyktelėjusi sako antroji . - Na, aš nušoksiu nuo tilto ir pasižiūrėsiu, ar čia Nemunas, ar Neris. Po kiek laiko grįžta visa apsibrozdinusi ir sako: - Žinai, čia nei Nemunas, nei Neris. Čia autostrada Vilnius- Kaunas. *** Suskambo blondinės telefonas: - Ar čia numeris vienas, vienas, vienas, vienas? - Ne čia vienuolika, vienuolika. Dvi blondinės kalbasi:
- Apie ką tu labiausiai gyvenime svajoji? - Na, kad atskris fėja ir padovanos man 100 000 litų. - O kodėl ne milijoną? - Na... Milijonas nelabai realu... *** Mentas parodo blondinei nusikaltėlio nuotrauką ir klausia iš kokių požymių jį atpažintų. Blondinė: "Labai paprastai, jis su viena ausim". Mentas: "Durne tu, jis iš šono nufotografuotas". Mentas pasišaukia antrą blondinę ir vėl paklausia iš ko atpažintų. Blondinė: "Labai paprastai, jis su viena akim". Mentas: "Durne tu, jis iš šono nufotografuotas". Mentas pasišaukia trečią blondinę ir vėl paklausia iš ko atpažintų. Blondinė: "Labai paprastai, jis su lindzėm." Mentas nustebęs: "Tai kaip tu čia tokį dalyką galėjai pastebėt?" Blondinė: "Kadangi jis su viena akim, tai blogai mato, o akinių nešiot negali, nes jis su viena ausim". *** - Kodėl blondinė savo vaiko pampersus keičia tik kas mėnesį? - Todėl, kad ant jų užrašyta: "iki 5 kilogramų". *** Susitinka dvi blondinės. - Žinai aš šiandien pamečiau 100lt. - Žinai, o aš šiandien beveik radau 100lt. - Kaip tai beveik radai? - Na... ėjau per parką, žiūriu 100lt prie medžio guli, apsidžiaugiau, pasilenkiau pakelti jų. Staiga, bats, ir supratau, kad aš jų neradau, o uždirbau. *** Dvi blondinės susitinka: - Iš kur eini? - Iš kirpyklos. - Ką ten darei? - Dažiausi. - O kokia spalva? *** Dvi blondinės kalbasi: - Kiek tu sveri? - Kai su akiniais, tai 55 kilogramus... - O be akinių? - O be akinių neįžiūriu. *** Blondinė veterinarinėje parduotuvėje: - Sakykite, ar nuodų pelėms turite? - Taip. - O ar jie skanūs? ![]() Blondinė ateina pas gydytoją.
Šis: - Prašau, nusiimkite ausines ir išjunkite grotuvą! Blondinė: - Negaliu, tai pavojinga gyvybei! Gydytojui nusibodo išsisukinėjimai, jis nuėmė ausines, išjungė grotuvą. Staiga ima blondinė kaip žuvis gaudyti orą, lakstyti visa pamėlus. Gydytojui pasidaro keista. Pasiima ir užsideda ausines, o iš ten sklinda garsas: "Ikvėpti, iškvėpti, įkvėpti, iškvėpti"... ---------------- Kaip vadiname tokį reiškinį, kai blondinė tampa brunete, nusidažiusi plaukus? - Dirbtinis intelektas... ---------------- Sėdi blondinė lėktuve. Prie jos prieina vyriškis ir sako: - Atsiprašau, bet ta vieta mano. - Nieko nežinau aš pirkau bilietą prie lango. Žmogelis susinervino ir sako: - Tai gerai, imk vairą į rankas ir kelk lėktuvą. ---------------- Kodėl blondinės į filmus suaugusiems vaikšto tik grupėmis, didesnėmis nei aštuoniolika? Iki aštuoniolikos neįleidžia. ---------------- - Kas kuria anekdotus apie blondines? - Brunetės. Vienišais žiemos vakarais. Karta lifte uzstrigo dvi blondines ir brunete...
Viena blondine saukia: -Gelbekit! Kita blondine saukia: -Gelbekit! Brunete sako: -Saukit kartu... Tada blondines saukia: -Kartu!Kartu! Karta viena blndine nusipirko vaza. Parsinese ja namo ir pastate ja ukstin kojom. Ateina antra blondine pas pirmaja i svecius ir klausia: - Ka nusipirkai? - Ai vaza - A sita subrokuota? - Tikrai?! - Ji be dugno sako antroji. - Tikrai!!! Antroji apvercia vaza aukstin kojom ir sako: - Ir dar dugnas kiauras!! Dvi blondinės vaikščioja oro uoste. Viena staiga garsiai susimąsto: - Klausyk, kaip tie teroristai pagrobia tuos lėktuvus, juk jie tokie dideli...? Kita atsako: - Durne tu... kai jie pakyla į orą, tie lėktuvai pasidaro mažiukai mažiukai, o tada jau problemos kaip ir nėra! Kartą viena blondinė sako kitai: - Ar žinai, kur dingsta šviesa virtuvėje, kai ją išjungi? - Nea... - Ateik parodysiu. Blondinė išjungė šviesą ir atidariusi šaldytuvą sako: - Čia. Kalbasi 2 blondinės. Viena sako kitai: - Vakar apgavau taksistą!! Kita blondinė klausia: - Kaip tai padarei? Blondinė: -Sumokėjau pinigus bet nevažiavau. Užstrigo blondinės lifte.... daužo į duris, rėkia. Viena blondinė ir sako: rėkiam kartu. Taj jos ir pradėjo rėkt: kartu! kartu! kartu! Blondinė ateina pas gydytoją. Šis: - Prašau, nusiimkite ausines ir išjunkite grotuvą! Blondinė: - Negaliu, tai pavojinga gyvybei! Gydytojui nusibodo išsisukinėjimai, jis nuėmė ausines, išjungė grotuvą. Staiga ima blondinė kaip žuvis gaudyti orą, lakstyti visa pamėlus. Gydytojui pasidaro keista. Pasiima ir užsideda ausines, o iš ten sklinda garsas: "Ikvėpti, iškvėpti, įkvėpti, iškvėpti"... Kalbasi dvi blondinės: -Klausyk, o tavo plaukai atrodo kaip perukas. -Bet tai ir yra perukas. -Nieko sau! O atrodo kaip tikri plaukai! Plėšikas užpuolė blondinę. Dialogas tarp jų: - Pinigai! - Kur? - Į ausį nori? - Ne, geriau į burną. - Dar pyptelsi - išprievartausiu! - Pyp pyp pyp... Ėjo trys blondinės pajūriu ir uzsimanė jūrą perplaukt... Eina toliau, žiūri - bonkė, patrynė - išlenda svyruojantis džinas ir sako: -Išpildysiu visom po vieną norą. Pirma sako: noriu mokėt plaukt. Išmoko ir perplaukė jūrą. Antra paprašė plausto, gavo ir perplaukė jūrą. Trečia sako: noriu virst brunete, pavirto ir perėjo tiltu... Blondinė klausia: - Brangusis, padėk man sudėlioti puzzlę? - O koks paveikslėlis ant dėžutės? - Kaip suprantu, tai tigras. - Brangioji, visų pirma mums nepavyks sudėti šios puzzlės, o visų antra sudėk kelogsus atgal į dėžutę. Blondinė klausia: - Brangusis, padėk man sudėlioti puzzlę? - O koks paveikslėlis ant dėžutės? - Kaip suprantu, tai tigras. - Brangioji, visų pirma mums nepavyks sudėti šios puzzlės, o visų antra sudėk kelogsus atgal į dėžutę. Blondinės laiškas seseriai: Brangioji sese, rašau tau lėtai, nes žinau, kad greitai skaityti nemoki...norėjau atsiųsti tau 100 litų, bet jau užklijavau voką... ir žinau, kad susilaukei vaikelio, tik nepasakei ko - berniuko ar mergaitės - tai dabar nežinau kas esu - teta ar dėdė... Dvi blondinės kalbasi: - Pagaliau mano vyras ėmė į mane žiūrėti rimčiau! Aš tikrai išaugau jo akyse. - Tikrai? O kaip tu tai nustatei? - Na, anksčiau jis vadindavo mane pelyte, o dabar vadina žiurke! Grįžta šeimininkas iš komandiruotės ir savo miegamajame randa vyrą. Nekreipdamas į jį dėmesio, eina tiesiai prie spintos, iš jos ištempia žmoną ir barasi: - Kiek kartų tau turėsiu kartoti - ne tu turi slėptis, o jis, jis! Karta viena blondine sako kitai: - Ar zinai, kur dingsta sviesa virtuveje, kai ja isjungi? - Nea... - Ateik parodysiu. Blondine isjunge sviesa ir atidariusi saldytuva sako: - Cia. Į daktarą kreipėsi blondinė, nukritusi nuo laiptų. Sako:
- Lipau laiptais ir nukritau. Susimušiau. Skauda. - Imkite šio tepalo ir sutepkite vietas, kur kritote, – sako daktaras. Praeina diena ir pas daktarą ateina visas būrys žmonių su sumušimais: - Daktare, kažkokia kvaiša ištepė laiptus tepalu… ______ Blondinė skambina į policiją: - Iš mano mašinos viską pavogė! - Ką pavogė? - Viską: radiją, vairą, pedalus, viską… …Po kelių minučių blondinė perskambina: - Oi, atleiskite, aš supainiojau… Tiesiog atsisėdau į užpakalinę sėdynę… _____ Stovi dvi blondinės stotelėje. Laukia autobuso. Įsišneka: - Kokio lauki? - Antro. O tu? - Septinto. Praeina kelios minutės, atvažiuoja 27-as autobusas. Blondinės apsidžiaugia: - Oi, kaip gerai, kartu važiuosime ______ Dvi blondinės kalbasi: - Žinai, aš laukiuosi! - Sveikinu, o tu jau sugalvojai būsimam vaikui vardą? - Ne, kol kas galvoju, kuo vardu jo tėvas. ______ Dvi blondinės važiuoja mašina. Viena sako: - Klausyk, gal gali važiuoti lėčiau, nes man baisu… - Na, jei labai bijai, tai užsimerk, kaip aš! 3 metų senumo temą prikėlėt...
Anekdotam yra skirta ši tema: http://linksmas.net/linksmi-anekdotai-t110.html
14 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
‹ Diskusijos ‹ Humoras ‹ Juokingi tekstai |