‹ Diskusijos ‹ Humoras
Ignas M. » 2005 Gru 17, 19:11
Rašykit čia naujausius ir jums patikusius anekdotus!- Priimami tik anekdotai be gramatinių klaidų Jeigu žinot kelis anekdotus, sudėkit juos į vieną pranešimą.
Paskutinį kartą redagavo Ignas M. 2006 Vas 22, 16:31. Iš viso redaguota 1 kartą.
--------------------------------------
-

Shammas
- VIP
-
- Kaunas
- 28,070.02 Lt
» 2005 Gru 17, 19:15
Blondinė prie perėjos klausinėja praeivio:
- Sakykite, o kur kita gatvės pusė?
- Kaip tai kur? Štai ten, kitoje gatvės pusėje.
- Keista, kai buvau ten, man sakė, kad kita gatvės pusė čia...
- Na, pasakyk, aš noriu žinoti.
- Mmmm... Supranti, tai aš... Anksčiau... 
-

ElEctricEEL
- Apšilinėjantis
-
- LovA
- 1,237.10 Lt
» 2005 Gru 29, 02:26
Blondinė prausdamasi duše, staiga plaudama galva ima vaikščioti. Kodėl?
Nes ji naudoja šampūna Wash&Go!
Du medžiotojai mato tigro pėdsakus. Vienas ir sako:
- Eik pirmyn ir pažiūrėk, kur jis nuėjo.
- O tu ką darysi?
- Aš eisiu atgal, kad sužinočiau, iš kur jis išėjo. 
-

NoRGolD
- Apšilinėjantis
-
- VilniuS
- 499.55 Lt
» 2005 Gru 30, 12:02
Skrenda aerobusas maršrutu Niujorkas-Maskva. Įskridus į rusijos teritoriją, prie jo prisigretina du MIG-29. Ir pradeda aerobuso pilotą lazdavoti:
- Koks tu lakūnas, važinėji autopilotu su tuo savo busiku. Normaliai skraidyti visai nebemoki
- Aš nebemoku !? Žiūrėkit ereliai !
Ir pradeda varinėti aukštąjį pilotažą, neblogiau už Kairį.
Po 10 min. atsikvošėja "o dieve keleiviai...". Paprašo, šalia buvusios, stiuardesės pažiūrėti kas salone darosi. Pradaro duris, o ten: žmonės po saloną išsibarstę, tarp diržų susipainioje, visur privemta... Iš tualeto išvaro žmogelis:
- Nu blyn, visko gyvenime būvo, bet kad sau už apykaklės prisišikti..
-------------------------------------------------------------------------------------
Elgeta sako:
- Pone, aš visą savaitę nemačiau mėsos!
- Maryte, parodyk jam kotletą!
-------------------------------------------------------------------------------------
Eina eziukas gatve. Taip jam ir reikia.
Eina per mišką ežiukas. Nuliūdęs, susimąstęs. Pastebėjo jį protingoji pelėda ir klausia:
- Ežiuk, ko tu toks nuliūdęs?
- Matai, pelėda, bandžiau pasikarti – nieko neišeina.
- O kaip tu norėjai pasikarti?
- Už letenėlės.
- Koks tu kvailas - kartis juk reikia per kaklą.
- Bandžiau – alia dusina..
Bėga bėga kartą kiškis per lauką, toks rėmą išmetęs. Ir staiga tik boom..atsitrenkia į jautį. Jautis tik atsisuka, pasižiūri ir vėl toliau sau žolę rupšnoja. Kiškis susinervinęs, kad jautis jam kely maišosi, rėžia:
- Traukis, nes nuspirsiu.
Jautis sureaguoja kaip ir praeitą kartą, tik atsisuka ir nekreipdamas dėmesio į kiškio peizalus ėda toliau. Kiškis vėl jam grasina:
- Traukis, jauti, nes gyvas neliksi.
Jautis tik šast ir apšika kiškį, o kiškis patenkintas jam sako:
- Tai ką, jau peršikai?
Miške atidaroma nauja parduotuvė. Visi žvėrys išsirijiuoja į eilę ir laukia. Apie 9 val ryto pasirodo ežiukas ir bando prasmukti be eilės. Lokys kad suriks:
- Ežį, ką čia sau galvoji. Marš į eilę.
Ežiukas išsigandęs nueina. Antrą dieną vėl tas pats - visi žvėrys trypčioja eilėje, o ežys bando prasmukti be eiės. Lokys vėl kad suriks:
- Ežį, po galais. Kiek galima kartoti? Marš į eilės galą.
Ežiukas susinervinęs burba:
- Atrodo, kad parduotuvės ir šiandiena neatidarysiu...
Žuvavo kartą senolis ežere, pagavo auksinę žuvelę, o ši jam ir sako:
- Paleisk mane, aš tavo vieną norą išpildysiu!
- Noriu naujo mūrinio namo ant šito ežero kranto, kad žiemą šilta būtų.
- Grynais ar kortele?
- Ant sviestuko ar ant aliejuko?
-
Future_
- Lankytojas
-
- 177.90 Lt
» 2005 Gru 30, 23:32
dzin ant savo veliavos pasirase 'Mums viskas dzin'...
Ateina Petras pas viena is dzin ir klausia:
- Tai jum viskas dzin??
- Jo, dzin...
- Tai jum ir telikas dzin?
- Jo, dzin..
- Tai jum ir kinas dzin???
- Jo dzin...
- Tai jum ir mergos dzin??
- Ne mergos tai jau ne dzin...
- Tai ko ten parasyta kad jum viskas dzin??
- O mums dzin kas ten parasyta....
Marytė atsako:
- Plekšnė tokia plokščia todėl, kad pasislėptų jūros dugne.
Mokytoja sako:
- Teisingai Maryte, šaunuolė, 10-tukas tau.
Nu Petriukas kelia vis ranką, mokytoja pakviečia jį, sako
- Nu Petriuk atsakyk!
Petriukas:
- Plekšnė plokščia todėl, kad ją dulkino banginis!
Mokytoja:
- Petriuk, lauk iš klasės!!!
Išeina petriukas iš klasės...
Mokytoja:
- Vaikai, pasakykite kodėl pas vėžį tokios didelės akys?, - ir tada pakviečia Petriuką, kad jis paklausytų atsakymų ir pats po to atsakytų. Ateina Petriukas, o mokytoja pakviečia Marytę...
Marytė:
- Pas vėžį tokios didelės akys todėl, kad jis viską matytų purviname vandenyje.
Mokytoja:
- Teisingai! O dabar Petriuk tu pasakyk, kodėl pas vėžį tokios didelės akys.
Petriukas:
- Nu kaip... jis gi matė kaip banginis dulkina plekšnę...
-

Dajan
- Apšilinėjantis
-
- Anyksciai
- 492.60 Lt
» 2006 Sau 01, 15:33
Žmona lydi vyra pas gydytoją. Po tyrimų gydytojas pasikviecia žmoną į kabinetą ir sako:
- Jūsų vyrui labai blogai. Jis serga sunkia liga, kuri susijusi su stresu. Jūs turite laikytis mano nurodymų, kitaip jis mirs.
Kiekvieną rytą paruoškite socius pusryčius, į darbą įdėkite pietus ir pagaminkite skanią vakarienę. Nejaudinkite jo kasdieninėm smulkmenom, kurios dar labiau padidintų stresą. Neaptarinėkite su juo jokių problemų. Stenkitės, kad jis atsipalaiduotų, dažnai pamasažuokite. Jis būtinai turi žiūrėti per televiziją daug komandinių sporto varžybų, keletą kartų patenkinkite seksualiai. Jei šių nurodymų laikysitės, po šešių mėnesių jis pasveiks.
Pakeliui į namus vyras klausia žmonos:
- Ką tau sakė gydytojas?
Žmona:
- Tu mirsi...
-

Julija_as
- Aktyvus dalyvis
-
- Anykščiai
- 12,454.75 Lt
» 2006 Sau 03, 14:35
- Vakar geriau kaime su giminemis... O siandien ryte is naujo gimiau.
- Taip gerai jautiesi?
- Ne tiesiog mane surado kopustuose...
- Kada vyras bega greiciau: ar kai bega butelio, ar paskui moteri?
- Kai bega su buteliu nuo savo moters!
-

Dajan
- Apšilinėjantis
-
- Anyksciai
- 492.60 Lt
» 2006 Sau 03, 15:50
- Girdėjau, šį rudenį kris kailiukų kainos?
- Kodėl?
- Padaugės išverstakailių.
Senutė skudžiasi toliau:
- Taip, taip, man ir pilvą skauda...
- Aukščiau!
Senutė:
- Ir širdį, plaučius maudžia...
- Aukščiau!
Senutė:
- Dažnai galva sukasi...
Vyras:
- Klausykite, gydytojas - aukštu aukščiau, o aš - buhalteris...
- Sakykite, ar Jonaitis pas jus guli? Ar jis gyvas?
- Dar ne...
-

h.o.s.stage
- Lankytojas
-
- 1,224.96 Lt
» 2006 Sau 03, 20:38
Ilgas, bet geras.
Vieną kartą gyveno žmogus, kuris labai mėgo keptas pupeles. Jis mylėjo jas, dievino jas, garbino jas. Tačiau pupelės visuomet statydavo jį į nepatogią padėtį - trumpam po to, kai jis jų prisivalgydavo. Organizmo reakcija į pupeles būdavo griežta ir nemaloni.
Vieną dieną jis susitiko merginą ir įsimylėjo. Kai tapo akivaizdu, jog jie tuoksis, jis suprato, kad ji gali pasijausti pažeminta ir sugėdinta dėl jo potraukio keptoms pupelėms. Jis nusprendė įvykdyti didžiausią gyvenimo žygdarbį - paaukoti pupeles vardan šeimyninės laimės. Ir netrukus jis vedė.
Po kelių mėnesių, buvo jo gimtadienis, grįžtant iš darbo, jis nusprendė pasidaryti sau dovanėlę - pagalvojo, suvalgys bent vieną mažą porciją keptų pupelių. Pamatė mažą kavinukę prie kelio, ir nusprendė užsukti. Kai jis įėjo į kavinę, keptų pupelių kvapas tiesiog užvaldė jį. Iki namų buvo likę keletas kilometrų, ir jis pagalvojo, kad paliks mašiną ir pasivaikščiodamas pareis namo. Beeinant šalutiniai pupelių poveikiai išsisklaidys dar iki namų. Prieš taip pagalvodamas jis jau buvo suvalgęs tris dideles keptų pupelių lėkštes.
Kai jis išėjo iš kavinės, pradėjo jausti poveikį. Nusilengvino pakalnėje, pirstelėjo įkalnėje, paleido vėją nuokalnėje. Artėjant prie namų šių reiškinių dažnis ir stiprumas smarkiai sumažėjo, todėl jis jautėsi gana saugus. Visgi pasiekus namus jį prispaudė toks stiprus poreikis, kad jam teko pastovėti prie durų ir nuleisti garą.
Tuo metu namų duris atidarė žmona. Ji džiugiai sušuko:
”Brangusis, aš tau paruošiau pačią netikėčiausią vakarienę tavo gyvenime".
Tačiau kad išliktų netikėtumas, ji užrišo jam akis, ir tik tada nuvedė per namą ir pasodino į kėdę stalo gale. Kai tik ruošėsi atrišti akis, suskambo telefonas. Žmona prigrasino neatsirišti akių, ir jis pažadėjo nežiūrėti, kol ji nesugrįš pakalbėjusi telefonu. Kai žmona išėjo, jis pasinaudojo tinkama proga: perkėlė kūno svorį ant vienos pusės ir garsiai paleido vėją. Vėjas buvo ne tik labai garsus, bet ir stipraus kvapo. Todėl jis paėmė servetėlę, ir pradėjo mojuoti ja, taip vėdindamas orą aplink save. Kai tik pasijautė geriau, vėl prispyrė reikalas. Jis vėl pakėlė koją, ir smagiai pirstelėjo. Garsas buvo panašus į triūbos ir smirdėjo dar labiau nei pirmąjį kartą. Jis pradėjo mojuoti servetėle. Atmosfera jau beveik normalizavosi, kai jis pajautė, kad vėl spiria reikalas. Jis pagadino orą taip, lyg būtų laimėjęs nacionalini bezdalių čempionatą. Langai sudrebėjo, indai ant stalo skimbtelėjo, o gėles ant stalo iškart nuvyto. Viena ausimi klausydamas žmonos pokalbio telefonu, jis tęsė šitaip dar 15 minučių, kiekvienąsyk vėdindamas orą servetėle. Kai išgirdo, kad pokalbis telefonu baigtas, jis tvarkingai sulankstė servetėlę, padėjo ją ant stalo, o rankas tvarkingai pasidėjo ant jos.
Patenkintas, šypsodamasis jis buvo tikras nekaltumo paveikslas. Atsiprašinėdama, kad užtruko, žmona paklausė, ar jis nežiūrėjo. Jam patikinus, kad jis tikrai nežiūrėjo, ji nuėmė raištį jam nuo akių, parodydama jam prie stalo didžiulį tortą, didžiulį butelį vyno, kažkodėl nuvytusias gėles ir sėdinčius svečius, slapta susirinkusius švęsti jo gimtadienio.
-
Ignas M.
- Savininkas
-
- Kaunas
- 0.00 Lt
» 2006 Sau 11, 20:09
Vyrų seksualumo evoliucija nuo 10 iki 80 metų
10. Norisi kažko, niekaip nesuprantu ko. 12. Norisi ...merginos? 14. Norisi bet kokios merginos. 16. Norisi būtent tos draugės, nes ji duoda visiems. 18. Norisi visų!... pabandyt po kartą. 20. Norisi būtent tos merginos, nes ji niekam neduoda. 25. Norisi būtent tos, nes ji geresnė už kitas. 30. Norisi štai tos moters todėl, kad ji kažkieno žmona. 35. Norisi visų, išskyrus savo žmoną. 40. Norisi štai tos 16-metės kvailutės. 45. Norisi vienišos kaimynės - ji kažin ar atsisakys. 50. Nieko nesinori, atsibodo, bet reikia! 55. Norisi...? 60. Norisi bet kokios moters, bet jau neišeina. 65. Reikia apsimesti, kad vis dar norisi. 70. Ačiū dievui, jau nereikia apsimetinėti. 75. Atsimenu, kaip norėjosi tos moters! 80. Atsimenu, kad kažko norėjosi, o ko - nepamenu...
Orgazmas būna 6 rūšių: 1 - Astmatinis: dejonės (oh, ah ir t.t.) 2 - Geografinis: "čia, čia..." 3 - Matematinis: "dar, dar..." 4 - Religinis: "O, Dieve mano!" 5 - Savižudybinis: "Aš tuoj mirsiu!" 6 - Mirtinas: "jei tu sustosi, aš tave užmušiu!"
- Savininkas
-
- Kaunas
- 0.00 Lt
» 2006 Sau 18, 01:46
Trys įrodymai, kad Jėzus Kristus buvo žydas:
1) Jis pratęsė tėvo biznį.
2) Iki 33 metų gyveno su tėvais.
3) Jis buvo įsitikinęs, kad jo motina buvo mergaitė, o ji, savo ruožtu, buvo įsitikinusi, kad jis - Dievas.
Trys įrodymai, kad Jėzus Kristus buvo airis:
1) Jis taip ir nevedė.
2) Jis niekada neturėjo pastovaus darbo.
3) Jo paskutinis noras buvo "išgerti".
Trys įrodymai, kad Jėzus Kristus buvo puertorikietis:
1) Jo vardas buvo Jėzus.
2) Jis visada turėjo problemų su teisėtvarka.
3) Jo mama nežinojo, kas buvo jo tėtis.
Trys įrodymai, kad Jėzus Kristus buvo italas:
1) Jis kalbėjo gestikuliuodamas.
2) Jis gėrė vyną visada kai tik valgydavo.
3) Jis dirbo profsąjungos sekretoriate.
Trys įrodymai, kad Jėzus Kristus buvo negras:
1) Jis kiekvieną vadino broliu.
2) Jis neturėjo pastovios gyvenimo vietos.
3) Niekas nenorėjo jo įdarbinti.
Trys įrodymai, kad Jėzus Kristus buvo kalifornietis:
1) Jis niekada nesikirpo.
2) Jis vaikščiojo basas.
3) Jis sugalvojo naują religiją.
- A, pone, kaip gi dengsi, kai lyja, o kai nelyja, tai kam dengti..
-

Doliukas=]
- Įsijaučiantis
-
- Šiauliai
- 2,737.40 Lt
» 2006 Sau 19, 10:49
Senukas klausia gydytojo:
- Daktare, ar aš galėčiau vesti.
- Aišku, kad galit. Dviese smagiau bus.
- O kažin, ar vaikų aš galėčiau turėti?
- Gal ir galit, jei žmona ne per sena. O kiek jums metų?
- Jau septyniasdešimt.
- Na tai dar patarčiau dėl viso pikto ir dublerį turėti.
Po metų jie vėl susitiko.
- Na ir kaip sekasi? Ar vedėte?
- Taip. Ir žmona jau pagimdė.
- Na, o kaip dubleris,- šypsosi daktaras.
- O ką dubleris? Ir ji pagimdė.
Moteris sutiko. Kitą dieną jai patiko, kad galima lengvai užsidirbti lapę ir ji pasiūlė pakartoti. Pakartojo. Bet čiukčia nedavė kailiuko. Paėmė dar ir pirmąjį.
- Čiukčia norėjo - čiukčia mokėjo. Tu nori - tu moki.

Doliukas=]
- Įsijaučiantis
-
- Šiauliai
- 2,737.40 Lt
» 2006 Sau 19, 10:50
Mokytoja sako mįslę:
- Lapas ant lapo, o adatos nė dūrio. Kas?
Petriukas ranką išsyk tik kelia, tik kelia.
- Na Petriuk.
- Kopūstas.
- Ne, čia rožėže, bet tavo minčių eiga man patinka.
- O dabar tamsta mokytoja jūs atspėkit: Du apvalūs, vienas ilgas Visom bobom reikalingas. Kas?
- Ką??? Lauk iš klasės!!!
- Ramiai, čia žirklės. Bet jūsų minčių eiga man patinka...
- Tai va. Vakar sėdžiu aš mokykloj su Maryte vienam suole. Pasižiūrėjau - visai nieko merga... Pakviečiau į kavinukę. Ji sutiko. Pabėgom iš likusių pamokų.
- Nu, nu..
- Nupirkau aš jai šampano, kavos. Ji pradėjo apšilti..
- Nu, nu...
- Parsivedžiau namo. Radau dar tėvų paslėptą šampano butelį, mes jį išgėrėm.
- Nu, nu, nu..
- Aš ją nusivedžiau į tėvų miegamąjį
- Nu, nu, nu...
- Pradėjau nurenginėti...
- Nu, nu, nu,nu...
- Eh ir tėvai grįžo...
- Nu i na....
-

Hammerer
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 10,628.80 Lt
» 2006 Sau 31, 21:46
Pirmame kurse vyksta egzas: (dėstytojas sėdi nugara į auditorija) visi nusirašinėja nuo šperu. Dėstytojas atsisuka, pažiūri į auditoriją - visi apsimeta, kad rašo sąžiningai.... Antrame kurse vyksta egzas: (dėstytojas sėdi nugara į auditoriją) visi nusirašinėja nuo šperu. Dėstytojas atsisuka, pažiūri į auditoriją - mato, kad visi nusirašinėja, mandagiai kosteli - visi apsimeta..... Penktame kurse vyksta egzas: (dėstytojas sėdi nugara į auditoriją) visi nusirašinėja nuo šperu. Dėstytojas atsisuka, pažiūri į auditoriją - pirmame suole sėdintis studentas mandagiai kosteli ir dėstytojas vėl nusisuka nugara į auditoriją....
- VIP
-
- Alytus
- 0.00 Lt
» 2006 Vas 08, 20:55
Blondinė pas vairavimo instruktorių klausia:
- Žiurekit, masinoje yra trys pedalai, o pas jus tik dvi kojos. Kuo jus spaudziate viduriniji pedala? ....
+5 - Suomiai deginasi saulėje.
+2 - Itališki automobiliai neužsiveda.
0 - Užšąla distiliuotas vanduo.
-1 - Kvėpavimas pavirsta matomu. Pats laikas planuoti atostogas prie Viduržemio jūros. Politikai pradeda nerimauti dėl benamių žmonių likimo.
Suomiai valgo ledus.
-4 - Jūsų katinas nori pas jus į lovą.
-7 - Suomiai uždaro kepimo ant grotelių ir ant laužo sezoną.
-10 - Laikas planuoti atostogas kur nors Afrikoje. Suomiai eina maudytis į eketę ežere.
-12 - Taip šalta, kad net nesninga.
-15 - Vilniaus miesto butų gyventojai įsijungia šilumą.
-23 - Amerikietiški automobiliai neužsiveda. Sunku čiuožinėti.
-26 - Sunku kvėpuoti.
-29 - Jūsų katinas nori kartu su jumis į jūsų pižamą.
-31 - Nerekomenduojama bučiuotis.
-33 - Japoniški automobiliai neužsiveda. Suomijos nacionaline futbolo komanda pradeda treniruotis pavasario sezonui.
-35 - Laikas planuoti dviejų savaičių trukmės maudynes karštoje vonioje.
Suomiai nusikasinėja sniegą nuo namo stogo.
-39 - Užšąla gyvsidabrio termometras. Nerekomenduojama galvoti. Suomiai užsisega viršutinę marškinių sagą.
-43 - Jūsų automobilis norėtų pas jus į lovą. Suomiai apsivelka vilnonį megztinį.
-45 - Suomiai priveria kambario langą.
-50 - Ruoniai pasitraukia iš Grenlandijos. Suomiai pakeičia pirštuotas pirštines į kumštines.
-60 - Suomiai užsideda kailinę kepurę.
-70 - Baltosios meškos pasitraukia iš Šiaurės ašigalio.
-75 - Kalėdų Senelis pasitraukia nuo Poliarinio rato. Suomiai užsilenkia kepurės ausis žemyn.
-268 - Suskystėja helio dujos.
-273 - Absoliutus nulis. Sustoja bet kokių elementarių dalelių judėjimas. Suomiai pripažįsta, kad jau tikrai pradeda darytis vėsoka.
‹ Diskusijos ‹ Humoras
|
|
|