Diskusijos Gyvenimas

Savigyna

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2012 Spa 17, 00:35

Man iškilo klausimas, kiek iš jūsų sugebėtų save apginti nuo užpuoliko ar šiaip kokioje nors ekstremalioje/pavojingoje situacijoje? Galų gale, kokių veiksmų imtumėtės?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2012 Spa 17, 16:13

Bandyčiau kuo stipriau spirt į čiurnas iš galo pusės (Ne į priekį spirt, bet iš nugaros(į nugaros pusę)), tada žmogus iškart nukrist gali, jeigu stipriai paspiriama. Bet šiaip, net nežinau..

Vartotojo avataras

Aurimas.

Forumo gyventojas

987.00 Lt

Standartinė » 2012 Spa 20, 14:22

Iš visų jėgų kerti į saulės rezginį, jei pataikai pasilenkia ir iš kojų atvanoji galvą.
jei nepataikai, arba bandai dar kartą, arba daužai galvą.
o geriausia, einant kur nors, pasiimt vadinamajį 'teleskopą', nedidelį. jei kas nepatinka, prieini, atvanoji iš teleskopo. tik atsargiai reik, nes gali tekt už laiduotuves užmokėt ir ne tik.
arba bent jau kastetą įsimeti nur nors, tada kad ir kur trenksi, atvanosi vistiek. Tik žiūrėkit, kad įrankių neatimtų, o tai bus skaudžiai :D
dar geriau, pasiimat iš mentūros leidimą ir nusiperkat pistulką guminėm kulkom. tada jau nebaisu . bet vargo, kiek žinau, nemažai, ir nepilnamečiams neduoda :D

Vartotojo avataras

xytte

Įsijaučiantis

1,835.00 Lt

Standartinė » 2012 Spa 21, 21:16

Jei mane užpultų, apsimesčiau narkomane ir grasinčiau, kad įdursiu švirkštą. Jei tai nepadėtų tai bandyčiau bėgt, o jei pabėgt neišeitų, tai tik vienas Dievas težino kas būtų. Bet kažkada žiūrėjau savigynos judesiukų. Bandžiau ant žmonių, neblogai sekės. Bet tikroj situacijoj, kas kita.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2012 Spa 21, 23:43

naudočiaus kojų pagalba. :D

Vartotojo avataras

mazikii

Dalyvis

1,326.26 Lt

Standartinė » 2012 Spa 24, 12:10

Gabe7 rašė:naudočiaus kojų pagalba. :D

turbūt aš irgi, bet kažin kaip išeitų tokioje situacijoje iš tikrųjų:)

Vartotojo avataras

Krumpliaratis

Apšilinėjantis

864.10 Lt

Standartinė » 2013 Sau 22, 08:38

Iš tiesų yra būtų kitaip, tokioje situacijoje veikia labiau psichologija, man pačiam yra tekę ne kartą papulti tokioje situacijoje, nepavydėtina situacija kai įlipau į troleibusą ir ten aišku 7-ių kompaniją ėmė kabinėtis prieš mane vieną, tada man pravertė kovos menų treniruotės, aš pasirinkau vietą kur didesni šansai apsiginti, kadangi erdvė nedidelė todėl pasirinkimo laisvės neturėjau, aišku kaip ir kiekvienoje grupėje atsiranda lyderis kuris manęs ėmė reikalauti pinigų, stebint kitiems žmonėms grasino kad jeigu neduosiu, gausiu ir t.t. apsimečiau durneliu ir laukiau momento, sakydamas kategoriškai NE, aišku jis padarė klaidą, parodė kad smogs, aš jį užblokavau ir kontraatakavau taip staiga kad ir į tokį tašką kuris jį imobilizavo iš karto, o jo draugai pasitaikius progai troleibusui sustojus ėmė bėgti kuo toliau.

Vartotojo avataras

Sun4Cold

Apšilinėjantis

1,328.73 Lt

Standartinė » 2013 Sau 22, 17:38

Nežinau net..:D Kai užpuola taigi net nespėtum iš kokios rankinės išsitraukt tą pipirinį, o dėl tų smugių tai nežinau..:D Tikriausiai bėgčiau, bet nepavyktų tikriausiai, tai atiduočiau matyt ko reikia, nes rizikuot nemėgstu. :)

Vartotojo avataras

Krumpliaratis

Apšilinėjantis

864.10 Lt

Standartinė » 2013 Sau 23, 07:00

Jeigu ir atiduodi viską, nėra tikimybės kad galima išnešti sveiką kailį, priklauso vaikinas ar mergina yra apiplėšinėjama, vaikiną sakyčiau vistiek nuskriaus nes pamatys kad vygdo jų nurodymus arba prašys daugiau, merginai gali baigtis panašiai.

Vartotojo avataras

Sun4Cold

Apšilinėjantis

1,328.73 Lt

Standartinė » 2013 Sau 23, 20:29

Na gali būt :D Bet žiūrint koks užpuolikas :D

Vartotojo avataras

Krumpliaratis

Apšilinėjantis

864.10 Lt

Standartinė » 2013 Sau 25, 06:53

O kokiu buna? :D

Vartotojo avataras

Sun4Cold

Apšilinėjantis

1,328.73 Lt

Standartinė » 2013 Sau 25, 16:32

Visokių būną. :D

Vartotojo avataras

Krumpliaratis

Apšilinėjantis

864.10 Lt

Standartinė » 2013 Sau 26, 07:00

O konkrečiau? :) simpatiškų ir ne simpatišku taip? :)

Vartotojo avataras

Sun4Cold

Apšilinėjantis

1,328.73 Lt

Standartinė » 2013 Sau 26, 16:20

Ohoho. :D:) Užpuolikai visi nesimpatiški..
Ne, nu ta prasme būna tokių kurie tik su peiliu pagąsdina ir nori kelių litų, tai ir atiduodi, pabėga, o gi būna tokių kurie ir rimtai atrodo ne juokais, visko nori, ta prasme. :D

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2013 Sau 27, 23:56

Man pasisekė, kad apvogti dar niekada nemėgino. Tpfu tpfu tpfu! Užtad kelis kartus prisikabino kaip prie merginos. Ir šitą temą sukūriau po to, kai vienas girtas vyras sekė mane iki namų ir galiausiai, kai pamatė, kur gyvenu, savo kūnu užrėmė duris, kad nebepraeičiau. Džiaugiuosi, kad jis toks gerybinis buvo, ir po 10 minučių dramos atstojo. Realiai, jei jis būtų norėjęs, man būtų labai blogai baigęsi... Spirt? Kąst? Bėgt? Kas iš to? Jis gi vyras. Vienas jo smūgis ir aš ant žemės gulėčiau.

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias