Savigyna
17 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Iš visų jėgų kerti į saulės rezginį, jei pataikai pasilenkia ir iš kojų atvanoji galvą.
jei nepataikai, arba bandai dar kartą, arba daužai galvą. o geriausia, einant kur nors, pasiimt vadinamajį 'teleskopą', nedidelį. jei kas nepatinka, prieini, atvanoji iš teleskopo. tik atsargiai reik, nes gali tekt už laiduotuves užmokėt ir ne tik. arba bent jau kastetą įsimeti nur nors, tada kad ir kur trenksi, atvanosi vistiek. Tik žiūrėkit, kad įrankių neatimtų, o tai bus skaudžiai dar geriau, pasiimat iš mentūros leidimą ir nusiperkat pistulką guminėm kulkom. tada jau nebaisu . bet vargo, kiek žinau, nemažai, ir nepilnamečiams neduoda ![]() Jei mane užpultų, apsimesčiau narkomane ir grasinčiau, kad įdursiu švirkštą. Jei tai nepadėtų tai bandyčiau bėgt, o jei pabėgt neišeitų, tai tik vienas Dievas težino kas būtų. Bet kažkada žiūrėjau savigynos judesiukų. Bandžiau ant žmonių, neblogai sekės. Bet tikroj situacijoj, kas kita.
Iš tiesų yra būtų kitaip, tokioje situacijoje veikia labiau psichologija, man pačiam yra tekę ne kartą papulti tokioje situacijoje, nepavydėtina situacija kai įlipau į troleibusą ir ten aišku 7-ių kompaniją ėmė kabinėtis prieš mane vieną, tada man pravertė kovos menų treniruotės, aš pasirinkau vietą kur didesni šansai apsiginti, kadangi erdvė nedidelė todėl pasirinkimo laisvės neturėjau, aišku kaip ir kiekvienoje grupėje atsiranda lyderis kuris manęs ėmė reikalauti pinigų, stebint kitiems žmonėms grasino kad jeigu neduosiu, gausiu ir t.t. apsimečiau durneliu ir laukiau momento, sakydamas kategoriškai NE, aišku jis padarė klaidą, parodė kad smogs, aš jį užblokavau ir kontraatakavau taip staiga kad ir į tokį tašką kuris jį imobilizavo iš karto, o jo draugai pasitaikius progai troleibusui sustojus ėmė bėgti kuo toliau.
Man pasisekė, kad apvogti dar niekada nemėgino. Tpfu tpfu tpfu! Užtad kelis kartus prisikabino kaip prie merginos. Ir šitą temą sukūriau po to, kai vienas girtas vyras sekė mane iki namų ir galiausiai, kai pamatė, kur gyvenu, savo kūnu užrėmė duris, kad nebepraeičiau. Džiaugiuosi, kad jis toks gerybinis buvo, ir po 10 minučių dramos atstojo. Realiai, jei jis būtų norėjęs, man būtų labai blogai baigęsi... Spirt? Kąst? Bėgt? Kas iš to? Jis gi vyras. Vienas jo smūgis ir aš ant žemės gulėčiau.
17 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |