Siuntiniai Žaidimai

The Sims 3 pagalbos tema

crystallights

Lankytojas

190.00 Lt

Standartinė » 2012 Lap 23, 19:57

o atnaujinti jį kaip? aš nesuprantu vistiek...

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Gkkiux

Forumo gyventojas

Vilnius

1,739.00 Lt

Standartinė » 2012 Lap 23, 20:19

Nueini į mano priešpaskutiniam poste įdėtą nuorodą, atsidarai 2011 ir žiūri: horizontaliai - papildymai, vertikaliai - žaidimo versija. Ir siuntesi paskutinį atnaujinimą visiem turimiem papildymam

crystallights

Lankytojas

190.00 Lt

Standartinė » 2012 Lap 23, 20:29

ir tiesiog paspaudi atsisiuntus ant to failiuko ir viskas?:)

Vartotojo avataras

Gkkiux

Forumo gyventojas

Vilnius

1,739.00 Lt

Standartinė » 2012 Lap 23, 22:52

Jei nekeitei TS3 įrašymo vietos, taip. Jei keitei (nors kas taip daro...), reiks ir ten pakeist

Vartotojo avataras

Hoeski

Patyręs forumietis

The land of joy

5,089.70 Lt

Standartinė » 2012 Gru 01, 20:14

Prašau heelp, kodėl man taip kas 2 sekundes lagina?? Pc tikrai geras ir naujas, anksčiau nelagindavo tų simsų ant geriausios grafikos, o dabar lagina ir dar crashina kartais.

Karolin.Karole

Lankytojas

145.00 Lt

Standartinė » 2012 Gru 06, 17:16

zodziu prasau padekit, siunciuosi as ta crack bet nezinau kur ir kaip jį isirasyt, leidzia tiktai VMP IR VLC. :( :cry: KA DARYT?

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2012 Gru 08, 19:36

turiu problema :| as turiu simsus gerai vekia tik kad jau kaip paspaudziu "new game" miesta isirinkiau "brideport" ir kai ijungiu pasikrauna ir beveik pasikrauuna maza tarpeli paleikia pakrana ir ismeta error'a kur yra varijantai "dont send" ir "send..." ir dar yra ant mano desktop'o sone (kur yra apkeist rasto klaba) (desineje) uzrasyta "your memory sistem..." ir kažką panasaus dar su paveiksliulu "!" nugal jus nesuprantat bet vienazozdiu yra erroras ir paspaudziau "dont send" ir isijunge simsai :roll: :sweeet:

Vartotojo avataras

Gkkiux

Forumo gyventojas

Vilnius

1,739.00 Lt

Standartinė » 2012 Gru 08, 23:37

"Your memory system..." man skamba kaip kažkoks atminties trūkumas. Negi taip sunku normaliai klaidų pranešimus nurašyt?

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2012 Gru 09, 11:37

:up:

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2012 Gru 09, 11:38

Gkkiux rašė:"Your memory system..." man skamba kaip kažkoks atminties trūkumas. Negi taip sunku normaliai klaidų pranešimus nurašyt?

nu kažką panasaus tai gal zinot sprendima

Ruth

Lankytojas

115.00 Lt

Standartinė » 2012 Gru 11, 01:20

Sveiki,noreciau paklausti gal galetumet issamiai aprasyti kaip atsisiusti pagrindini Sims 3 , atsisiunti torrenta ir po to paciam reikia ieskotis tu sims? nesuprantu as cia. aciu uz atsakyma.

Vartotojo avataras

Gkkiux

Forumo gyventojas

Vilnius

1,739.00 Lt

Standartinė » 2012 Gru 11, 01:30

Klausimas toks lyg nesuprastum kas yra torrentai... Atsisiunti torrent failą, su jo pagalba atsisiunti pačius žaidimo failus, o tada nueini ten, kur atsisiuntei, ir viską įrašai pagal instrukcijas (kaip-irasyti-zaidimus-naujokams-t47311.html, virtualaus-cd-naudojimas-t20450.html)

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2012 Gru 11, 18:15

lukas11xxf rašė:turiu problema :| as turiu simsus gerai vekia tik kad jau kaip paspaudziu "new game" miesta isirinkiau "brideport" ir kai ijungiu pasikrauna ir beveik pasikrauuna maza tarpeli paleikia pakrana ir ismeta error'a kur yra varijantai "dont send" ir "send..." ir dar yra ant mano desktop'o sone (kur yra apkeist rasto klaba) (desineje) uzrasyta "your memory sistem..." ir kažką panasaus dar su paveiksliulu "!" nugal jus nesuprantat bet vienazozdiu yra erroras ir paspaudziau "dont send" ir isijunge simsai :roll: :sweeet:

viena zodziu: kaip sakiau ijungiu zaidima einu i miesta brideport (su to miestu nesu zaides ir nebuvau buves) pakrau maza tarpeli palakia kai kraunasi ismeta error'a paspaudziu "don't send" ir isijungia ka daryt

sake mano draugas kad reikia crako (pas mane yra sims 3 deluxe torrent'as)

Vartotojo avataras

Gkkiux

Forumo gyventojas

Vilnius

1,739.00 Lt

Standartinė » 2012 Gru 11, 18:25

Jei su kitais miestais veikia, o su šituo ne, nieko crackas nepakeis. Ir šiaip čia ne tokia problema. nemanau, kad to miesto dydis labai jau skiriasi nuo kitų, tai taip išeitų, kad Simsai tau veikia ant ribos, ir kad tam sutvarkyt turėtų užtekt išjungt Skype žaidžiant. Jis naudoja 80MB RAM, o panašaus skirtumo tarp miestų dydžių ir tikėčiausi. Aišku, gali būt, kad problema kitur, gali patikrint Task Manager prie Performance (įsijunk task manager, po to žaidimą, kai išsijungs tikrink)

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2012 Gru 11, 18:40

ne nuo to miesto zaidziau normaliai ir nusprendziau new game iejau i "brideport" ir ismeta ta eror'a paskutini kaarta kai iejau i "brideport" as kitu nebandziau ,nes GALVOJAU gali buti kitems tas pats(net ir isave'a nepandziau eit ) pabandysiu siandien o gal rytuoj iijukt simsus :|

kol kas pasinaudosiu tavo patarimu
Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2012 Gru 11, 18:42. Iš viso redaguota 1 kartą.

Siuntiniai Žaidimai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias