The Sims 3 pagalbos temasiandinen ijungiau simsus,paspaudziau new game,isirinkiau miestA "Sunlit Tides",kai pradejau kurti simsa, keliom minutem isijuge simsai tik su kitokiu error'u, pamirsiau kaip uzrasyti , bet kazkaip taip buvo uzrasyta "what are you working on was that you lost....."
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2012 Gru 13, 16:49. Iš viso redaguota 1 kartą.
[quote="Rosoa"]nu va, man irgi tokia bėda iškilo... susiinstaliavau, įdėjau crack, viskas normoj. einu žaist, spaudžiu ant play, ir.... nejungia to žaidimo. gal kad žinot kame replės?
susitvarkiau. Man lygiai ta pati problema kaip čia. Ką daryti? Kaip susitvarkyti? HELP. ![]()
as nerandu tesk mennerger ![]() P.S pas mane windows xp Esu visiškai žalia ant tokių žaidimų instaliavimo..Gal kas nors galit paaiškint kaip reik viską ten insistaliuot ir panašiai ?
Jei galit rašykit į paštą - Karolina.kotryna.r@gmail.com Iš anksto ačiū ![]() Tai va, trynė brolis mano simsus (3), kai norėjau vėl juos žaisti (nu isinstaliavau) bet kažkodėl man visiškai neveikia simsai... net nežinau, ankščiau viską gerai pajungdavo.. sakė, su supernatural žaidimu "atėjo" naujas simsų crackas ar ką, tai va, bandžiau ir jį, bet kaip ir įsijungdavo, taip ir nesižaisdavo. dabar iš naujo siunčiuosi simsus. o gal čia brolis betrindamas kažką galėjo ištrint?
Jei lagina, pamažink vaizdo nustatymus, jei vis dar lagina - ir rezoliuciją.
Jei nori daugiau RAM, nueik į parduotuvę ir nusipirk už 50 lt (jei dar parduoda tokius kokių tau reikia), neseniai įv. klausimų temoj kažkas dėl to rašė, gali susirast dėl daugiau info. Jei lėtai krauna, įšjunk visas fone veikiančias programas (kad ir Skype), jei nepadeda, defragmentuok HDD (jei ką, yra google), jei dar ne, gerink arba pirk naują PC. Teoriškai gali padėt ir naujas RAM, jei bus greitesnis už seną, tik jų tokiu atveju negalima dėt kartu Dar kas nors? Sveiki , norėčiau gaut atsakymą. Žodžiu parsisiunčiau Simsus, atrodo gerai viskas. Išextractinau folderį , cracką įdėjau .Spaudžiu ant autorun , kad instaliuotu . Leidžia suvest kodus , patvirtina juos , suinstaliuoja viską . Ant galo paprašo kažkokio kitokio disko . Esu nelegali , disko neturiu , deamon tools lite turiu , nieko nebesuprantu . O kai čia paspaudi browse neduoda jų pasirinkti ( jeigu taip įmanoma ) Viską sunstaliuoja , va ko prašo . Norėčiau sulaukt greitai atsakymo , nes dabar atgavau laptopąir labai noriu Simsų .
![]() xkomelanita - tiesiog įsirašyk, atnaujink, tada dėk įrašytos versijos cracką. Crackas vienas, dedamas į pagr. žaidimo game/bin. Jei nori, naudok fixed image, viską ko reikia jau esu ne kartą parašęs, jo pliusas tas, kad veikia su bet kokia žaidimo versija
drunkandstrange - nieko extractint nereikia. iso failą reikia atsidaryt per daemon tools, tada jis veiks kaip diskas, viskas turi normaliai išeit ‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai |