Šiandien žiūrėjau filmąRukajärven tie (Ambush) - tikėjausi kad bus kiek kitoks filmas. Bent man, kaip filmas apie WW2 - per daug lėtas, sentimentalus, dažnai nuspėjamas (pvz. užminuotas namas, vienas atgal į karinę bazę paleistas kareivis), kai žinai kas tuoj atsitiks, atima ir dalį malonumo žiūrėti. Priedo, prastai nufilmuotos mūšio scenos, ir apskritai vietomis tuos suomius buvo sunku suprasti
-------------------------------------- aš irgi neseniai baigiau žiūrėti filmą apie WW2 "Bretskaya krepost".Nu žodžiu filmas kaip rusai drąsiai gynėsi Bresto tvirtovėje.Labai nuvylė jis mane,propagandos daug,sentimentalus kaip nežinau kas ir ,nu ta prasme,mane dažnai paperka sentimentalūs filmai,bet šitas tai tiesiog nu nežinau,kažkoks išvis seilėtas.Vienintelis geras dalykas tai kinematografija ir keletas pavienių gerų scenų,bet taip tai grynai nevykus kokio tipiško amerikietiško karinio filmo parodija.Penki.
Road to Perdition - siužetas nors ir neatrodo ypatingas, bet filmas įtraukia nuo pat pradžių iki pabaigos. labai gerai nufilmuotas (ypač įstrigo dvi scenos: sulėtintai ant kėdės sėdintis nušaunamas žmogus, ir kai įpusėjus filmui pirmąkart pasirodo J.Law), įtikinami ir įdomūs personažai. puikus filmas,10/10
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |