Diskusijos Grožis ir sveikata

Blakstienos

Vartotojo avataras

mazikii

Dalyvis

1,326.26 Lt

Standartinė » 2012 Spa 21, 00:16

girdėjau, kad kažkoks "Rapidlash", labai geras blakstienoms, skatina augimą ir auga tankesnės, bet nežinau ar yra pirkti Lietuvoje:)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Spa 27, 13:06

kristixe rašė:Aš kažkaip dar neturiu reikalo pirkti dirbtinių blakstienų, taip pat nenaudoju blakstienų riestuvo nes mano ir taip yra labai riestos blakstienos, ir manau labai kenkia šitas dalykas joms, o tušą naudoju kiekvieną dieną šiuo metu naudoju Paveikslėlis

Turejau sita, nerealiai nerealus tusas! Ir pailgina, ir patankina, ir atskiria! Gerai, kad priminei, reikes pasidairyti jo parduotuvese

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Gru 14, 23:17

Prisiauginau blakstienas neseniai, panesiojau 3 savaites ir nukrito, kol kas dar nebuvau nauju pasidaryti. Irartinai erzina kai kartais, ypac nakti, norisi pasikasyti aki ir negaliu, nes negalima blakstienu judinti :D

elita32

Lankytojas

117.00 Lt

Standartinė » 2013 Kov 01, 22:27

Siūlyčiau išmėginti šias blakstienų priauginimo priemones: url

Vartotojo avataras

bukgeras

Lankytojas

Vilnius

219.00 Lt

Standartinė » 2013 Kov 24, 16:44

Aš labai retai dažau blakstienas, tik kartais rietikliu pariečiu. Kiek žinau labai gerai yra jas tepti ricinos aliejumi : )

Vartotojo avataras

Sausaine

Lankytojas

355.38 Lt

Standartinė » 2013 Bir 24, 22:59

Pas mane blakstienos ilgos:) Tad kai pasidažau būna kilometrinės:D Na o jei dažausi tai tušu iš AVON.:) Na o jei netingiu tai prieš einant miegoti jas patepu ricinų aliejumi. Naudojant kiekvieną vakarą jos tampa tamsesnės ir t.t Žodžiu pamaitina blakstienas. Tik reikia stengtis, kad į akis nepatektų, nes tada labai griaužia.:/

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias