Šiandien žiūrėjau filmąThe possession.
http://www.imdb.com/title/tt0431021/ Kadangi žiūrėjau kine, tai įspūdžiai šiek tiek geresni. Aš esu siaubo filmų mėgėja, tačiau ne tokių lievakų, tikrai nelabai daug vertas. 5-6 daugiausiai Kažkada dar Starbuck http://www.imdb.com/title/tt1756750/ Šitas visai neblogas, lengvas, daug mąstyt nereik. : D Nes man dabar mokslai, tai visai sueina tokie filmai. (: buvo juokingų vietų, žodžiu, savo žanre duodu 7-8 Dar keletą tūpų komedijų mačiau, bet nerašysiu, vistiek neįdomios ir tuščios. Ech, pasiilgau filmų, bet laiko nėra vis.. Ir nieko rimto nesinori žiūrėti. Il Conformista - nors ir gražus filmas,deja kiek painus.Kulminacinė scena labai patiko,tiek techniškai,tiek psichologiškai,tačiau šį filmą reikia žiūrėti ne kartą,jis reikalauja daug dėmesio.Dabar penkis duočiau,nepripantu prieš itališkų filmų,nors tu ką. :/
Prometheus
Pati pradžia pakankamai stipri (ypač DNR ir ląstelių užkrėtimo scena), bet tai truko vos kelias pirmas minutes ir kuo toliau, tuo mažiau radau kuo žavėtis. Apskritai filmas turbūt labiau orientuotas į grynų sci-fi ar veiksmo filmų mėgėjus, kur scenarijus nėra jau toks ir svarbus... Apibendrintai. Gerokai per daug pompastikos, per daug stereotipinių veikėjų ir per mažai mitologinių/filosofinių sprendimų, kurių leido tikėtis filmo pradžia. Maždaug nuo vidurio apskritai pradėjau galvoti, ką aš veikiu prie šio filmo... 4 ~~~ A Separation / Jodaeiye Nader az Simin Filmas, kurio peržiūra pareikalavo nemažai pastangų (įvairiom prasmėm). Visų pirma – filme labai daug greitų dialogų, o žiūrint su titrais, tai mažumėlę vargina. Antra – dialogai čia ne įprastas pokalbis, o beveik nenutrūkstantis ginčas, savo tiesų įrodinėjimai ir t.t., kas mane kartais imdavo erzinti. Trečia – liečiamos temos irgi ne iš lengvųjų: tėvas, sergantis Alzheimerio liga, teismai, kuriuose sprendžiami iš pradžių skyrybų, o vėliau ir žmogžudės, nepriežiūros ir kt. klausimai. Tokius filmus vadinu "iš gyvenimo". Taip gali įvykti ir taip vyksta. Nors man filme visos tos realybės buvo kiek per daug. Patiko pabaiga. 7 ‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |