Įvairūs Studijos, mokykla

Kai gauni blogą pažymį, kaip reaguoja tėvai?

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Lap 17, 15:48

candella. rašė:Mano mažiausias pažymys - 4. Pati pakankamai nervinausi, tai mama nieko ir nesakė. Kažkada dėl įdomumo paklausiau, ką sakytų, jei gaučiau 2. Sakė juoktųsi, nes būtų keista. Sako negi turėčiau iš namų išvyt? Aš džiaugiuosi, nes kai gaunu kokius 6-7, tai pati labiau graužiuosi nei mama. ;d

Kaip keista dabar skaityt tokias savo mintis ;d Pirmą kartą anais metais (11 klasėj) gavau 2. Man buvo visiškai vienodai ;d mamai irgi. Ji ne tai kad nekreipia dėmesio, kreipia, ir dar kaip. Ji tiesiog žino, kad ne visiems ir ne visada sekasi, kad nereikia pykti/rėkti/bartis. Ir aš labai džiaugiuosi, kad turiu tokią mamą. Ir pati blogais pažymiais nepiktnaudžiauju.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2011 Lap 21, 16:13

šiais metais tamo.lt jie dar nebuvo

Vartotojo avataras

dream.

Įsijaučiantis

1,599.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 22, 19:53

Tėčiui tai tragedijos nėra, o mama tai jau į šitą reikalą rimčiau žiūri :) Bet šiaip nedaug tų blogų pažymių gaunu, tai didelių problemų ar pykčių ir nebūna :]

Vartotojo avataras

bulvike04

Lankytojas

Klaipeda

531.45 Lt

Standartinė » 2011 Gru 10, 23:40

candella. rašė:
Kaip keista dabar skaityt tokias savo mintis ;d Pirmą kartą anais metais (11 klasėj) gavau 2. Man buvo visiškai vienodai ;d mamai irgi. Ji ne tai kad nekreipia dėmesio, kreipia, ir dar kaip. Ji tiesiog žino, kad ne visiems ir ne visada sekasi, kad nereikia pykti/rėkti/bartis. Ir aš labai džiaugiuosi, kad turiu tokią mamą. Ir pati blogais pažymiais nepiktnaudžiauju.

Jooo... as su 5 ar 6 bijau namo grįžt, o ka bekalbet apie 2! pabandyk nuslepti nuo ju tai atsidarys elektronini dienyna ir man sakes... maziausia pazymi esu gavus 4, tai atostogos "suestos" liko... tai gerai kad tetis neziuri dienyno, o tik mama (tetis pyksta uz 8, bet as su mama 6,7,8 nuo jo nuslepime 8) nu bet jei gaunu 5 ar maziau tai man kaput, nebent isitaisau)... ot bernams su pazymiais geras gyvenimas! 2mokosi ir vsio :(

Vartotojo avataras

Ieva.13

Dalyvis

2,810.34 Lt

Standartinė » 2011 Gru 11, 13:44

Ai paklausia kodėl taip blogai gavau,tai pasakau kažką,paburba ir tiek :cha:

Vartotojo avataras

Arbatinuke.

Aktyvus dalyvis

Tralialia sala

7,322.65 Lt

Standartinė » 2011 Gru 14, 21:11

anksčiau kiekvienas septynetas, aštuonetas ir kartais net devynetas buvo palydimas: o daugiau jau gaut nesugebėjei? o tu pasižiūrėk kaip panelė X mokosi ir pan :DDD dabar kai prisimenu, tai pačiai juokas ima, kaip į tai kreipdavau dėmesį, jautriai reaguodavau, nors mokiaus tai tikrai gerai. Nuo 11tos klasės, kai pati pasirinkau mokymosi profilį, kažkaip ir požiūris į pažymius tėvų pasikeitė. Supranta, kad tikrai nėra lengva gaut 9 ar 10, nebėra lyginimo su kitais, labiau dar džiaugias už mane kai geresnį pažymį gaunu, bet vistiek mokaus dėl savęs, ne dėl jų ;D
šiemet nė vieno nepatenkinamo pažymio negavau, mažiausias berods 6, tai nėra ko jiem nervintis ir audringai reaguot.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Gru 14, 21:39

nu bet kaip jūs nemokat su tėvais susitart ar susikalbėt. :/ Kžn,esu nekartą dvejetą gavus,bet niekad nieko nesakydavo,tiesa,ne visad ir sužinodavo.Kažkaip tėvai visad žinodavo mano stipriąsias puses ir silpnąsas,nesėdžiu 24/7 prie knygų,tai natūralu,kad visko mokėt negaliu.

musicx

Įsijaučiantis

Vilnius

1,563.78 Lt

Standartinė » 2011 Gru 21, 00:35

Jie gali sakyt ką nori jei mes to nenorisim tai to ir nebus :)

Vartotojo avataras

Hoeski

Patyręs forumietis

The land of joy

5,089.70 Lt

Standartinė » 2011 Gru 27, 18:16

retai būna tų prastų pažymių. vis dėlto stengiuos dėl savo ateities, nes žinau, kad gatvių šluot nenorėsiu. tėvai nieko nedaro jei ir gaunu prastesnį tik pasako, kad tu jau ne mažas vaikas ir tau nieko nepadarysi, neįkalbėsi, daryk kaip išmanai. : )

Vartotojo avataras

Kvirli

Įsijaučiantis

870.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 07, 10:30

Mano tėvai visai nesidomi pažymiais,nori duok trimestro lapelį-nori ne, jiem dzin.Na,o aš niekad neesu gavusi žemiau septyneto - jiem vienodai,mokausi dėl savęs,o ne dėl jų.

Vartotojo avataras

Emiliuks69

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

3,677.55 Lt

Standartinė » 2012 Geg 05, 18:21

Pasako, kad galėčiau ir geresnius pažymius nešti ir viskas.
Gal ir blogai, kad nekreipia dėmesio į blogus pažymius, labiau stengčiausi :/.

Vartotojo avataras

Sunset

Dalyvis

Vilnius

38.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 10, 22:03

"Na ka jau padarysi, gal kita karta pasisesks." mamos zodziai kuriuos tardama aiskiai pasako, kad tai mano reikalas. Juk stengiuos del saves.

Vartotojo avataras

ZaliaZole

Apšilinėjantis

1,131.00 Lt

Standartinė » 2012 Bir 11, 17:17

Stengiuos blogų pažymių negaut, o jei jau ir gaunu silpnoką tai tėvai nepyksta, tik paklausia kodėl taip silpnai, kad kitą kartą geriau parašyčiau ir viskas...
Taip ar taip mokinuos dėl savęs ir stengiuos kad tų silpnų pažymių būtų kuo mažiau.

Vartotojo avataras

MissT

Lankytojas

334.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 28, 13:34

11 kalsė gerai praėjo, žiūrėsim kaip 12 :) Nepyksta, sako, kad čia man reikalas.

Vartotojo avataras

SpeechTherapy7

Įsijaučiantis

Liverpool

1,304.18 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 02, 15:20

Kai Lietuvoje gyvenau, tai del prastu pazymiu mama labai i tai nekreipdavo demesio, tesiog man pasakydavo, esi didele pana, manau puikiai supranti kaip tau atsilieps gyvenime uz nesimokyma. Issilavinimo reikia visur. Tad as tau nieko nedarysiu, pati daryk progresa. Ir sventa. :) Todel as pati panorau kazkaip mokintis del saves ir savo ateities, kad ir anglijoje mokausi daugiau nei reikia ir aplamai as jauciu malonuma mokydamasi :)

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių