Žinau, kartais tie tėvai pernelyg pergyvena del mūsų mokslų...
Papasakokit kaip reaguoja dėl tokiu dalyku jusu tevai...
Kai gauni blogą pažymį, kaip reaguoja tėvai?As tai palaukiu kol mama issireks, nusiramins ir vsio... Si trimestra kaip ir pasigerinau tik biologija ir matieka nusizeminau... Kad tos mokytojos kazkokios nesweikos... Vakar is biologojos gawau 5 tipo paklausinejo... Paklause vieno klausimo, pati beweik atsake, sake parodyk piesinuka ir 5 yrase.... Jau kas per de**l*...
Apie matiekos mokytoja išvis nesneku... Man tai patinka tai, kad mano tėtis sako, jog tikras mokinys turi turėti ir blogų pažymių. Jei gaučiau 2 iš ko nors, tai manau labai nepyktų, nors labai priklauso iš kokio mokslo. Jei iš dailės, už tai, kad guašo neturiu, tai visai nusispjauti, bet jei is chemijos kontrolinio, tai jaučiu šeštadieį visą prie knygų reiktų praleisti... Nors semestras mano tai labai geras
džiaugiuosi tuo, tik dėl metinio kažkaip neramu ![]() šiaip nieko, bet sako, "Gausi pazymi mazesni uz 8 - kompa ribosim"
Pas mane praeitas trimestras labai juokingai ishejo. Pusei kuno kulturos pamoku nebuwau - 9 ishvede. Panashiai ir iš istorijos buwo - turejau 3 devynetus ir viena 10, ishvede 10. Beda yra tame kad tetis matiekos mokytojas, tai sesetai(Nors tik vienas yra) iš matiekos jam nepatynka. ‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |

![Wink ;]](http://linksmas.net/images/smilies/wink.gif)
Ir mano mama taip pat lygina su broliu ir kitais...Tipo čia autoritetai 

mano tai tėvai už blogą pažymį kokias dvi savaites prie kompo neprileidžia...arba sako kad tipo telefoną ar panašiai atims
kažkokie nesveiki...