Diskusijos Grožis ir sveikata

Moteriški ūsiukai

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Lap 26, 13:49

nekreipk dėmesio į mama ir padaryk, ką reikia. nusipirk pati tų juostelių ar ko, kokia čia problema nesuprantu..:D mano vienai pažįstamai mama iki 16 metų kojų ir pažąstų skust neleido tai jin ir nesiskuto ir dar db nesiskuta, šlykštu žostkai, tai ką žinau. manęs tai jokia mama nesustabdytų, įprasti higieniniai ir estetiniai dalykai, tai pati prioritetus susidėliok. ;} nu nebent tau problema nežinau kiek ten, 10 15 ar 20lt susitaupyt ir tyliai padaryt ką reik.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Sun4Cold

Apšilinėjantis

1,328.73 Lt

Standartinė » 2011 Lap 27, 22:53

Na, pinigų turiu pakankamai, o jei su pincetu išsitrauksiu, mama pastebės ir užrėks :( Tik dabar palauksiu kol mano "eksperimentas" galutinai išaiškės, tik tada nuspręsiu ką daryti. Aš taip nekantrauju pasikeisti! Mano veidas nėra baisus, net pati galėčiau pasigirti, jog esu pakankamai graži, tik vat tie ūsiukai viską trugdo. Gal net patiksiu kam nors, nes taip atrodydama nemanau jog darau kam nors susižavėjimą...

Vartotojo avataras

Hoeski

Patyręs forumietis

The land of joy

5,089.70 Lt

Standartinė » 2011 Gru 28, 20:51

neturiu. jei turėčiau išsipešiočiau ar dar ką nors, bet tikrai nepalikčiau. mačiau kelios apsileidusios vaikšto, net šlykštu pasidarė.

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2011 Gru 28, 20:56

Rimtai nesuprantu tavo mamos. Kuo argumentuodama ji tau neleidzia nusidepiliuoti? Cia elementariausia higiena ir saves prieziura, negi ji pati nedepiliuoja savo kuno? Apzelusi vaiksto?

Vartotojo avataras

Estera2121

Aktyvus dalyvis

1,040.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 30, 11:18

Neturiu, man tai yra žiauriausias dalykas. Dar kai moterys savimi nesirūpina, jeigu turi nesiskuta tai yra baisu... :o

Vartotojo avataras

otrich

Įsijaučiantis

Vilnius

2,243.93 Lt

Standartinė » 2012 Bal 01, 15:22

Man mama ir neleidžia, bet jie vos matomi. Mergytes, mamos bijo, kad blogiau nebūtų, o ne todėl, kad nori, kad apžėlusios vaikščiotumėt:)
Manau, aš pradėsiu naudoti peroksidą, nes belenkaip nervuoja;pp

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 27, 21:10

otrich rašė:Man mama ir neleidžia

Degtine kad geri mama nepriestarauja, o usiukus salinti draudzia? Keistai kazkaip.. :whata:

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias