|
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

VaikasDievo
- Dalyvis
-
- 1,783.00 Lt
» 2011 Spa 07, 09:22
Evita001 rašė:Patarkit ka man daryt, su pincetu mama neleidzia, vasko juoseliu taipogi, balinu su peorksidu 9% , bet jie vistiek tamsoki, na truputi pabalo, bet gal yra kokiu nors neskausmingu priemoniu??? Nes vos ne visi is manes tyciojas  Noriu numirt
Nekreipk dėmesio į jų patyčias. Jie už savo patyčias gaus atlygį. Stenkis pasiekti tokią būklę, kad nejaustum atstumimo, nemėgimo jiems, jų.
-------------------------------------- Rekomenduojam :) -->
-

Evita001
- Lankytojas
-
- 1,073.98 Lt
» 2011 Lap 26, 00:02
Na, ka galiu pasakyti. Niekas nesikeicia nuo to balinimo peroksidu, o tas nekreipimas demesio i patycias jau man atsibodo. Noriu buti normali mergaite, normaliai kalbetis su zmonemis. Bijau ilgo tylaus kontakto su zmogumi nes galvoju jog jie tuos usiukus pastebi. Gal jie kazkiek ir pasviesejo, bet tikrai nepatrumpejo. mama man pestis su pincetu neleidzia, pirkt tu depiliaciniu juosteliu taip pat nesiruosia. Jinai galvoja jog tas peroksidas padeda, as jai sakau, kad nepadeda, bet ji vistiek savo jog pasvieses ir nebesimatys. Dar yar man keli plaukeliai tarp antakiu, bet zinoma tik keli, ju net nesimato, tad nusprendziau "paeksperimentuoti". Kadangi vieniems kai issipesioji su pincetu atauga silpni ir sviesesni, o kitiems atvirksciai stipresni ir tamsesni, tad sugalvojau su pincetu tuos kelis plaukelius issiraut. Ziuresim kas bus. Jei bus silpni, gal net mamos neatsiklausus issipesiosiu tuos usiukus, o jei stiprus - jokiu budu nepesiosiu! Tas bernas kuris buvo kazkiek nustojes mane pravardziuoti, vel pradejo. KA DARYT? As rimtai kartais pagalvoju, jog tai tik smulkmena, bet taip norisi numirt, toks slykstus jausmas.........
-

seabear
- Mis Linksmai
-
- Vilnius
- 8,224.78 Lt
» 2011 Lap 26, 12:49
nekreipk dėmesio į mama ir padaryk, ką reikia. nusipirk pati tų juostelių ar ko, kokia čia problema nesuprantu..:D mano vienai pažįstamai mama iki 16 metų kojų ir pažąstų skust neleido tai jin ir nesiskuto ir dar db nesiskuta, šlykštu žostkai, tai ką žinau. manęs tai jokia mama nesustabdytų, įprasti higieniniai ir estetiniai dalykai, tai pati prioritetus susidėliok. ;} nu nebent tau problema nežinau kiek ten, 10 15 ar 20lt susitaupyt ir tyliai padaryt ką reik.
-

Evita001
- Lankytojas
-
- 1,073.98 Lt
» 2011 Lap 27, 21:53
Na, pinigų turiu pakankamai, o jei su pincetu išsitrauksiu, mama pastebės ir užrėks  Tik dabar palauksiu kol mano "eksperimentas" galutinai išaiškės, tik tada nuspręsiu ką daryti. Aš taip nekantrauju pasikeisti! Mano veidas nėra baisus, net pati galėčiau pasigirti, jog esu pakankamai graži, tik vat tie ūsiukai viską trugdo. Gal net patiksiu kam nors, nes taip atrodydama nemanau jog darau kam nors susižavėjimą...
-

somebody
- Patyręs forumietis
-
- The land of joy
- 3,714.66 Lt
» 2011 Gru 28, 19:51
neturiu. jei turėčiau išsipešiočiau ar dar ką nors, bet tikrai nepalikčiau. mačiau kelios apsileidusios vaikšto, net šlykštu pasidarė.
-

HotMess
- Forumo gyventojas
-
- United Kingdom
- 22,211.82 Lt
» 2011 Gru 28, 19:56
Rimtai nesuprantu tavo mamos. Kuo argumentuodama ji tau neleidzia nusidepiliuoti? Cia elementariausia higiena ir saves prieziura, negi ji pati nedepiliuoja savo kuno? Apzelusi vaiksto?
-

Estera2121
- Patyręs forumietis
-
- 986.00 Lt
» 2011 Gru 30, 10:18
Neturiu, man tai yra žiauriausias dalykas. Dar kai moterys savimi nesirūpina, jeigu turi nesiskuta tai yra baisu... 
-

otrich
- Įsijaučiantis
-
- Vilnius
- 1,965.75 Lt
» 2012 Bal 01, 14:22
Man mama ir neleidžia, bet jie vos matomi. Mergytes, mamos bijo, kad blogiau nebūtų, o ne todėl, kad nori, kad apžėlusios vaikščiotumėt:) Manau, aš pradėsiu naudoti peroksidą, nes belenkaip nervuoja;pp
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|