Diskusijos Grožis ir sveikata

Miegas

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 07, 12:26

Miegas, jo iprociai ir viskas, kas su tuo susije. Lova, ciuzinys, patalyne, pagalve, naktinukai, pizama - ka naudojate ir megstate

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 07, 12:52

oj su miegu būna problemų. kartais visai nenoriu miego ir nemiegu, o kartais galiu atrodo išmiegot visą savaitę,nes užpuola toks nuovargis iš niekur ;/
miegot einu įvairiai šiaip, kartais ankstokai, o kartais ganėtinai per vėlai. Dar nesuprantu tokio dalyko,kaip kai kurios vadina grožio miegu. vidurdienį eit miegot man nelabai gaunasi, na sakau nebent tas nuovargis iš oro atsiranda.
nekenčiu dar kai miegot būna per karšta. vat kai pvz dabar tokie orai kai ir naktį atrodo kokie 30 laipsnių. jau tada eina velniop viokios patalynės, atrodo geriau ant grindų miegot,tai bent vėsiau : D tada ir atsikeli kai zombis, jeigu miego nepakanka...prasideda ten visokios nesamonės, kaip antai patamsėję paakiai ;/
ai dar pastebėjau,kai karšta taip,tai dažnai košmarus sapnuoju. paskui kažkiek paveikia mane jie.
oi, parašiau truputį daug : D

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 07, 13:00

Oho, 30 laipsniu! Su tokiu karsciu tikrai reikia sugebejimu uzmigti be problemu! As irgi karstyje neuzmiegu, bet ir tos vasaros tokios saltos, 15-20 laipsniu silumos.. Ir dabar 15 silumos lauke bei lyja :D Purple Sun, o po miego karstame kambaryje nepabundi patinusiu veidu? Nes as tai visada, kartais vos akis eina praplesti :D

Vat prisiminiau toki linksma dalyka - pas mus ciuzinys tas memory foam mattress - ilgainiui isispaudzia forma kai miegi, tai mylimojo pusej viskas normaliai, isilgas ispaudas, o maniskes - 4 formas ispaudas, nes visada miegu sulenkta koja iskisus :D Bet nepatinka man jis, geriau jau kai islieka tos pacios formos

Vartotojo avataras

Insane.

Aktyvus dalyvis

6,703.44 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 07, 13:16

Jau kai karšta tai ne miegas, o vargas.
Aš einu miegot visada vėlai, šiuo metu anksti man užmigti būtų visai neįmanoma, o kai reikia į mokyklą kokią pirmą, antrą valandą nueinu. Koks skirtumas ar vėliau ar ankščiau nueisiu, vistiek neišsimiegosiu.
Man irgi būna, kaip Purple_Sun, nuovargis iš niekur atsiranda, bet dieną niekada nemiegu. Nes arba negaliu užmigt, arba kažkada kai pabadžiau tai atsikėliau 9h vakare, ir po to nesinorėjo miegot labai ilgai.

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 07, 13:42

HotMess rašė: Purple Sun, o po miego karstame kambaryje nepabundi patinusiu veidu? Nes as tai visada, kartais vos akis eina praplesti :D

šiaip ne, tik kartais akys ašaroja labai stirpiai.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 07, 17:02

viskas gerai su miegu - jei tenka dirbt,tai užmigt galiu apie 22 valandą,ypač jei esu pavargus.Jei tinginiauju,tai galiu iki 3 nakties prabūt nemiegojus.O dėl karščio,tai man nelabai sunku užmigt,tik mano veido oda riebi,tai blizgančiu veidu atsikelt labai nepatinka,atrodo,kad nepraustas mėnesį,po to pasipila spuogai ir pan.
Ai tiesa,labai dažnai miegant ranką užspaudžiu,tai kartais taaaip nutirpsta,kad net atsibundu naktį.O miegu tai ant šono arba ant pilvo.

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 08, 10:28

Kai karšta, labai sunkiai galiu užmigt, kai vėsu greičiau.. Bet greit neužmingu. 23h neužmigsiu niekaip, o, kad ir kaip vėlai užmingu, užteko šią vasarą kelis kartus žadintuvą užstatyt 9h, ir viskas, 9h ir prabundu, daugiau nebeįmanoma pamiegoti.(nekenčiu šito), tai ir vaikštau užtinęs... Nes užmingu ~1-2h vasarą, o prabundu 9h..

O šiandien ryte kažkas keisto buvo. :/ Prabundu, kaldros nėra, dingus. Pasirodo miegodamas nusinešiau į virtuvę. :D

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 08, 15:00

Blofeld., lunatikas esi? : D

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 09, 00:59

jei niekur nereikia, miegu po 10-12 valandų : D nu taip iki pietų ar ilgiau. jei reik, tai 6 valandas kokias, taip truputį skirias lol : D miegu su triusikais, galvą padedu ant pagalvės ir apsikloju antklode, ai dar paklodė, tai va, tokie įpatumai : D ai dar šiaip neišsimiegu, nebent parūkęs tada kai leliukas

Vartotojo avataras

Soldier

Patyręs forumietis

Kaunas.

16,221.64 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 11, 22:33

Be galo vertinu miegą. Bet kadangi dažnai tenka miegot palapinėj, ar ant žemės, tai įpratau miegoti prie įvairiausių sąlygų, svarbu būna pamiegot :D Būna, vasara, per stovyklas įprantu miegot nuo 4 ryto, iki 8 ryto, na, aišku, po kelių parų pasijaučia miego trūkumas. Dabar namie dėl to sunku užmigt.
Na, o per mokslo metus stengiuosi užmigt kuo ankščiau, nes reik keltis prieš 6. Dažnai būna sunku užmigt, reik valerijono ar pan. :D

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 12, 00:46

valerijono wtf : dD žiūrim reik įkalt 100....

Vartotojo avataras

darkman

Forumo gyventojas

39,602.17 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 19, 20:44

Vasaros metu miegu nuo 12-1h iki 11-12, bet rytais vis kas nors prikelia, tai namuose kalba garsiai, tai vaikai dauzo i krepsi. Reiks i darba, bus bauda keltis anksti. uztenka ir 8h miego, bet vistiek apsnudes bunu visa diena :D

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 27, 10:42

Purple_Sun rašė:Blofeld., lunatikas esi? : D

Gal. :D Tai prieš kelis metus išvis žiauriau buvo. Miegojau pirmam aukšte, prabundu 4h ryto antram aukšte, pas brolį lovoj :D

Vartotojo avataras

JAer

Įsijaučiantis

Vilnius

1,652.82 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 29, 02:05

Emmm... miegu gerai, bet mazai ;] vakare ar jau galima sakyti nakti 3h nakties netgi miegot nesinori. Bandau uzmigt, bet neina.. guliu kol po 2 val kzkr uzmiegu tik. Ryt anksti keliuos. Tai buna, kad miegu nuo 3iki6val. Aisq pora kartu netgi ir be miego likau. Buvo viskas kaip ir gerai.. bet ant vakaro greit luzau. Miegot nesinorejo.. bet nuovargis tai velniskas. Daznai miegu nuogas. Geriausia, tai pries miega nueit i salta dusa.

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 18, 21:49

Šiandien per psichologiją reikėjo įrašyti, kas man gyvenime svarbiausia? Parašiau: miegas.
Miegas miegas miegas. Negana to, kad pramiegame daugiau nei pusę savo gyvenimo, galėčiau ir dar daugiau pramiegoti (nors gal ir taip pramiegu) ir ne dėl to, kad mano gyvenimas nuobodus - priešingai - paprasčiausiai man labai patinka miegoti! Sapnai, ta minkšta lova ir visiškas atsipalaidavimas :up: Miegu ant spiralinės lovos, čiužinio normalaus neturiu. : D Teko miegoti ant dormeo, bet tik kelias dienas atrodė lyg koks stebuklas, nors aš pati ir beveik bet kur galiu miegot, bele patogu.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių