Diskusijos Grožis ir sveikata

Miegas

Vartotojo avataras

Dija

Forumo gyventojas

Kaunas

41,323.06 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 21, 19:10

pas tėvus esanti mano lova irgi su tuo dormeo čiužiniu, tai ir aš pritariu, kad iš tiesų belekaip gerai miegot ant jo :)) deja, čia tam Kaune, kai dabar gyvenu, tenka atsisakyt visų patogumų. o miegą aš taip pat dievinu, bet ne visada yra laiko jam :))

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2012 Spa 17, 22:55

miegu dažniausiai ant šono arba ant pilvo. ir man būtinai reikalinga didelė pagalvė, negaliu ant mažos miegot. dabar miegu jau su žiemine pižama, vilnonėm kojinėm, dviem kaldrom ir dormeo dekučiu ant viršaus. jau per šalta man :) o vasarą arba maikutė su šortukais, arba per didelė maikė, bet vilnonių kojinių vistiek neatsisakau. turiu 4 tokias pačias miegojimo kojinių poras :D žiauriai gerooos

Vartotojo avataras

Katcūkas1558

Įsijaučiantis

1,139.09 Lt

Standartinė » 2012 Lap 30, 21:48

Naktimis dažnai negaliu užmigti tai būna pervargus grįžtu namo ir miegot. Stengiuosi taip elgtis kuo rečiau, bet ne visada taip išeina. Taip kol turi kažkokį užsiėmimą ar šiaip reikia labiau susikaupti taip neima miegas, bet grįžus namo viskas. Galvoj tik miegas, miegas, miegas, miegas.

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2013 Sau 03, 19:47

dabar,kai atostogos,tai ismiegu iki kokios dvyliktos,kartais pirmos. atsikeliu,tai toks jausmas, kad miegojau prislegta kokiu akmeniu. matyt persimiegu. ;/

Vartotojo avataras

demencija

Lankytojas

329.00 Lt

Standartinė » 2013 Gru 02, 23:34

Miegui per parą stengiuosi skirti bent 7 valandas,kadangi kitu atveju jaučiuosi katastrofiškai. Bet kokybiškai miegoti galiu tik namie. Nemėgstu nakvojimų pas kitus žmones, nes tada TIESIOG neužmiegu arba užmigusi keliuosi mažiausiai 3 kartus. Oh well.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2013 Gru 03, 03:33

kai padirbau beveik 5 mėnesius naktim ir dienom,tai kažkaip lanksčiau miegu.Galiu ir po 1-3h pamiegot,galiu ir po 14.

Vartotojo avataras

aisteu0

Dalyvis

Wonderland

172.71 Lt

Standartinė » 2013 Gru 21, 07:56

Manau miegas yra labai svarbus norint normaliai funkcionuoti dienos metu. Galbut todėl aš tokia keista? :D
Miegoti galiu ant bet kokio čiužinio, tačiau negaliu miegoti ant plonos ar mažos pagavės.
Dažniausiai miegu su naktinukais, nepriklasomai nuo metų laiko, jei būna vėsiau, ploną užklotą pakeičia storesnis. :sweeet:

Vartotojo avataras

Sunnyday

Lankytojas

303.40 Lt

Standartinė » 2014 Bal 11, 11:15

O aš priešingai - negaliu miegot ant aukštų pagalvių, o sako kad ir nesveika, kaklas išsilenkia ir po to visokie stuburo skausmai kankina :cry:
Ir apskritai skaičiau, kad geriausios pagalvės yra tos, kur turi išgaubtą suformuotą atramą kaklui (nesvarbu, ar ant šono miegi, ar ant nugaros, jos reikia). Tai va ten visokios dormeo pagalvės už tai ir būna keistos formos :roll:

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių