Miegas
23 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
pas tėvus esanti mano lova irgi su tuo dormeo čiužiniu, tai ir aš pritariu, kad iš tiesų belekaip gerai miegot ant jo
-------------------------------------- miegu dažniausiai ant šono arba ant pilvo. ir man būtinai reikalinga didelė pagalvė, negaliu ant mažos miegot. dabar miegu jau su žiemine pižama, vilnonėm kojinėm, dviem kaldrom ir dormeo dekučiu ant viršaus. jau per šalta man :) o vasarą arba maikutė su šortukais, arba per didelė maikė, bet vilnonių kojinių vistiek neatsisakau. turiu 4 tokias pačias miegojimo kojinių poras :D žiauriai gerooos
Naktimis dažnai negaliu užmigti tai būna pervargus grįžtu namo ir miegot. Stengiuosi taip elgtis kuo rečiau, bet ne visada taip išeina. Taip kol turi kažkokį užsiėmimą ar šiaip reikia labiau susikaupti taip neima miegas, bet grįžus namo viskas. Galvoj tik miegas, miegas, miegas, miegas.
Manau miegas yra labai svarbus norint normaliai funkcionuoti dienos metu. Galbut todėl aš tokia keista?
![]() Miegoti galiu ant bet kokio čiužinio, tačiau negaliu miegoti ant plonos ar mažos pagavės. Dažniausiai miegu su naktinukais, nepriklasomai nuo metų laiko, jei būna vėsiau, ploną užklotą pakeičia storesnis. O aš priešingai - negaliu miegot ant aukštų pagalvių, o sako kad ir nesveika, kaklas išsilenkia ir po to visokie stuburo skausmai kankina
Ir apskritai skaičiau, kad geriausios pagalvės yra tos, kur turi išgaubtą suformuotą atramą kaklui (nesvarbu, ar ant šono miegi, ar ant nugaros, jos reikia). Tai va ten visokios dormeo pagalvės už tai ir būna keistos formos
23 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |