Įvairūs Studijos, mokykla

Dailės mokyklos

Vartotojo avataras

Pilkas

Įsijaučiantis

92.00 Lt

Standartinė » 2010 Gru 12, 17:37

Lankiau, galvojau piešti išmoksiu, menininko gyslelę savyje atrasiu, bet neišmokau ir neradau tai mečiau :D Labai jau neįdomu man ten būdavo, prikarsto kažkokių skarmalų fone, pastato kokį seną puodą ir manekeno galvą ir piešk tu visą tai valandą :piktas:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

aguon

Dalyvis

Kaunas

555.52 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2011 Sau 22, 23:32

Šiemet pradėjau lankyt Martinaitį.
Man labai patinka žmonės ir pati atmosfera. Mokytojai taip pat patinka, nors ne visi. O, kad jie išeina pusei pamokos kažkur, tai man nė kiek netrukdo, nes nemanau, kad jie turi sėdėt tas 2 valandas ir žiūrėt į tai kaip tu pieši. Užtenka to, kad jie ateina į pamoką, tau įpusėjus piešti ir pakomentuoja, pataria kaip ką daryti. :}

Vartotojo avataras

bulvike04

Lankytojas

Klaipeda

531.45 Lt

Standartinė » 2011 Gru 02, 21:05

Labutis, gal galite pabalsuoti uz mano 6 logo :love: :love: :love: ? http://gedminai.lt/naujas/balsuok-isrin ... geriausia/ buciau laaabai dekinga :lovegif: :lovegif: :hug:

Vartotojo avataras

agyness

Dalyvis

3,908.87 Lt

Standartinė » 2011 Gru 03, 12:42

Lankau. Penkta, prieš paskutinė klasė.
Gal tik šiemet šiek tiek pritingiu, bet šiaip patinka

Vartotojo avataras

Kolemie

Apšilinėjantis

Panevėžys

1,236.04 Lt

Standartinė » 2011 Gru 04, 17:07

Aš Panevėžio dailės mokyklą lankau. Tikriausiai įspūdingai neparuošia ši mokykla, bet lavina. Mokytojai gana skirtingi. Vieni leidžia daugiau pasireikšti, kiti mažiau. Bet man patinka ten. Geriau ten pieščiau nuo ryto iki vakaro, negu į paprastą mokyklą eičiau :D

Vartotojo avataras

Kvirli

Įsijaučiantis

870.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 07, 14:20

Lankiau-bet ne dėl to,kad man tai patiktų,bet tėvai vertė.Šiemet turėjo būti paskutniai metai,bet mečiau.Pas man kai mažas miestelis,tai ten išvis be ryšio,mokytojos ,,paplaukuosios'' visiškai.

Vartotojo avataras

green_snow

Aktyvus dalyvis

6,253.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 08, 14:24

Nesuprantu, kaip tėvai gali versti daryti tai ko nenori. ;P Mūsų meno mokykloje taip pat nemažai tokių, tai jie ten tik kankinasi patys ir mokytojus nervuoja. Jokios naudos iš to.

Vartotojo avataras

Emiliuks69

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

3,677.55 Lt

Standartinė » 2012 Bal 08, 15:50

Lankiau šiais metais. Klaipėdoje Brako. Nepatiko, kažkaip ne man. Palankiau apie 2 mėnesius jeigu nemažiau. Ėjau nes norėjau piešt normaliai išmokti, bet klydau. keistai ten. Vienas geras mokytojas buvo, mūsų auklėtojas kuris visą laiką bet kokį vaiką vadindavo ne "tu", bet "jūs".

Vartotojo avataras

Eweliniuks

Įsijaučiantis

Šiauliai

100.00 Lt

Standartinė » 2012 Bir 29, 17:34

Baigiau dailės mokyklą. Na nežinau. Buvo gerų dienų buvo ir blogų ten. Šiaip nesigailiu, kad lankiau ir pabaigiau. Buvo mintis mesti įpūsėjus, bet kažkaip persilaužiau save ir džiaugiuosi, nes paskutiniai metai buvo geriausi. Tik aišku kai jau pabaigiau turėjo atsirasti fotografijos pamokos. . Nesiseka man, nes myliu fotografiją ir, manau, būtų buvę neprošal pasižiūrėti ką ekspertas apie tai turi pasakyti.

Vartotojo avataras

Haiuri

Aktyvus dalyvis

22,750.59 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 07, 19:27

Baigiauuuuu prieš 2 metus, geri metai mokslo buvo, labai patiko, daryčiau ir daryčiau diplominius ;DDD

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių