Įvairūs Studijos, mokykla

Dailės mokyklos

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 01, 23:18

Gal kas lankot?

pas mane nuo 1 klasės mokykloj buvo po 6 dailes į savaitę,dabar kai mokysiuos gimnazijoj,tai + lankysiu jvdm.šiaip atrodo normaliai,visgi ne nemokamai,ir po 10 valandų į savaitę : O

--------------------------------------

Vartotojo avataras

bebop

Aktyvus dalyvis

Vilnius

3,218.31 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 02, 16:15

Čia tipo Vienožinskis? lankau. šiais metais jau trečioj klasėj. šiaip nieko gera mokykla, įdomūs labai mokytojai. Tik vat sąžiningas lankymas buvo tik 1oje klasėje. po to tai tingulys paimdavo tai dar kas. Plius namai arti tai vis vilioja namo. Bet girdėjau(na gal klaidingai) kad sunku lygtais patekt į Dailės akademiją ar kur ten po to ir mažina balus tiem kas lankė Vienožinskį. nu čia nesąmonė gal. Bet atseit dėl to, kad čia mokytojai prašo vaikų daryt ir piešt viską taip kaip jie nori ir neleidžia patiems pasireikšt. Šiaip taip ir yra galiu pasakyt. Jie grynai viską pasako ką daryt kur kaip ką piešt. na čia gal tik man taip nuomonė susidarė, bet iš esmės tai gera mokykla. :D

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 02, 17:47

jo,aš vienožinskį.Šiaip nesąmonė,kad tada į vda sunkiau priima,gi kaip tik lengviau turėtų

Vartotojo avataras

bebop

Aktyvus dalyvis

Vilnius

3,218.31 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 02, 18:27

jo. ten aplamai kažkokia nesąmonė padaryta. Jei jų toks požiūris tai kažkaip keista. Bet aš tiksliai nežinau. sakau ką girdėjau. o tai čia gandai tokie gaunas. reiktų pakalbėt su žmonėm kurie apie tai geriau nusimano. ;)

Vartotojo avataras

WhiteTie

Aktyvus dalyvis

Vilnius

14,622.85 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 16, 00:09

Kad po Vienožinskio sunkiau priima tai nesąmonė. Aišku, blogai, jei išdėsto viską ne taip, kaipyra reikalaujama VDA. Juk akademinis piešimas visur liks toks pats. Nieko nei pridėsi nei atimsi. O jei mokina normaliai, tai ir įstot didesbni šansai, nei nieko nelankiusiems. O dėl stiliaus primetinėjimo, tai net ir pas mus VDA dėstytojai labai stato į rėmus ir nieko čia nepakeisi (:

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 17, 22:02

Lankau..Visai nieko.Tik viena mokytoja išėjo tai kažkaip tuštoka,nes pas ją man labiausiai patiko :roll:

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 17, 22:12

lankiau kai buvau penktokas metus dailė, davė šiokį tokį supratimą ir užteks ;D

Vartotojo avataras

D0minyka

Įsijaučiantis

Šiauliai

3,247.28 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 18, 09:36

Aš nelankau,bet kai pagalvoji visai norėčiau.gal kada reiks pabandyt.;D

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 18, 13:21

Mano sesė lankys, po 8h į savaitę. Pirmadieniais ir trečiadieniais po 2h, o ketvirtadieniais po 4h. Žiauru. Lygtais kažkur 300Lt į mėnesį mokės.

Vartotojo avataras

Mimu*

Aktyvus dalyvis

6,491.15 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 18, 22:28

Lankau Martinaitį. Nu ką , visai nieko atrodo :]

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 19, 11:37

Nelankau,nors gal man praverstų. : )

Vartotojo avataras

-spychka-

Forumo gyventojas

Vilnius

2,443.62 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 19, 15:06

nezinau kaip jum, bet man vienozinskis nepatiko. na is pradziu nesupratau bet antram kurse isejau ten kur stipriai akademiskai desto [cia gal kam aktualu kas nori gerai pramokt piest akademiskai ne tik piesimo bet ir kompozicijos, braizybos, tapybos].
Nepatiko Vienozinskis tuo, kad duodavo destytojai uzduoti ir iseidavo pusei pamokos. Ateje viena kart per pamoka pasake ka pataisyt nueidavo ir viskas. O kaip taisyti, kokiu budu, nieko nesuzinojau...visikai nepadejo man ten, per metus jokios pazangos. Gerai tiem kas su talentu, o kas neturi gamtos dovanos tam sunkiau kai neparodo, nepaaiskina. Tam ten prazutis. Bet buvo gaila palikti sule nes draugiska atmosfera, visi menininkai. Bet dabar nesigailiu kad ja palikau.
Vat kai nuejau ten kur baigiau siais metais akademini piesima, ryskiai skiriasi kaip Vienozinskyje ir ten piesiau. Na tai cia jum sprest ten gerai ar ne...

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 19, 15:11

aha,man irgi nelabai patinka,kad išeina pusei pamokos.bet man bent jau pasako kaip pataisyt.O kur tu paskui išėjai?

Vartotojo avataras

Lisa*

Aktyvus dalyvis

Vilnius.

17,194.63 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 21, 16:07

Lankiau Vienožinskį, kažkada. Iš pradžių pas Vaitekaitę (sorry, jei suklysiu, labai seniai jau jos pavardę girdėjau), paskui metų pertrauka, nes mokykloj antra pamaina buvo, ir paskui vėl lankiau, tik nepamenu pas ką. Na, ką žinau. Mečiau, nes jaučiau, kad ne man dailė. Nei piešt kažkokio ten superinio talento turiu, nei noro ir jėgų išsėdėt žiūrint į vieną daiktą ir jį peckinant. Be to, mokytojai irgi nesuperiniai buvo. Ateina, prasieina per visą klasę, tada išeina kokiom 40 minučių. Ir taip visą pamoką. Nežinau, mokėjau bapkes tik už popierių, nes mokymas tai .. O dar viena priežastis, kodėl labai nenorėjau lankyt - dailės istorija. :shock: Dar mokytoja viską greitakalbe varydavo, ir po kažkokias parodas dar trankytis .. Velniop. : D žinoma, nieko blogo neturiu prieš Vienožinskį, tiesiog, mano pomėgiai ne tie, todėl mečiau. :]

Vartotojo avataras

-spychka-

Forumo gyventojas

Vilnius

2,443.62 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 21, 16:26

miisu rašė:aha,man irgi nelabai patinka,kad išeina pusei pamokos.bet man bent jau pasako kaip pataisyt.O kur tu paskui išėjai?

I papildomo ugdymo istaiga "Sviesokaita" :]]
va reiks sia savaite jei nepamirsiu uzlekt ten, destytoja nori pasimatyt su manim kaip man sekasi istojus ;DD

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių