Brick(2005)- nuo pat pradžių vyravo brandaus detektyvo atmosfera, kai sukausčiusi dėmesį sėdi ir nekantrauji sužinoti, kas nutiks toliau ir filmas pasirodė tikrai daug žadantis. Tačiau, kuo toliau, tuo daugiau atsirasdavo sulėtintų/pagreitintų scenų, šiaip detalių ne į temą ir visa tai suteikė filmui kvailumo.
Kvailas filmas pateikiamas labai rimtai. 6.
Šiandien žiūrėjau filmąLilja 4-ever.
Geras filmas, bet nuobodokas šiek tiek iš pradžių. Beje, patariu pažiūrėti, paremtas tikrai faktais, be to, apie lietuvę visgi, jau jos tikrą istoriją perskaičiau - iš tikrųjų nieko neregėto, nemažai aplink tokių mergų, kurios pačios lenda į vyrų kelnes ir įklimpsta vėliau prostitucijoje užsienyje. Vertinimas būtų 7/10
man vaidyba tokia šiaip sau pasirodė. tas pagrindinio veikėjo vaikščiojimas įsisiaubus į striukę (jei pameni) iš pradžių sukeldavo prunkštelėjimą, vėliau jau juokiausi, tiesiog labai kvaila atrodo, toks drąsuolis, o vaikšto, kaip nuskriausta maža mergaitė. Kovų vietos irgi nekažką, tie sulėtinimai, pagreitinimai, taip durnai atrodė. Žodžiu 8 mile - apskritai, mane žavi Eminemo istorija, filmas ganėtinai įdomus, įtraukiantis. 8. Project X - vakarėly tokiam norėčiau sudalyvauti, bet pats filmas nieko vertas apart visai gero garso takelio. 4
Chloe - nors žiūrėjosi lengvai, siužetas vystėsi sklandžiai, tačiau pati mintis visiškai neužkabino. Beje, mano manymu, pagrindinė aktorė buvo netinkama savo personažui. 5 Amelie - gražus, puikiai nuteikiantis filmas ‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |