Įvairūs Mistika

Lucid Dreaming

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2011 Lap 15, 08:55

Slaidas rašė:As apturejau pirma lucid dreama ir kas svarbiausia, kad be miego paralyziaus. Stovejau parduotuvei ir supratau, kad sapnuoju paskui visas prekes maciau ryskiai tik kainos kito tarsi is lcd ekranu. Bandziau sukurti energijos kamuoliuka tarp ranku ir nugrimzdau i paprasta sapna.

slaidas kam tau tie energijos kamuoliai sapne kai gali visa kamehame sukurt? :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

adeade

Aktyvus dalyvis

444.96 Lt

Standartinė » 2011 Lap 19, 20:05

Man pasitaiko taip, kad aš sapnuoju ir tai suprantu, galiu tuo pasinaudoti. Pavyzdžiui padarau ką nors ne taip arba apsijuokiu, tai tiesiog mintimis atsuku sapną atgal ir viskas prasideda iš naujo. :-) man patinka taip sapnuoti :-) arba dar kartais tiesiog imu įsivaizduoti, kad skrendu arba plaukiu arba teleportuojuosi ir man tai pavyksta. Bet sąmoningai niekada nesistengiu tokių sapnų sapnuoti, kartais savaime taip nutinka. :-)

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Kov 22, 19:35

siandie ss pirma sapnavau: neisivaizduoju kaip bet pas mane i galva atejo klausimas: ar as sapnuoju? Ir tada kazkur is pasamones atejo atsakimas: tai ne bl**! Tai kai supratau kad sapnuoju buvau masinoj ir kazkaip atsimines chronokineze suletinau laika... Geras jausmas buvo... Tada liktai masina atsitrenke i kita ir as vel panirau i paprasta sapna... ^_^

Vartotojo avataras

Sunset

Dalyvis

Vilnius

38.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 06, 22:58

Man yra pavykę keletą sykių, bet geriausia kai vidurį košmaro susigaudai ir pradedi savo sapną. :D

Dar ankščiau bandydavau naudoti tam tikras technikas, bet asmenšikai man nelabai sekėsi :( . Jei kam įdomu galit pasiskaitynėti :-) http://lucid.lt/

Vartotojo avataras

Eweliniuks

Įsijaučiantis

Šiauliai

100.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 23, 20:45

Šiaip lucid dreaming yra tikrai įdomus dalykas, bet aš truputį bijau bandyti.. Kiek teko kalbėti su žmonėmis, kuriems pavyko bent trumpai valdyti savo sapnus, tai geriausias būdas suprasti, kad sapnuoji, yra su šviesa. Reikia tiesiog įprasti porą kartų išjungti įjungti šviesą ir tai daryti kuo galima dažniau per dieną ir sapne tada tai išeis automatiškai, tik ten šviesa neįsijungs. Tada suprasi, kad sapnuoji. Ir prasideda pati sunkiausia dalis (kartoju, kad dabar rašau, ką man pasakojo žmonės). Dažniausiai žmogus išsigasta, supratęs, jog sapnuoja. Ir tada arba pabundi neperžengęs šios ribos, arba pavyksta suvaldyti baimę ir sapnas tęsiasi toliau ir tu gali jį kontroliuoti. Yra ir dar vienas variantas. Tu nepabundi, tačiau atrodo, kad nebevaldai sapno. Tačiau tavo pasamonė jį vis dėlto valdo. Dažniausiai dėl pajustos baimės prasideda košmarai, o tu esi sapne iš kurio negali ištrūkti. Negali jo pabaigti. Įsivaizduokit jūs esat ilgiausiai įstrigęs košmare, kuriame pasirodo visos didžiausios baimės. Tai tikrai gali paveikti žmogaus psichiką. O kadangi paskutinius metus sapnuoj vien košmarus, kurie darosi vis baisesni ir baisesni, nenoriu rizikuoti bandydama sapnuoti sąmoningus sapnus..

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2012 Geg 24, 15:50

Rizika? Kokia dar rizika? Jokių baimių ten nėra, paprasčiausiai toliau tęsiasi sapnas. Na jei kas ir trukdo Tau, nebent TU. Eh, ta baimė...

Vartotojo avataras

Taujankas

Įsijaučiantis

Kėdainiai

1,333.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 24, 22:39

Košmarai pasireiškia patiriant stresą gyvenime ar kažkokių baimių turi.patarčiau nemiegoti galva į pietus,bent jau man košmarai garantuoti .reikia medituoti o dar geriau melstis pradėti. ,
samoningame sapne, Padeda nuo visokių baisybių ištartas Jėzaus vardas ir malda.man jau net pabodo tokie sapnai samoningi.
Bet baimė yra didžiausia kliūtis sapnuoti s.s.
Menkiausias išgastis s.s. Ir tu jau pabudęs todėl nerimauti neverta.

Vartotojo avataras

marcys

Įsijaučiantis

Leipalingis

3,178.66 Lt

Standartinė » 2012 Geg 26, 23:52

Vieną kart ir man taip pasisekė - tikrai nuostabus dalykas.

Sapnavau, kad einu gatve ir sutikau vieną panelę, kuri man kažkada pasakojo apie tokius sapnus, kuriuos gali valdyt. Ir iškart prisiminiau, kad sapnuoju! Šoviau į viršų, skraidžiau, vaizdai buvo baisiai nerealūs, suvalgiau daug ledų, o pats sapnas buvo GTA stiliaus: bėgau nuo policijos už pavogtą automobilį ir viršytą greitį, jiems nepavyko pagaut manęs - nes sakiau sau, kad nepagaus. Sapnuose taip būna - ko labiausiai bijai arba labiausiai nori, tas ir nutinka :)

PS: Suvokt, kad sapnuoji, yra nepaprastai sunku. Tiesiog beveik neįmanoma prisimint, kad tu miegi ir sapnuoji, kiek žinau, reikia labai lavinti atmintį.

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2012 Geg 28, 16:56

Nu matai, jei bėgai nuo policijos, reiškia tave įtraukė sapnas atgal :D Nes būtum supratęs, jog nėra reikalo nuo jų bėgt, vistiek sapnuoji, ir nieko tau nepadarys.

Vartotojo avataras

ExStaZy

Apšilinėjantis

Kedainiai :]

1,012.16 Lt

Standartinė » 2012 Bir 04, 20:07

Bet tai kiek suprantu OBE ne daug skiriasi nuo LD.

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Bir 04, 20:47

Taip

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2012 Bir 04, 22:32

ExStaZy rašė:Bet tai kiek suprantu OBE ne daug skiriasi nuo LD.

Ne

Vartotojo avataras

Taujankas

Įsijaučiantis

Kėdainiai

1,333.00 Lt

Standartinė » 2012 Bir 04, 23:24

Skiriasi sąmoningumu. Per Obe esi sąmoningesnis net labiau nei kūne dienos metu .ld. Ar s.s pritemusi sąmonė būna nepastovi.

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių