Lucid Dreamingdazniausiai mano samoningi sapnai trumpi, bet zinau metodu, kurie turetu prailginti toki sapna jei jauciates kad jis dingsta pvz:
1,jei jauciate kad samoningas sapnas nyksta atidziai isiziurekite i viena obijektą ir stenkites j ryskiai matyti 2.sukites aplinkui kiek tik galima greiciau 3. gulkites ant zemes Sendien turejau samoninga sapna ir norejau kumsciu pralauzti siena. Is pirmu dvieju smugiu nepavyko paskui suplojau rankomis ir sakiau kažką panasaus i: na dabar pralausiu, IR PRALAUZIAU! Po to ta siena tiek sugriuvo kad pro ja visas pralindau, bet veliau pajauciau kad sapnas nyko ir atsibudau. Naudoju plojima, kad efektyviau pildyciau savo norus samonigame sapne.
Pagaliau susapnavau. Visų pirma aš pasakiau, kad sapnuoju ir tik po to pažiūrėjau į savo rankas. Jos buvo mažos ir ištampytos. Tada užsimaniau skraidyti, pakilau, bet kažkokia baimė buvo tai nusileidau. Dar kažką veikiau, bet nelabai atsimenu. Pamenu, kad ilgokai suvokiau, jog sapnuoju, bet sapnas baigėsi tuo, jog vėl pradėjau sapnuoti paprastai.
As apturejau pirma lucid dreama ir kas svarbiausia, kad be miego paralyziaus. Stovejau parduotuvei ir supratau, kad sapnuoju paskui visas prekes maciau ryskiai tik kainos kito tarsi is lcd ekranu. Bandziau sukurti energijos kamuoliuka tarp ranku ir nugrimzdau i paprasta sapna.
siandien pavyko susapnuot samoningu sapnu. nustaciau laikrodi kad skambetu 5 ryto (mano metodas buvo toks, kad atsikeles 5 ryto nustatyciau laikrodi skambet 7 ryto, nueit miegot ir tarp 5 ir 7 valandu susapnuot samoningus sapnus) ir pries tai uzmerkiau akis ir mintyse pasakiau sau:"turesiu samoningus sapnus..." ir nusprendziu kokioj aplinkoj samoningi sapnai galetu prasideti (pasirinkau savo kambari). Pats atsibudau kazkur apie 4:40 ir nustaciau laikrody , kad skambetu 7 valanda ir vel uzmigau . Metodas pavyko ir pabuvojau net keliuose samoninguose sapnuose
![]() ‹ Įvairūs ‹ Mistika |