Orai ir nuotaikų kaitos
12 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
o aš kaip tik būnu labai apsnūdus ir nesusikaupiu.. šiaip orai daro didelę įtaką nuotaikai: kai saulė šviečia, iškart linksmiau, žvalesnė jaučiuosi ir linksmesnė:d na, o kai lyja, nesinori nieko daugiau,kaip tinginiaut savo kambary ir nekelt kojos iš namų :d kai saulė šviečia, tokia pavasarinė, lauke ne taip jau ir šilta, bet ji vistiek tiesiogiai kaitina, va tada siaubingai jaučiuos. niekur sau vietos nerandu ir kažkaip taip vis nekokia savijauta. o lyjant lietui man taip gera, tokia galbūt labiau savim pasitikinti esu, nežinau, nemoku pasakyt : D ir dar, kai sausas oras, žymiai blogesnė savijauta, negu esant drėgnam. tiesiog negaliu pakęsti sausrų ir šiaip sausų dienų.
Orai turi įtakos mano nuotaikai. Dažniausiai, kai lietinga, apsiniaukę, norisi ramybės, atgyja prisiminimai, žodžiu, pasiduodu melancholijai ir nostalgijai, mėgaujuosi savo vienuma, įsijungiu mylimos muzikos. Pasaka, bet tik tada, jeigu toks oras nesugriauna kokių nors planų, išvykų ir pan. Na, o saulėtas oras skatina kažką veikti, nebūti namuose. Jei būna bloga nuotaika, išlindusi saulutė visada ją pataiso. Tiesa, buvo toks gyvenimo etapas, kai galėjau jaustis gerai tik, kai lauke būdavo pilka ir lietinga, negalėjau pakęst saulėtų orų. Na, bet dabar jau viskas praeity
12 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |