Diskusijos Gyvenimas

Orai ir nuotaikų kaitos

Vartotojo avataras

Simonna

Aktyvus dalyvis

Kaunas

6,188.45 Lt

Standartinė » 2012 Bal 19, 19:44

Ar jums orai turi kažkokios įtakos nuotaikų kaitai? Jei taip tai kokios?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2012 Bal 19, 21:38

Turi. Mokykloj būnant, kai tamsu ir lyja lietus, susikaupiu, ir lengva mokytis būna tą pamoką. :D

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2012 Bal 19, 22:52

Kažkaip iš pradžių perskaičiau "Orgijų ...", bet čia jau matyt ką norėjau matyt...
Jei į temą - mėgstu lietingas, apsiniaukusias dienas - tada aš laimingas :) Visus veikia orai, tik labai jau skirtingai

Vartotojo avataras

Emiliuks69

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

3,677.55 Lt

Standartinė » 2012 Bal 20, 07:13

Nuotaiką oras mano nelabai veikia, bet jeigu būna toks prastas tai tingiu viską daryti ir noriu eit tik pamiegot.

Vartotojo avataras

chilly

Forumo gyventojas

Kaunas

2,481.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 21, 01:47

Blofeld. rašė:Turi. Mokykloj būnant, kai tamsu ir lyja lietus, susikaupiu, ir lengva mokytis būna tą pamoką. :D

o aš kaip tik būnu labai apsnūdus ir nesusikaupiu..
šiaip orai daro didelę įtaką nuotaikai: kai saulė šviečia, iškart linksmiau, žvalesnė jaučiuosi ir linksmesnė:d na, o kai lyja, nesinori nieko daugiau,kaip tinginiaut savo kambary ir nekelt kojos iš namų :d

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2012 Bal 21, 13:09

Keiciasi nuotaikos, dar ir kaip. Dazniausiai del lietaus, kai lyja visada jauciuosi super mieguista, irzli ir pykstu ant visu. kol kas neradau kaip tai butu galima pataisyti :(

Vartotojo avataras

Insane.

Aktyvus dalyvis

6,703.44 Lt

Standartinė » 2012 Bal 29, 22:22

Man nuotaikų kaitos nepriklausomai nuo oro. Na, bet šiaip būna, kad niūrus oras tai ir nuotaika panaši.

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 30, 14:27

jo pastebėjau,kad yra. atšilus ant judesio pramuša : D

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2012 Bal 30, 21:49

keičiantis oram, ypač ryškiai, kai vieną dieną lb šalta, kitą karšta ar panašiai, žiauriai nuotaika nepastovi būna :D bad thing

Vartotojo avataras

akvichu

Lankytojas

Klaipėda

148.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 04, 15:54

kai saulė šviečia, tokia pavasarinė, lauke ne taip jau ir šilta, bet ji vistiek tiesiogiai kaitina, va tada siaubingai jaučiuos. niekur sau vietos nerandu ir kažkaip taip vis nekokia savijauta. o lyjant lietui man taip gera, tokia galbūt labiau savim pasitikinti esu, nežinau, nemoku pasakyt : D ir dar, kai sausas oras, žymiai blogesnė savijauta, negu esant drėgnam. tiesiog negaliu pakęsti sausrų ir šiaip sausų dienų.

Vartotojo avataras

Sunset

Dalyvis

Vilnius

38.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 10, 23:05

Dazniausiai per lietu aptingstu, o kai silta norisi pasportuoti. :P

Vartotojo avataras

Baigtė

®espect

Reykjavik

3,504.31 Lt

Standartinė » 2012 Bir 11, 21:37

Orai turi įtakos mano nuotaikai. Dažniausiai, kai lietinga, apsiniaukę, norisi ramybės, atgyja prisiminimai, žodžiu, pasiduodu melancholijai ir nostalgijai, mėgaujuosi savo vienuma, įsijungiu mylimos muzikos. Pasaka, bet tik tada, jeigu toks oras nesugriauna kokių nors planų, išvykų ir pan. Na, o saulėtas oras skatina kažką veikti, nebūti namuose. Jei būna bloga nuotaika, išlindusi saulutė visada ją pataiso. Tiesa, buvo toks gyvenimo etapas, kai galėjau jaustis gerai tik, kai lauke būdavo pilka ir lietinga, negalėjau pakęst saulėtų orų. Na, bet dabar jau viskas praeity :-)

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių