Įvairūs Mistika

Psi galios

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Bal 20, 23:05

Cia ta tema jau senai cia ir tu tik dabar ja pamatei? ^_^ paskirties tikslios nera. Tu ja pats turi sugalvoti Pvz.: pjaustit koki poperiu, gydit zaidzdas, judint daiktus, ir taip toliau. Viskas priklauso nuo tavo vaizduotes aisku reikia praktikos ir nemazai kad visa tai padarytum ^^

--------------------------------------

astropasaulis

Apšilinėjantis

1,426.32 Lt

Standartinė » 2012 Bal 21, 11:31

wolfing, tik jau nereikia pradėti žeminti kitų. Aš apskritai užsukau į šį forumą tik dėl astralinių kelionių, ieškodamas per google. Todėl ir net nežiūrėjau iki šiol kitų temų. O, kas dėl to psi kamuolio, tai realiai atrodo, kad dar labiau neįmanoma negu astralinė kelionė :|

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Bal 21, 13:20

nu as jau nebandau nieko zeminti. ^^ sukurti kamuoli yra daug lengviau nei patekti i astrala. Kamuoli dazniausiai pavyksta sukurti is 1 karto tik aisku jis nebus toks stiprus, neskleis sviesos ir tikrai nepamatysi jo, bet jausi siluma/salti, magnetinius laukus. man kamuolys susikuria po 5sek. kai pradedu, bet jis tada buna laaaabai silpnas ir vos jauciamas. Cia reikia praktikos.^^

Deividas270

Aktyvus dalyvis

2,853.82 Lt

Standartinė » 2012 Bal 21, 19:29

ir negalima pamirsti, kad kuri kamuoli, nes buna, kad po kokios minutes mintys ne ten nukrypsta.

Vartotojo avataras

Domk3

Dalyvis

Garliava

1,618.62 Lt

Standartinė » 2012 Bal 21, 20:12

Aš tai kai sukuriu kamuolį tai šilumos ar šalčio nejaučiu, tik magnetinį lauką. Čia silpnas? gal kažką blogai darau?

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Bal 21, 20:46

o gal tu vizualiuoji kad tavo kamuolys nei siltas, nei saltas?

Vartotojo avataras

Domk3

Dalyvis

Garliava

1,618.62 Lt

Standartinė » 2012 Bal 21, 21:35

Nu ištikruju tai nesenai sužinojau kad taip reikia daryti.

baxiusz

Lankytojas

135.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 26, 21:17

Sveiki ,as cia naujokas ,nes si tema priverte mane uzsiregistruoti :D
Taigi man pavyksta sukurti psi kamuoli(bent jau man taip atrodo) , bet yra viena problema. Nezinau kodel bet man sunku uztildyt vidini balsa delto sunku vizualizuoti, kad imu energija is aplinkos, tad energija imasi is manes, as nusilpstu,norisi miego ,šiek tiek skauda galva. Tai kaipgi nutildyt ta balsa ar geriau ismokt visualizuoti?

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Bal 26, 21:45

hmmmmm... Pabandyk medituoti. Jei tai darysi kiek viena diena GAL ir per savaite pavyks greiciau nutilditi mintis ^^. As savo mintis (beveik) laisvai galiu nutilditi savo mintis ( po to pradejau stebeti savo mintis ir pastebejau kad dazniausiai nieko negalvoju). Man anksciau budavo kad vakare kai kaupdavau kamuoli mintyse budavo muzikos zodziai kokie nors. Po to nebekaupiau kamuoliu kad atsistatytu mano energija ir blaiviau galeciau galvoti ^^

Trumpiau tariant pradek medituoti, daryk kvepavimo pratimus kurie didina/atstato energija ir po kurio laiko turetu pradeti geriau sektis sioje srityje ^_^
Paskutinį kartą redagavo wolfing 2012 Bal 26, 21:48. Iš viso redaguota 1 kartą.

astropasaulis

Apšilinėjantis

1,426.32 Lt

Standartinė » 2012 Bal 26, 22:20

O tai panašiu principu yra ir gydoma rankomis? Ar aš čia kažką painau? :shock:

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Bal 26, 22:46

nelabai supratau tavo klausima... Bet su tais kamuoliais galima gydit zaizdas ir nenaudojant kamuoliu turetu pavykt gydit... Galiu as cia bandyt rasyt kazka bet tikrai nelabai supratau klausimo ir taip galiu visai nuklyst i pievas^_^

astropasaulis

Apšilinėjantis

1,426.32 Lt

Standartinė » 2012 Bal 26, 23:06

wolfing, aš turėjau omeny tai, kad kaupdamas rankose energiją, neformuoji psi kamuolio, o energiją panaudoji gydant ar kam nors kitam.

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Bal 27, 07:51

naaaa... Kamuolys yra ''lankstesnis'' negu pati energija, bet speju kad turetu kazka padaryt ir pati energija...

baxiusz

Lankytojas

135.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 27, 20:09

wolfing rašė:hmmmmm... Pabandyk medituoti. Jei tai darysi kiek viena diena GAL ir per savaite pavyks greiciau nutilditi mintis ^^. As savo mintis (beveik) laisvai galiu nutilditi savo mintis ( po to pradejau stebeti savo mintis ir pastebejau kad dazniausiai nieko negalvoju). Man anksciau budavo kad vakare kai kaupdavau kamuoli mintyse budavo muzikos zodziai kokie nors. Po to nebekaupiau kamuoliu kad atsistatytu mano energija ir blaiviau galeciau galvoti ^^

Trumpiau tariant pradek medituoti, daryk kvepavimo pratimus kurie didina/atstato energija ir po kurio laiko turetu pradeti geriau sektis sioje srityje ^_^

o mantros padetu?

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Bal 27, 21:51

kiek zinau mantra yra kazkoks zodizis/zodziu junginys kuris padeda lengviau atsipalaiduoti ir lengviau sukoncentrauoti... O kuria prasme tu cia nori suzinoti ar mantra pades? Beja gal truputi dazniau prisijunk ^^

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių