Įvairūs Mistika

Psi galios

mtstank98

Lankytojas

145.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 05, 18:23

Wolfing, ar esi pasiekes kazkokius vizualius rezultatus? T.y. kad matytusi energija pvz. psy ball arba elektrokinezes ziezirbas? kiek laiko praktikuoji? Ka patartum pradedant? kiek laiko medituot ir pns.?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Bal 05, 18:50

ne, nesupasiekes kokiu nors matomu rezultatu, bet vizualacinu esu. Jei gerai atsimenu rasiau kad beveik nieko nepraktikuiju nebent karta i savaite kamuoli pakuriu. Patarciau nuo pagrindu pradet. Gali ir nemedituot jei jauti kad to nereikia, bet as patarciau medituot bent 5min(dazniausiai raso kad medituot 5-30 min), to reikia todel kad nutylditum savo mintis ir kad paliktum iskelta tik 1-savo nora padaryt kažką

mtstank98

Lankytojas

145.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 05, 18:54

Wolfing, tarkim ka man reiktu dabar daryti, kaip pradeti viska? Tarkim elektrokineze? zingznis po zingzio parasyk, jei nesunku :)

Vartotojo avataras

Taujankas

Įsijaučiantis

Kėdainiai

1,333.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 05, 19:00

Mano pažystamas medituodavo 15h per parą :D BUvo pasinęšes ant šitn reikalo beje jis trėjo mokytoją. Pasiekė tokių rezultatų beveik kaip kulagina.šiaip siekė levitacijos bet teko nutraukti praktikas dėl laiko stokos:)

Vartotojo avataras

Taujankas

Įsijaučiantis

Kėdainiai

1,333.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 05, 20:32

Aktyvi tema tai čia ir įkelsiu :)

http://formaliosnaujienos.blogspot.com/ ... i.html?m=1

paskaitom

mtstank98

Lankytojas

145.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 05, 22:49

kaip manote tikras? :)

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Bal 06, 00:48

taip ^_^

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Bal 06, 01:10

nu ka elektrokineze tai manipuliavimas elektra. Praktikuot ja galima taip: atsiguli ir vizualiuoji kad kad tu isielektrini, kibirkstis sprogineja viduje ir isorejo jei iseina isgirsk ir pajausk kaip jos sprogineja. Elektros kamuoliukas: nu tiesiog sukuri psi kamuoli, o tada ''idedi'' elektros kibirksciu arba tiesiog kuri gryna elektros kamuoli, bet ir vienam ir kitam kamuoliukui sukurti reikia but issielektrinusiam(isimtis: imti elektra is kokio nors daikto pvz.: televizorius, kompiuteris). Dar vienas dalykas as nesakau kad reikia daryti tiksliai kaip parasiau. As tik duodu minciu kaip galima vizualiuot, o vizualiacija yra pats svarbiausias dalykas. ^_^

patingejau truputi rasyt -_-. Gal rytoj/poryt parasysiu normaliau jei reikes
Paskutinį kartą redagavo wolfing 2012 Bal 06, 01:11. Iš viso redaguota 1 kartą.

mtstank98

Lankytojas

145.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 06, 13:38

Na man kazkaip neisivaizduojamas tas elektros kibriksciu garsas. Taip siandien vis dar reik. Skaiciau kituose forumuose, bet nieko neiseina. :)

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Bal 06, 16:25

gal esi kada nors perbraukes ranka per ekrana televizorio kuris buvo katik ijungtas? Nezinau (ir neidomu) kodel bet jie isielektrina. jei iskart perbraukes prisiliestum prie metalo tave nutrenktu(ir isgirstum kaip nutrenkia). jei pasizetum is arciau, is sono ir ten kaip susiliecia pamatytum kibirksti. Gal kiek nors padejau...

mtstank98

Lankytojas

145.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 06, 16:33

Tai isivaizdavimas yra viskas ko reikia? Man vien tos kibirkstys einancios is ranku atrodo neimanomos.

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Bal 06, 18:07

mtstank98 rašė:Tai isivaizdavimas yra viskas ko reikia?

reikia neisivaizduoti, o vizualiuoti.
Man vien tos kibirkstys einancios is ranku atrodo neimanomos.

keisk mastima bent truputi.^_^ viskas apie ka mes snekam sioj temoj moksliskai neimanoma, bet beveik niekas mokslu cia nesiremia. Taigi tikek ir tau pavyks ^_^

mtstank98

Lankytojas

145.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 06, 18:18

bent kokia uzuomina butu, kad man pavyko kazkas ir iskart viswa nuomone pasikeistu.

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2012 Bal 06, 18:54

Ką norėčiau pasidalinti, tai nauja psi manipuliavimo būdą, tobulesnį būdą ^_^

Yra du būdai: pirmasis tai mum žinoma vizualizacija. O antrasis tai tiesiog vilimasis. Vietoj to, kam vizualizuotum kaip kaupi kamuolį, tu tiesiog jį iškart vizualizuoji sukauptą ir viliesi, kad jis tankus ir t.t vietoje to kad vizualizuotum kaip jis tvirtėja, tu tiesiog lauki iškart tvirto. :-)

Skaičiau per mytelekinesis.com "visualisation vs willing" kažkas panašaus.

Kai aš taip dariau taip pastebėjau, kad kamuoliai, tiksliau kūbai tvirtesni ir greičiau susikaupia. Kūbai, man labiau nei kamuoliai patinka ^_^.

www.mytelekinesis.com/visualizing-vs--w ... rosis.html

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Bal 06, 19:17

mtstank98 rašė:bent kokia uzuomina butu, kad man pavyko kazkas ir iskart viswa nuomone pasikeistu.

Todel bandyk kaupt psi kamuoli o ne iskatro prie electrokinezes eik... Tikek savimi, nepasiduok po keliu nelaimingu bandimu, nepaluzk ir tau viskas pavyks
Paskutinį kartą redagavo wolfing 2012 Bal 06, 19:18. Iš viso redaguota 1 kartą.

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių