LediniaiMan vienas toks žmogus neperseniausiai pasakė: 'Eiik gi ledukas esi ko tau nervintis' bet tai taaaiip mielai nuskambėjo tada. Čia ko gero priklauso dar nuo to kaip sako. Kad nebūtų maždaug 'ė. žieek. koks ledas vaikšto' taip nu tai baisiai skamba.
O šiaip pati gana prieš tokias 'sąvokas' esu ir geriau sakau: Kaiii gražumo ;o arba tiesiog kooks gražuuus.
Iš pradžių noriu pasakyti, kad pati nevartoju žodžio ledinis. O jei kalbant koks turėtų būti tas idealus (ledinis) vaikinas, tai svarbiausia rudos akys!!!, už mane aukštesnis bent 10 cm., tamsių plaukų, rudo gymio, turintis savo stilių, apsirengęs skoningai. Turėtų būti labai graži šypsena, traukianti akį. Na žinoma dar ir tvirtas kūnas- pranašumas. Turėtų būti prisižiūrintis, skaniai kvepėti. Dar turėtų spinduliuoti mielumu ir draugiškumu, būti drąsus, bet kartu ir paprastas, neišsišokantis.Va toks tas ledinis ledinis vaikinas, bet nesakau, kad tik tokie man tetinka. Tobulybių nėra, taigi čia tik pasvajojimai,gyvenime retai kada tokių būna. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

Turėtų būti