Tiek paneles, tiek vaikinai daznai vartoja si termina. Na tai pagalvojau, kad butu idomu is kiekvieno isgirsti kas jums yra tas "Leeeeedas" ? Koks vaikinas butu ledinis? O kokia mergina Ledine?
LediniaiDaznai turbut girdim tokius pasisakymus "Oooo ledas praejo" arba "Sita tai ledine"
Tiek paneles, tiek vaikinai daznai vartoja si termina. Na tai pagalvojau, kad butu idomu is kiekvieno isgirsti kas jums yra tas "Leeeeedas" ? Koks vaikinas butu ledinis? O kokia mergina Ledine? -------------------------------------- Rekomenduojam :) --> Mano dėmesį visada atkreipia tikrai stiliovi, gražūs vaikinukai.
Juk visada pirmą kartą pamačius žmogų iškart žiūri į tai kaip jis atrodo, veidas, drabužiai, eisena. Bendravimas jau būna gerokai vėliau. Tai vat. Aukšti, stiliovi, gražūs, kvepiantys (x DD) tai ledovi. Pries pora metu buvau vienam tuse, na ir ka kaip priklauso visi jau smagus, ir prasidejo tokios linksmos kalbos, viena tikrai grazi mergina sako: "Davai bernai pasakykit kokia yra ledine pana? Kur yra skirtumas tarp grazios ir ledines?" Vienas bachuriukas atsisuko i ja, atsigere ir sako: "Ledine pana yra ta i kuria ziuri ir galvoji kad ji nesika"
Tai cia turbut isimintiniausias prikolas apie tuos visus ledukus, realiai buvo tikrai smagu po situ zodziu.
Nevadinu savęs intelektuale. Tiesiog aš nepratus šnekėt šitaip. Tai ką dabar man daryt? O jei nešneku, man vadinas ir nereikia. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |