Diskusijos Grožis ir sveikata

Dietos

Vartotojo avataras

kavamanija

Patyręs forumietis

Autostrada Vilnius- Panevėžys

54.00 Lt

Standartinė » 2012 Kov 15, 19:14

Buvau prisiskaičius visokių dalykų apie kraujo grupes, pagal mano kraujo grupę turėčiau vegetarė ir vos ne veganė būt :cha: tai pabandžiau mėnesį nevalgyt mėsos, išskyrus vištieną (2/3k per savaitę) per mėnesį 6kg neliko. :) bet neprisiversčiau visam laikui taip, per daug pats mano organizmas šaukia "duok man mėsos" :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2012 Kov 15, 19:27

Ir man, pagal mano kraujo grupę tipo sveika nevalgyti mėsos, bet tikrai negalėčiau. Nebent per prievartą nevalgyti kokias 2 savaites. : D

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2012 Kov 15, 20:53

Aš va per keturis mėnesius esu 12kg minuse.Valgau viską. :D

tai pabandžiau mėnesį nevalgyt mėsos, išskyrus vištieną (2/3k per savaitę) per mėnesį 6kg neliko.

tai tiesiog dėl to,kad skrandžiui buvo lengviau virškinti maistą ir apskritai gal mažiau suvalgydavai. ;) Būtų greičiausiai nustojęs krist dar po kokio mėnesio ar mažiau.

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2012 Kov 15, 22:59

kavamanija rašė: mano organizmas šaukia "duok man mėsos" :D

Oi tu išdykėle, Dominyka. Mėnesį be "mėsos" buvai?? (shy)

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2012 Kov 16, 19:07

Jei žinot, kad numetusios priaugsit atgal, tai kam išvis kankint tą organizmą?

nežinau kaip kitos, bet aš laikiausi kažkada,nes galvojau,jog pavyks nuo dietos prie normalios mitybos pareiti palengva(ko pasekoje svoris negrįžtų) bet nepavyko. ;)
arba tiesiog sumažinti porcijas.

genialumas slypi paprastume ^^

Vartotojo avataras

kavamanija

Patyręs forumietis

Autostrada Vilnius- Panevėžys

54.00 Lt

Standartinė » 2012 Kov 18, 20:49

Vykst rašė:Oi tu išdykėle, Dominyka. Mėnesį be "mėsos" buvai?? (shy)

:kill: :cha: eik iš čia.

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2012 Kov 24, 15:46

mastau nepagailėt litų gal varit pasidarit VEGA testą, maisto netoleravimo tą pagal kraują ir t.t. įdomu kką parodytų ;d sakys no meat, no candies : (

Vartotojo avataras

Eglė.

Įsijaučiantis

Harlow.

1,712.28 Lt

Standartinė » 2012 Spa 27, 15:54

Aš per du metus atsikračiau nereikalingo svorio darant pratimus namie, sumažinus maisto porcijų kiekį ir nevalgant vakare nuo 18 val. Neatsisakiau saldumynų, kadangi juos dievinu - gyvenu tik kartą, nenoriu atsisakyti malonumų. Taipogi atsisakiau mėsos - po mėnesio pertraukos mėsos visiškai nenoriu, bet esu priversta valgyti šiek tiek mėsos bent kartą per savaitę dėl geležies kiekio kraujyje (valgau tik jautieną). Kad išlaikyti dabartinį svorį darau jogos pratimus, jie ne tik padeda deginti kalorijas, bet ir atpalaiduoja. Jokios specialios dietos nesilaikau, nebūtina.: )
Niekada nepalaikiau 'drastiškų' dietų - save mylint nereikia savęs naikinti.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2012 Spa 27, 17:42

sumažinus maisto porcijų kiekį ir nevalgant vakare nuo 18 val.

Jokios specialios dietos nesilaikau, nebūtina

mitybos sureguliavimas ir yra dieta,kaži kodėl visi iškart galvoja,kad dieta lygu badavimas.

Vartotojo avataras

Eglė.

Įsijaučiantis

Harlow.

1,712.28 Lt

Standartinė » 2012 Spa 27, 18:28

Badavimo neminėjau, o dietos laikiausi kai norėjau atsikratyti antsvorio. Paminėjus, kad dabar specialios dietos nesilaikau, turėjau omeny, jog šiuo metu man jos nereikia dėl to, kad pasiekiau norėto rezultato. (:

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2012 Spa 27, 19:02

Aš irgi nuo vasaros pradžios susireguliavau mitybą ir numečiau apie 8kg. :] Jokių dietų nereikėjo.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2012 Spa 27, 23:38

Paminėjus, kad dabar specialios dietos nesilaikau, turėjau omeny, jog šiuo metu man jos nereikia dėl to, kad pasiekiau norėto rezultato. (:

ta prasme vėl valgai belenką belenkada? :D

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2012 Spa 28, 11:13

Levo Chazano dieta viena geriausių dietų turbūt :) Pažįstamos turėjusios daug viršsvorio dabar atrodo ir jaučiasi puikiai :)

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2012 Spa 28, 13:08

Kiek dietų nesilaikiau, tai visada bent pusė prarasto svorio grįždavo.

Dabar, kai beveik nevalgau saldumynų (labai retai tik), nevalgau picų (irgi tik kartą į mėn pvz), kebabų ir tt, stengiuos nevalgyti miltinių produktų, kepto maisto, o labiau pradėjau valgyti sriubas su vištiena ar šiaip be mėsos, gerti daugiau vandens (nors ne visada gaunasi), valgyti liesus jogurtus, valgyti daug bet mažom porcijom, bet svarbiausia manau tai, kad pradėjau skaičiuoti kalorijas, bent šiek tiek sportuoti (visą vasarą bėgiojau, dabar jau nelabai gaunasi, nebent 1-2 kartus į savaitę) tikrai geriau jaučiuosi. Be to, dar kartais darau namie aerobiką. : D Žinoma, svoris krenta iš visur, bet pati problemiškiausia vieta pas mane yra pilvas, tai dar lanką suku. Va, šiaip valgau beveik viską, išskyrus greitą maistą, keptą maistą, miltinius produktus, negeriu limonadų ir tt (tik vandenį). Iš pradžių visada būna sunku, vėliau pripranti. Be to, dar nevalgau po 18-19h. (: Užtat dabar nesveriu kaip karvė, gerai jaučiuosi. Po naujųjų sporto salė dar laukia. : D

Vartotojo avataras

Bubble_ghost

Dalyvis

2,371.24 Lt

Standartinė » 2012 Lap 04, 19:26

MuOn O visą gyvenimą ruošies kcal skaičiuot ar kaip nors išmesi jas iš galvos?

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių