Diskusijos Gyvenimas

Senatvė

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 04, 16:52

Nes kažkaip supranti, jog viskas liko praeity. Jaunystė, visokios meilės, nerūpestingumas. Kitą vertus ir mirtis jau greitai. Nors čia irgi toks nenuspėjamas daiktas.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Ecstasy

Dalyvis

Kaunas

2,523.40 Lt

Standartinė » 2012 Sau 04, 17:05

Senatvėj žmonės dažnai suskystėja ir būna dar labiau nerūpestingesni, nei jaunystėj. :-) O meilė būna ir senatvėj. :-)

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2012 Sau 04, 23:46

Senų žmonių būna įvairių - piktų ir malonių, įdomių ir nuobodžių. Pikti, nuobodūs, susiraukę ir nuolat viskuo nepatenkinti man nepatinka, dažniausiai stengiuosi tokius aplenkti, jei gatvėje ar viešajame transporte sutinku kokią senutę, kuri burbuliuoja neužsičiaupdama, dažniausiai ją ignoruoju. Jei neišlaikau, ką nors mandagiai atsakau, niekada nesikeikiu, nes jos tik dar labiau užsiveda, savęs kankinimas gaunasi. Man labai patinka įdomūs senukai. Jie daug žino, gali labai daug papasakoti. Su tokiais įdomu bendrauti ir aš jų niekada nesibaidau. Nelabai mėgstu, kai stovint kokioje parduotuvėje ar kitoje įstaigoje prieina senas žmogus ir pradeda nė iš šio, nė iš to ką nors pasakoti, bet ką kalbėti. O jei dar kabinėjasi, iš vis norisi kuo greičiau pabėgt. Tokius taip pat dažniausiai ignoruoju arba gražiai atsiprašau, kad nenoriu kalbėti ta ar kita tema. Pati pasenti truputį bijau vien dėl visuomenės požiūrio į senus žmones (kadangi dauguma jų pikti ir nepatenkinti, visi ant jų pyksta ir laiko tuščiomis vietomis, maždaug "tu senas, greit nusibaigsi, nieko tau nereikia). O visi kiti senatvės dalykai manęs negąsdina.

Vartotojo avataras

Plyšpščis

Apšilinėjantis

DarkRealmz

578.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 21, 17:36

Kartais idomu, su jais pašneket. :D

Vartotojo avataras

caramelli

Dalyvis

Šilutė

510.14 Lt

Standartinė » 2012 Vas 04, 20:44

Man tie seni žmonės atrodo faini, nežinau kodėl..Ir jaučiu jiems pagarbą. :D

Vartotojo avataras

Misteris J.

Dalyvis

London

2,418.81 Lt

Standartinė » 2012 Vas 04, 20:46

Man tai seni žmonės... nežinau, kažkokie labai jau pliurpantys (būna tokiu močiučių ant suolelio, kiekvieną apšneka), labai rūpinasi ir daug kamantinėja (bent jau mano močiutės :piktas: ) Bet šiaip pagarba jiems :clap:

Vartotojo avataras

darkman

Forumo gyventojas

39,602.17 Lt

Standartinė » 2012 Vas 05, 12:23

Žiauru žiūrėt kai jie kenčia nuoligų, vos paeina. Aš tai pagalvojau jau geriau nusišaut negu patale gulėt ar pastoviai kentėt skausmą.

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Vas 05, 14:20

Ecstasy rašė:Dėl ko bijot pasent? Svarbu širdy jauni jausitės :-)

Ne rauksletas kunas gasdina, bet sveikata. Pati esu sesele pagal profesija, dirbanti su gerontologiniais ir 'terminal patients', t.y. mirstanciaisiais. Dauguma ju, jei nesergu jokiomis staigia mirti sukelianciomis ligomis, neturi jegu net pavalgyti ar apsiversti lovoje patys ir gyvena taip po 2-5 metus, tiesiog guledami lovoje, nusilpe ir laukdami mirties. Tokia senatve tikrai gasdina :(

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2012 Vas 12, 14:15

Visiškai pritariu. Tas vaizdas, kaip sunku tiesiog normaliai funkcionuot senatvėj be proto slegia. Aš tikrai jausčiausi našta artimiesiems, nors dažniausiai taip nė velnio nėra.

Vartotojo avataras

Ruteliux999

Įsijaučiantis

Skuodas

1,165.52 Lt

Standartinė » 2012 Vas 12, 14:40

Ar senas ar jaunas yra tas pats juk visi pasensim reikia pagalvot seni žmonės irgi buvo jauni kartais taip pat nesuprasdavo senų žmonių ;)

Vartotojo avataras

Mylimukė

Apšilinėjantis

Šiauliai.

890.00 Lt

Standartinė » 2012 Vas 19, 18:36

Praradus savo močiutę labai pradėjau kreipt dėmesį į senus žmones, net graudu pasidaro pamačius kokį senučiuką ar seną močiutę vieną sėdint/einant...

Vartotojo avataras

Schizo

Įsijaučiantis

Didžioji Britanija

1,127.00 Lt

Standartinė » 2012 Bir 13, 15:23

Netenka su senais žmonėm bendraut, išskyrus močiutę, kuri kartu su mumis gyvena. Bet su ja neįmanoma bendrauti. Labai jau siaurų pažiūrų žmogus ir neturi jokios tolerancijos. Be to ir idelė savanaudė. Mes su mama stengiamės, kad jai būtų kuo geriau, bet ji to neįvertina. Ji nesistengia suprasti, kad ir kiti turi sveikatos ar kitų problemų.

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių