Psi galiosPlyšis tai trolina čia, bet davė gera idėja "Psi-kompas"
Teoriškai, tu su psi nesi vien apribotas kurti psi-kamuolius, o gali ir psi-kubą, psi-patranką susikurti. Vienu žodžiu belenką. Kaio sukurti psi-kompa. Manau reikia išmanyti kompiuterių architektūra, daug literatūros perskaityti. Ir kai viską išmanai, tada gali jį sukurti. Kiek žinau kompas informacija kaupia bitais 0 ir 1. Skirtingos jų kombinacijos duoda informaciją pvz. A{10000001} , aštuoni bitai, vienas baitas. Toliau patys žinot su kb, mb, gb... Kompas varomas elektra, o psi-kompas turėtų būti varomas psi energija. Tereikia suprogramuoti konstrukcija, kad imtų energiją iš aplinkos ir save pasikrautų. Tai va pirmiausia reikia sukurti procesoriu, kuris apdoroja 0 ir 1. Vėliau RAM, visus kitus komponentus. Telepatines funkcijas, arba vaizduokli (jei gebate psi energiją padaryti matoma)Bet, kad tokį sukurti, tai turi būti ekspertas 20 metų su psi, baigti kelis aukštuosius apie elektronika ir kompiuterija, dar mokėti mašininę kalbą ir kokį c++. ![]()
Nekursiu, nes pirma reik žinot, kaip paprasta iš silicio ir geležies sukurti, o tik paskui apie psi-kompus galvoti. Vien kiek reik žinot apie procesorių, jungtis, dekoderius ir t.t dar programuoti mašininiu budu kaip, BIOSUS sukurt. Čia ne juokai, bet idėja gera. ![]() P.s pradžiai geras "apšilimas" būtu psi-skaičiuotuvas. ![]()
Neskaičiuoju kiek aš kamuoliu sukuriu, užtrunka įvairiai ape 10 min. 100 ciklų. Aš skaičiuoju taip susiurbiu psi per pečius ir nuleidžiu iki kamuolio ir sakau mintyse 1, paskui 2 ir 3... ir t.t Skaičiuoju šituos ciklus, per dieną siurbtelnu apie 2000 kartų. ![]() Per rankas kai kaupiu, tai jaučiu tarsi elektrą. Kamuolio nematau, bet jaučiu magnetinį lauką tarp delnų. šiaip nepatariu imt energijos iš kūno, nes alini kūna. Geriau imti iš aplinkos. Man tokia technika lengviausia.
P.s pastebėjau, kad energiją kaupti ištiesus rankas lengviau, laisviau ji juda. Jo šitai supratau kad iš kūno geriau neimti aš ir lyg elektrą jaučiu.o tu mokytojo neturėjęs.?aš seniau susirašinėjau su tibetiečiu jis ir praktikuoja su psi kamuoliais įveda žmogų į transą ir gydo taip.bet jis paminėjo kad gavo iš savo mokytojo palaiminimą,kitaip taraiant mokytojas suaktyvina energiją vidinę taip perduoda iš kartos į kartą. Ir tada mokinys gauna neišsiamiamą energijos šaltinį.taip man pasakojo tas tibetietis.
‹ Įvairūs ‹ Mistika |

Tereikia suprogramuoti konstrukcija, kad imtų energiją iš aplinkos ir save pasikrautų. Tai va pirmiausia reikia sukurti procesoriu, kuris apdoroja 0 ir 1. Vėliau RAM, visus kitus komponentus. Telepatines funkcijas, arba vaizduokli (jei gebate psi energiją padaryti matoma)