Įvairūs Mistika

Psi galios

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Sau 24, 00:21

Plysi, jei nori trolint eik i koki tuiras.lt, o ne cia tersk foruma savo intelekto siukslem

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2012 Sau 24, 17:40

Plyšis tai trolina čia, bet davė gera idėja "Psi-kompas" ;)

Teoriškai, tu su psi nesi vien apribotas kurti psi-kamuolius, o gali ir psi-kubą, psi-patranką susikurti. Vienu žodžiu belenką. :up:

Kaio sukurti psi-kompa. Manau reikia išmanyti kompiuterių architektūra, daug literatūros perskaityti. Ir kai viską išmanai, tada gali jį sukurti. Kiek žinau kompas informacija kaupia bitais 0 ir 1. Skirtingos jų kombinacijos duoda informaciją pvz. A{10000001} , aštuoni bitai, vienas baitas. Toliau patys žinot su kb, mb, gb... Kompas varomas elektra, o psi-kompas turėtų būti varomas psi energija. :D Tereikia suprogramuoti konstrukcija, kad imtų energiją iš aplinkos ir save pasikrautų. Tai va pirmiausia reikia sukurti procesoriu, kuris apdoroja 0 ir 1. Vėliau RAM, visus kitus komponentus. Telepatines funkcijas, arba vaizduokli (jei gebate psi energiją padaryti matoma)

Bet, kad tokį sukurti, tai turi būti ekspertas 20 metų su psi, baigti kelis aukštuosius apie elektronika ir kompiuterija, dar mokėti mašininę kalbą ir kokį c++. :annoy: :lol: :D

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Sau 24, 18:42

slaidas tik nesakyk kad dabar bandysi ta psi kompa sukurt :D

Deividas270

Aktyvus dalyvis

2,853.82 Lt

Standartinė » 2012 Sau 24, 20:06

Gera idea :D reiks man psi motocikla pasidaryt :D , o del kompo, tai nepamirskit kaloneliu :D XD , nors gal nereiktu taip nerimtai reaguoti :) , gal taip ateityje ir bus kuriami kompai :)

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2012 Sau 24, 20:21

wolfing rašė:slaidas tik nesakyk kad dabar bandysi ta psi kompa sukurt :D

Nekursiu, nes pirma reik žinot, kaip paprasta iš silicio ir geležies sukurti, o tik paskui apie psi-kompus galvoti. Vien kiek reik žinot apie procesorių, jungtis, dekoderius ir t.t dar programuoti mašininiu budu kaip, BIOSUS sukurt. Čia ne juokai, bet idėja gera. :D

P.s pradžiai geras "apšilimas" būtu psi-skaičiuotuvas. :D

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Sau 27, 20:12

slaidas kokio knyga pasiulitum sita tema?

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2012 Sau 28, 16:17

wolfing rašė:slaidas kokio knyga pasiulitum sita tema?

Anglų kalba "Psions handbook" eknyga! :D

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Sau 30, 18:11

slaidas o tu kiek kartu i diena kuri tuos kamuolius ir kiek laiko kuri 1 kamuoli?

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2012 Sau 31, 10:21

wolfing rašė:slaidas o tu kiek kartu i diena kuri tuos kamuolius ir kiek laiko kuri 1 kamuoli?

Neskaičiuoju kiek aš kamuoliu sukuriu, užtrunka įvairiai ape 10 min. 100 ciklų. Aš skaičiuoju taip susiurbiu psi per pečius ir nuleidžiu iki kamuolio ir sakau mintyse 1, paskui 2 ir 3... ir t.t Skaičiuoju šituos ciklus, per dieną siurbtelnu apie 2000 kartų. :D

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Sau 31, 19:50

slaidas galetum truputi issamiau sita paaiskint? ^_^

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2012 Sau 31, 20:34

tiesiog skaičiuoju, kiek kartų per rankas į psi kamuoli nusiunčiu energiją. Visualizuoju jog energijos gūrkšnis patenka pro pečius o vėliau per rankas nueina į psi kamuolį. Tai sakau 1, vėliau vėl tą patį padarau ir sakau 2 ir t.t

Vartotojo avataras

Taujankas

Įsijaučiantis

Kėdainiai

1,333.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 31, 20:49

O kokie pojūčiai jauti kaip per rankas pereina energija.ir ar matai tą kamuolį?

Vartotojo avataras

Taujankas

Įsijaučiantis

Kėdainiai

1,333.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 31, 20:51

Aš kai kaupiu tai iš kūno energijos bet tada pasidaro šalta silpna.o kodėl tokia techniką pasirinkai?

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2012 Sau 31, 21:44

Per rankas kai kaupiu, tai jaučiu tarsi elektrą. Kamuolio nematau, bet jaučiu magnetinį lauką tarp delnų. šiaip nepatariu imt energijos iš kūno, nes alini kūna. Geriau imti iš aplinkos. Man tokia technika lengviausia.

P.s pastebėjau, kad energiją kaupti ištiesus rankas lengviau, laisviau ji juda.

Vartotojo avataras

Taujankas

Įsijaučiantis

Kėdainiai

1,333.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 31, 22:06

Jo šitai supratau kad iš kūno geriau neimti aš ir lyg elektrą jaučiu.o tu mokytojo neturėjęs.?aš seniau susirašinėjau su tibetiečiu jis ir praktikuoja su psi kamuoliais įveda žmogų į transą ir gydo taip.bet jis paminėjo kad gavo iš savo mokytojo palaiminimą,kitaip taraiant mokytojas suaktyvina energiją vidinę taip perduoda iš kartos į kartą. Ir tada mokinys gauna neišsiamiamą energijos šaltinį.taip man pasakojo tas tibetietis.

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 2 nariai :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 2 svečių(iai)
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių