Šis bei tas Pašnekesiai

Meilė tarp bendraklasių.

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2011 Gru 10, 16:12

Man tai atrodo, greit atsibostų, nes jau nebebūtų apie ką kalbėti, tik apie pamokas.. : D nefainai sakyčiau.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

October

Dalyvis

2,256.67 Lt

Standartinė » 2011 Gru 11, 18:09

Tikrai ne. Kažkaip ne fainai atrodo. Be to, pas mus klasėje yra meilės trikampis. xD Dvi geriausios draugės įsimylėjo tą patį klasioką. Matosi, kad belenkaip nori jį pakabint, plepa su juo per pamokas, pertraukas, duoda n.d. nusirašyt. Žodžiu, bando jam visaip įsiteikt. Ir tai atrodo taip kvaila, nes jis jokių santykių nenori - dar tam nesubrendęs. Pats man sakę, kad jos jam tik draugės ir kažko daugiau nėra ir negali būti, nes su klasiokėm draugauti yra neįdomu. O jos to nesupranta ir veltui laiką gaišta.

Vartotojo avataras

Simonna

Aktyvus dalyvis

Kaunas

6,188.45 Lt

Standartinė » 2011 Gru 11, 20:26

Man niekada neteko rimtai draugaut su savo klasiokais, aišku buvo susižavėjimų (kaip ir daugumai manau), bet viskas taip ir užsibaigdavo...Bet va buvau vienu tarpu pakliuvus į tokį horizontą kai mane buvo įsimylėjęs vienas klasiokas (net pats prisipažino) o man tada patiko kitas.Tai nieko jam tada neatsakiau, aišku gaila žmogaus,kad jam taip nieko ir neišėjo su manimi... Dabar ir toliau mokinames toje pačioje klasėje, mes su tuo žmogum sutariam labai gerai... Bet tikrai nekyla tokios minties,kad pradėt rimtai draugaut.Užtenka ir taip jį matyti kiekvieną dieną ir su juo pasišnekėti...

Vartotojo avataras

Rox*

Patyręs forumietis

Klaipėda

630.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 12, 04:22

Feah čia mano nusistatymas, bet su klasioku ar grupioku tai ne ne, pažįstama draugavo su klasioku, po to jis ją labai įskaudino, tai iš pradžių vos pamatydavo, apsibliaudavo. Tai tikrai nekažką.. :piktas:

Vartotojo avataras

Meow***

Dalyvis

Vilnius.

2,451.03 Lt

Standartinė » 2012 Sau 03, 20:24

Pačiai dabar taip yra, artimai draugauju su bendraklasiu. Jau 6 mėnesius. Nieko blogo prieš tai neturiu, bet manau bus ne kažką kai visa draugystė baigsis, juk matomės beveik kiekvieną dieną.

Olia755

Lankytojas

116.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 03, 21:20

nesiulyciau i tokias aferas suktis.... Juk jei draugyste nenusiseka tai ir paskui su tuo zmogumi reikia bendrauti... O buna tada nefaina jei dar ilgesni laika jauti tam zmogui kažką.

Vartotojo avataras

Hoeski

Patyręs forumietis

The land of joy

5,089.70 Lt

Standartinė » 2012 Sau 03, 21:35

nieko čia nenormalaus nėra. : ) yra ir pas mus tokių.

mafiozas

Lankytojas

100.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 06, 12:04

sveiki visi, turiu siokia tokia problemele su meilem.. mes klasiokai jau 6metus nuo pat pradziu sutarem labai gerai visada buvom kartu kalbedavomes apie viska (tada tai nebuvo meile, o tiesiog labai geri draugai) Ir stai 12 klase.. viskas prasidejo nuo prikolo, kaip ir anksciau kalbejomes kartu, kai kazkas is klases pasake garsiai, kad as JA cesinu.. Nu tai ir prasidejo.. Tada as pradejau vaidint, mazdaug kad iš tikrųjų cesinu. Ir ka jus galvojat, viskas prasidejo iš tikrųjų, ji atsake man tuo paciu kai as tokiu minciu net neturejau. Naujaka sventem kartu, nakti miegojom kartu, apie viska snekejom, tiesiog idealu.. Bet vistiek nesuejom, vakar viens kitam pasakem NE, nes 12klase, egzaminai, kitais metais i skirtingus miestus isvaziuojam, o kituose miestuose nauji draugai ir naujos pagundos.. Bet dabar abu stipriai kenciam, nes abu norim draugaut, ir abu zinom, kad viskas turetu tikrai gerai iseit, bet mes negalim draugaut nes bijom issiskyrimo atveju susipykt visam laikui. Tai db ka daryt?? cia labai paini ir sudetinga situacija..

Vartotojo avataras

Estera2121

Aktyvus dalyvis

1,040.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 06, 12:46

Aš irgi buvau su klasiokų užmezgusi draugystę, bet pasibaigė. Tai kažkaip nejauku kiekvieną dieną matytis...

mafiozas

Lankytojas

100.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 06, 15:34

tai vat tame ir esme, kad mes veliau nenorim susipykt.. vien pagalvojus kas butu jei klase suzinotu apie musu draugyste..

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2012 Sau 06, 18:38

Niekada negirdėjau tokios rimtos problemos. Rodos, pasaulio pabaiga. Muilo operų aukos! Jei gyventum amžinai, trydaliojimui būtų laiko kiek tik nori, o dabar...

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2013 Spa 13, 18:43

Ką žinau, draugavau su klasioke, viskas buvo gerai.. Nebuvo tokių nesąmonių: Atsibodo, nebeturim ką kalbėt ir t.t. Nes tiesiog mokykloje buvome tiesiog klasiokai, per pertraukas net nebūdavom kartu, nebūdavo bučinių, apsikabinimų mokykloj.. O tik po pamokų viskas. :)
Taip pradraugavom 5 mėnesius, po to išsiskyrėm, nes ji pati buvo bjauri kaip žmogus, tad ėjau link skyrybų, nes negalėjau su tokia panele draugaut.. :) O jei būtų buvus kitokia, dar dabar draugutume manau.

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2013 Spa 15, 19:30

Mano pirmoji meilė buvo klasiokė. Viskas tęsėsi ir po mokyklos. Deja, ji buvo isteriška kaip pasiutęs šeškas. Na o jei grįžčiau prie pagrindinio klausimo, tai įmanoma, nieko blogo tame nematau. Tik nereikia per daug mokykloje jausmų rodyti.

Vitalijusk54

Lankytojas

115.00 Lt

Standartinė » 2013 Spa 17, 13:07

O aš esu už, susipažinau su savo dabartine sužadėtine pirmame kurse, ji buvo mano kursioke ir mes visus 4 kursus buvome pora, o dabar jau planuojame vedybas, todėl mano galva tai yra visiškai normalu ir visi aplinkiniai, bent mūsų tarpe regavo labai normaliai.

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2013 Spa 17, 22:46

Tai kur universitetas, o kur mokykla... :) Čia kalbama apie mokyklą, kai toks amžius - paaugliai.

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių