Diskusijos Grožis ir sveikata

Plaukų spalva

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2011 Gru 24, 21:40

Esu natūrali juodaplaukė ir neketinu nieko keisti. Vienintelis dalykas kuriuo didžiuojuos tai ir yra turbūt plaukai. :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

October

Dalyvis

2,256.67 Lt

Standartinė » 2011 Gru 30, 13:55

Mano plaukai tamsiai rudi. Man ši spalva labai patinka ir abėjoju ar kada ją keisiu. Bet pradėjau vaikščioti į baseiną ir plaukai nuo chloro atrodo nušviesėjo. Gali taip būt? :shock: Išvis turėjau stiprius gražius plaukus, dabar bijau ką nors daryt su jais, nes iškart lūžinėt pradeda. Čj nueisiu į kirpyklą ir kirpėjai visai trumpai nukirps, nes neįsivaizduoju kaip kitaip juos vėl normaliais paverst.xD

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2011 Gru 30, 16:07

Ana savaite persidaziau plaukus i raudona vel, norejau, kad prie kaledinio kostiumo deretu :D O dabar nezinau kaip dazysiu, gal sviesinsiu ir pilkai bandysiu, dar tokios spalvos neturejau

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2011 Gru 31, 01:40

now im real blond^^ and proud of it;d

Vartotojo avataras

. m u u r @

Įsijaučiantis

2,738.24 Lt

Standartinė » 2011 Gru 31, 14:55

O aš prisiekspermentavau... Aš blondinė (dažyta), ir užvakar susisporinau su drauge iš vieno dalyko. Laimėtoja perka benkokią spalvą nuplaunamų dažų pralaimėtojai. Ji man nupirko tonikos blondiniško atspalvio, ir kaip pamačiau net pradėjau juoktis, nes jokio skirtumo nesimatys. Tada išsitrynkiau tonika galvą, ir palaikiau 30 min. išsiplovus galvą, pamačiau, kad ji VIOLETINĖ! Ploviau dar tris kartus, ir dabar aš pilkos, šiek tiek violetiškos, šiek tiek pražilusios spalvos. Draugės sako, kad nerealiai tinka, todėl susisporinau dar kartą, kad šiandien naunametiniame vakarėlyje būsiu violetava ;D

Vartotojo avataras

suzuke

Aktyvus dalyvis

Rokiškis.

8,150.94 Lt

Standartinė » 2011 Gru 31, 15:34

Mano natūralūs plaukai yra šokoladinės spalvos. Greitu metu pasišviesinsiu juos iki karamelinės spalvos, nes pastaraisiais metais jie labai patamsėjo. :)

Vartotojo avataras

meowolf

Patyręs forumietis

Kaunas

6,503.72 Lt

Standartinė » 2011 Gru 31, 18:34

o man va keli klausimai kilo dėl nuplaunamų dažų, šampūnų. Ar, pvz., kokie raudoni išsiplauna visiškai? Nelieka, nei atspalvio ar dar ko? Ir ar įšokus į vandens telkinį, neparaudonuoja vanduo aplink? :D

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2011 Gru 31, 18:43

Aš vasarą dažiausi kelias sruogas raudonu dažomu balzamu. Tipo turėjo atsiplaut po kokios savaitės(pravaikščiojau pusė metų gal...). Tai vat. Man jie ne tai,kad atsiplautų,bet bluko. Pirmas savaites buvo labai ryškus,o paskui kuo toliau, tuo labiau spalva šlykštėjo. Dabar toj vietoj kur dažyta buvo,tai kažkaip plaukai patamsėję,bet šiaip tokia pati spalva,kaip natūralių. Tai galima sakyt,kad ir atsiplovė,nors ir po tikrai ilgesnio laiko,nei buvo parašyta ant etiketės. O į vandenį įšokus nebėgo tie dažai niekur. ;/ Normaliai laikėsi. Tik nežinau ar man čia taip nepasisekė ar dažai labai prastos kokybės buvo.

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 31, 23:13

Aš kai su Palette nuplaunamais dažiau tai viskas ok : D nusiplovė kaip ir turėjo ;p O kai upėj maudžiaus tai plaukai į kuoduką susukti buvo tai varvėjo rudas vanduo, nes dažai rudi buvo : D

Vartotojo avataras

black-leather

Dalyvis

Šiauliai

2,434.85 Lt

Standartinė » 2011 Gru 31, 23:18

Mano plaukai buvo šokoladinės spalvos, sveiki, žvilgantys, kol neužplaukė man durniukas ir nenusišviesinau sruogelių. Dabar asmeniškai labai gailiuosi, nes žadu keisti plaukų spalvą į tamsiai raudoną, o sruogelės pasirodo ir nudažius vistiek išliks šviesesnės..

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Sau 01, 00:28

Viskas gerai, pas mane irgi daug kartu dazyta ir perdazyta, bet vistiek galu gale prie raudonos sugriztu, o tos tavo sruogeles jei ir bus sviesenes, tai dar geriau - ryskesne spalva, nepergyvenk :)

Vartotojo avataras

black-leather

Dalyvis

Šiauliai

2,434.85 Lt

Standartinė » 2012 Sau 05, 14:50

nu vaaa, pasikeičiau plaukų spalvą ir noriu parodyti jums, įvertinkit :))
PRIEŠ

Paveikslėlis
PO:
Paveikslėlis

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 05, 16:46

Gražu : )) mano tai dabar maždaug tokia kaip tavo prieš dažymą ^^

Vartotojo avataras

black-leather

Dalyvis

Šiauliai

2,434.85 Lt

Standartinė » 2012 Sau 05, 16:59

man irgi dabar labai patinka, plaukai labai žvilga bei glotnūs labai :))

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 05, 23:45

kažkoks kirpimas pas tave truputi keistas, bent jau pirmoj foto taip atrodo, ar tiesini plaukus?

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (2014) buvo 2026 Geg 16, 04:00

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių